- 12 Haziran 2022
- 16
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi Betulmeydan
Merhaba sevgili annelerim buraya birazda içimi dökmek istiyorum bebeğim şuan 2 aylık ve reflüsü var uykusunda sürekli kafasını sağa sola savururcasına çeviriyor , yine uyurken boğulur gibi sesler çıkarıyor ve sürekli yutkunuyor birşeyler yiyor . Ve aynı zamanda aşırı derece gazı var doktoruna bugün yazdım ve tavaiye istedim ben biogaia yı kullanıyorum ama banamısın demiyor çocuk ıkınmaktan yastığı su gibi oluyor doktorumda
Mommys bliss gripe Waters gündüz orginal kullan dedi , biogaia ile birlikte insallah faydası olur daha bugun baslicam. Fakat bu surecte asiri yiprandigim dogrudur . Birde kustugu icin mama vermek istiyorum onuda kabul etmiyor agliyor aptamil ar mama veriyorum bazen aliyor ama bazen asla almiyor mamayi sevmemis olabilirmi sizce .
Biberon olarak philips kullaniyorum yada biberonmu istemiyor diyorum ama istemese hic alamaz mamayi kasikla verincede cikariyor aptamil ar kullananlar bu durumu yasadimu acaba fikirlerinizi cok merak ediyorum . Benim durunumda kac anne var bunlari yasayan ve cozum yollari ne oldu surec ne kadar suruyor yorum yazarsaniz cok sevinirim![Melting face :melting_face: 🫠](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1fae0.png)
Mommys bliss gripe Waters gündüz orginal kullan dedi , biogaia ile birlikte insallah faydası olur daha bugun baslicam. Fakat bu surecte asiri yiprandigim dogrudur . Birde kustugu icin mama vermek istiyorum onuda kabul etmiyor agliyor aptamil ar mama veriyorum bazen aliyor ama bazen asla almiyor mamayi sevmemis olabilirmi sizce .
Biberon olarak philips kullaniyorum yada biberonmu istemiyor diyorum ama istemese hic alamaz mamayi kasikla verincede cikariyor aptamil ar kullananlar bu durumu yasadimu acaba fikirlerinizi cok merak ediyorum . Benim durunumda kac anne var bunlari yasayan ve cozum yollari ne oldu surec ne kadar suruyor yorum yazarsaniz cok sevinirim
![Melting face :melting_face: 🫠](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1fae0.png)