• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları reflü için biogaia damla kullananlar ...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar 14 aylık oglum 9 ayından ıtıbaren kusuyor gazla beraber yedıgı ne varsa cıkıyor gastroloji hocasına gıttık usg rontgen vs vs her turlu tahlıl yapıldı normal cıktı 2 gun kuamasa 3 gun kesın hala katı gıdaya gecemedık dr gecmenız lazım dıyor ama nasıl kustugunu gormedıgı ıcın onlara kolay gelıyor 9 ayında motılıum kullandık ıse yaramadı dıye gavıscon ınfanta gectık ilk ay bıraz azaldı sımdı yıne aynı biogaia damla reflude işe yarıyormuz kullanan varmı cok caresızım ne olur kullanan ve fayda goren varsa tavsıyelerınızı beklıyorum...

Canım konunu görünce hemen atladım çünkü seni benden iyi anlayan olamaz emin ol..
bende oğlumda 7. aydan itibaren reflü sıkıntısı başladı. Ne yedirsem dediğin gibi gazla beraber hortumdan fışkırır gibi kusuyordu. Eğer daha kıvamlı yedirdiysem sanki yanardağdan lav akar gibi çıkartıyordu..

Bizde bir gastroentrolog prof. a gittik Tufan bey kendisin bize motilium başladı kusmalar kesilmeyince gaviscon infant başladı yinede kesilmedi kusmalar. Böyle aylarca zaman kaybettik oğlum 15. aynını bitirdi ve bişelerin yanlış gittiğini anladım burda bir konu başlığında arkadaşların tavsiyesi ile şu an gittiğimiz hocayı buldum ve ona götürdüm.Fügen hn. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun bize 1 aylık bir tedavi uyguladı ve çok şükür neredeyse 1 aydır hiç kusmadı.. artık herşeyi gönlüm rahat yediriyorum.
Daha önce kremadan az koyu bişe geçse boğazından kusardı yavrum şimdi muzu, salatalığı ısırarak çiğneyerek yiyor hatta 3-4 gündür kuru üzüm yiyor ne öğürme var ne gaz ne kusma çok çok şükür..o derece değişti yani sen düşün. Hiç vakit kaybetme o motiliumla vırt zırtla.. Bebeğine yazık canım...

cevabın ve önerilerin için cok tesekkur ederım onerdiğin lınkı okumus fıgen hanımdan herkesın memnun kaldıgını görmustum fakat ben calısıyorum esımın ızın problemıde var tahlıller ve muayene surecı ne kadar surer ıstanbula 5 saatlık mesafedeyız fıgen hanım hangı hastanede randevu olayı nasıl oluyor hemen alabılırmıyız yoksa aylar sonrayamı verırler yardımcı olursan cok sevınırım sımdıden tesekkurler...

cevabın ve önerilerin için cok tesekkur ederım onerdiğin lınkı okumus fıgen hanımdan herkesın memnun kaldıgını görmustum fakat ben calısıyorum esımın ızın problemıde var tahlıller ve muayene surecı ne kadar surer ıstanbula 5 saatlık mesafedeyız fıgen hanım hangı hastanede randevu olayı nasıl oluyor hemen alabılırmıyız yoksa aylar sonrayamı verırler yardımcı olursan cok sevınırım sımdıden tesekkurler...

cerrahpaşada canım ama biz özeline gittik özelinden randevuyu hemen alırsın eğer imkanın varsa tabi haftasonuna falan denk getirirsen günübirlik halledersein bence ama söylediğin damlayı bilmiyorum fügen hn zantac verdi bize 1 ay kullandık kestik ve kusmalarda kesiliverdi çok şükür..
Eğer gelebilme imkanın yoksa ordaki dr. a sor zantac önerirmisiniz diye..

Back