• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reflü mü kalp krizi mi

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Hanımlar selam 2 gündür bir hazımsızlık ve geğirme sıkıntısı yaşıyorum ve buna ek olarak derin nefes alınca sol göğüs kısmıma bir şey batıyormuş gibi bir batma oluyor. Ne mide ne kalp rahatsızlığım var. Ne olduğunu anlayamadım ve panik oldum daha önce yaşayan var mı

Hanımlar selam 2 gündür bir hazımsızlık ve geğirme sıkıntısı yaşıyorum ve buna ek olarak derin nefes alınca sol göğüs kısmıma bir şey batıyormuş gibi bir batma oluyor. Ne mide ne kalp rahatsızlığım var. Ne olduğunu anlayamadım ve panik oldum daha önce yaşayan var mı
Kalp krizinden şüphelenip kadınlar kulübüne mi yazıyorsunuz??

şaka mı yapıyorsunuz??

acile gidip EKG çektirsenize hanımefendi.

Burdan teşhis koymak doğru olmaz ama hazımsızlık varsa mideyle alakalı olabilir. Kalp krizi bence nefes alınca batan bir şey değildir.
Ama bambaşka bir şeyde olabilir. Doktora gitmeniz en doğrusu olur.

Hazımsızlık ben de genellikle göğüste sıkışma hissi de yaratıyor.Sanki orda bir yumruk varmis gibi ve nefes aldıkça batıp rahatsız ediyor.Ama her hastalık kişiye özeldir,sizin kalp ile ilgili bir endişeniz varsa doktora görunmenizi tavsiye ederim.

b
u agrının sebebını yasadıgım ıcın soyleyebılırım
safra yuzunden

b
safra yuzunden

b

safra yuzunden
Yanlış yönlendirmeyin isterseniz
Benim safra ağrım hiç sizin bahsettiğinize benzemiyordu mesela
Ayrıca kalp krizi de geçiriyor olabilir
Safraymış deyip otursun mu gerçekten?

Panik olmaya getek yok. Gidin guzece acile baksinlar. Ihmal etmeye, kafada kurmaya gerek yok. Acile gidin lutfen.

b

safra yuzunden
Bu şekilde kesin konuşmanız ne kadar doğru?
Bir ayak ağrısı yorgunluktan da olabilir ayağını kaybetmek üzere olmayı da işaret edebilir.
Bir mide ağrısı basit bir şey de olabilir Allah korusun içerde oluşan ciddi bir sıkıntıdan, yaradan da olabilir.
Kimseyi böyle yönlendirmeyin

b

safra yuzunden
6 yıl tıp boşuna okuyor insanlar el insaf ya yapmayın
6.hisle ekg mi çektiniz?
Troponin mi baktınız?
Neye nasıl karar verdiniz?

de insanları böyle bilgilendirebiliyorsunuz
Vicdani olarak bir insan böyle şeyler yazmaz

Back