Reflü gastrit

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
32
Merhaba bayanlar..
Uzun zamandır mide problemi yaşıyorum..
İlk defa gögüs yanması şikayetiyle acile gittigimde reflü dendi. Daha sonrasında inanılmaz sırt ağrısı karında şişlik baskı mide bulantısı kusma şikayetiyle acile gittigimde gastrit bu sikayetleri yapar dendi. Aranızda mide problemleriyle ugrasan varmı. Bi şekilde bütün vücuduma yayılıyo gbi kramplar. Daha yemek yerken başlıyor sırtıma boynuma kdar vuruyor boğazmda inanılmaz bi acı.. . Siz hangi ilaçları kullanıyosunuz ya da nelerden kaçıyosunuz ? Doğal çözümlerde arıyorum
:)

Malesef bende hem reflü hemde gastrit var ne yesem dokunuyor çok can sıkıcı üstelik şuan hamileyim daha da arttı

Merhaba canim, suan bende tam anlattigin sikayetleri yasiyorum. Siz nasil oldunuz? Neler kullandiniz? Çok kötü bir durum birazda panik atak var bende hepten kötü oluyorum ozaman haliyle. Yazarsanız sevinirim

Merhabalar, sırta vuruyor detayı dikkatimi çekti. Pankreatit atakları geçiriyor olabilir misiniz? Safra taşı öykünüz var mı hiç? Bir de o ağrı öne eğilince azalıyor mu?

Merhaba canim, suan bende tam anlattigin sikayetleri yasiyorum. Siz nasil oldunuz? Neler kullandiniz? Çok kötü bir durum birazda panik atak var bende hepten kötü oluyorum ozaman haliyle. Yazarsanız sevinirim
Merhaba. 6 ay kdar anksiyete hastalgyla ugrastm ve o dönem basladı. Su an bu sikayetlermin hc biri yok sükür. Acı yedgmde cok az oluyo. Sırta vurmasnı da şöyle öğrendm , gene bi gün asırı sırt ağrısıyla hastaneye gitmiştim. Bi doktor eliyle karnıma bastırdı bseyler yaptı. O söyledi mide ağrısı sırta bele hatta kollara bile yayılır dedi

Merhabalar, sırta vuruyor detayı dikkatimi çekti. Pankreatit atakları geçiriyor olabilir misiniz? Safra taşı öykünüz var mı hiç? Bir de o ağrı öne eğilince azalıyor mu?
Mrrhaba.. hayır dedklerniz olmadı. Ben aşırı sırt ağrısıyla doktora gittgmde doktor demsti sırta kola bele yayılır diye

Cok sevindim sizin şikayetlerin bitmesine. Darisi bana insallah. Benimki anksiyete olabilir, ama anksiyete ciddi ciddi bukadar agriya sebep olurmu bilemedim. Belkide bende fibromyalgie vardir. Bilemedim, bildiğim bu şekilde günlük yasantimin cok etkilendigi. Cocuklarla uğraşmaya gücüm kalmiyor ve surekli moral bozukluğu. Allah'ım başka dert vermesin insallah. Hayırlısıyla geçer insallah.

Anksiyetenin neler yaptıgına inanamazsınız. Öldüm öldüm tekrar dünyaya geldim diyebilirm. Gercek acı hissediyosunız gbi perişan oldum

Siz yine safra tasiniza baktirin tum batim usg isteyin safra tasi gastrit ile ayni belirtiler veriyor hatta agri o kdr siddetleniyorki en tepeye ulasiyor sonra birden tik diye kesiliyor hic birsey olmamış gibi

Doğal elma sirkesi çay kaşığı ucu kadar karbonat su sabah aç karnına deneyin iyi geliyor

Geçmiş olsınn sizde sırta ve gögüse vuruyomu ağrısı.
Benim fena şuan acildeyim nasıl oldunuz
Ben iyim strese baglıydı. Cok geçmiş olsn ya
Allah razı olsun inşallah kötü bişey çıkmaz sizinde sırtınız göğsünz kötü oluyor muydu mide böyle içe dogru kadarken buluyorum kendimi bazan kalp mi diyorum

Evet ya sırt bel her yerime vuruyodu cok fena

Merhaba...midemde benim de reflu ve gastirt var ve hepsi anksiyete yuzunden olustu...en son 2019da endoskopiye girmistim...gastorpogum bi daha yapmayacagim dedi.ama bu 3-4aydir agri sirtima daha dogrusu kaburgalarima vuruyor..gastorlogum ilacini almaya devam et dedi...benimkisi strese bagliymis...sizin de sirtinizda tam.olarak nasil bir agri yasiyorsunuz ve hemen geciyormu?yoksa bi kac gun ara ara yokluyormu

Merhaba sizin mide agriniz sirtiniza vuruyor derken kolunclara falan da yayiliyormuydu...benim de heo anksiyeteden oluyormus...2019da en son endoskopiye girmistim ilac da aliyirum yillardir ama 3-4aydir kolunclarima vuruyor ara ara ama bi kac gun suruyor ve strese girince hemen geri geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…