- Konu Sahibi hayaletmavisi
Arkadaslar yaklaşık 15 20 gundur reflu hastalığına yakalandim maalesef dr ilaclar yazdi.lansor renieduo.ama renieduo benim mideme cok dokundu.gaviscon likit e gectim.hos o da iyi gelmiyor pek.talcid aliyorum cigneme tableti o yariyor gibi.sorum su ben lansorda da fayda gormuyorum bence cunku sabah aldigim lansora ragmen( 30mg) gun ici tam rahatlama yok.halbuki reflu mereti gece azmasi lazim.hos bende gece de azik.diete dikkat ediyorum.elimden geleni yapiyorum .az yiyorum derken kiloda dustum zaten.bi on bes gun daha ilac icip sonra endoskopiye gidicem.dr oyle demisti 28 gun ic ilaclari diyet yap oyle sonra dahiliyeye git dedi.girizgah uzun oldu ama.sorum su.
Abd de en cok nexium kullaniliyormus.lansor yerine nexium .burada ssk ucuz diye belki lansor yaziyor ama fayda ettiği de yok.fayda eden ilaci anliyorum.talcid yariyor ama o da leblebi gibi sürekli alinmaz...reflu sorunu cekip sari kantaron yağı kullanan var mi bir de bu yağ ile ilgili bitkici dr lar epey olumlu konusmus.satin alsam mi emin olamadim.pantpas a da eksi sozluk harika demis ama emin olamiyorum.
Abd de en cok nexium kullaniliyormus.lansor yerine nexium .burada ssk ucuz diye belki lansor yaziyor ama fayda ettiği de yok.fayda eden ilaci anliyorum.talcid yariyor ama o da leblebi gibi sürekli alinmaz...reflu sorunu cekip sari kantaron yağı kullanan var mi bir de bu yağ ile ilgili bitkici dr lar epey olumlu konusmus.satin alsam mi emin olamadim.pantpas a da eksi sozluk harika demis ama emin olamiyorum.