Reflu,gastrit ve ülser baslangici

part1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
57
0
36
Adana
arkadaslar ptesi endoskopi yaptirdimm tehsisim ileri derecede reflu ve gastrit ayriyetten ulser mikrobu..trio tedavi paketi var kullannalar bilir 3 ilac sabah ve aksam olarak ayri ayri paketli.ve bu ilaclar beni mahvediyo agzimin tadi yok cok kotuyum,endoskopiden once hersey daha iyiydi sanki :S bide gaviscon surup var onu icmesi daha da beter bu ilaclari kullanna arkadaslardan destek ve yardim bekliyorumm

canım öncelikle geçmiş olsun. o mide mikrobu bana da az çektirmedi. mikroptan ötürü gastrit teşhisi koyulmuştu bana endoskopiden sonra. tedavi olalı çok oldu, ilaçlarımın ismini hatırlamıyorum ama iki antibiyotik, bir mide asidi düzenleyici bir de şurubum olduğunu, ve şurubun tadının gerçekten berbat olduğunu çok iyi hatırlıyorum. benim 1 ayda hiçbirşeyim kalmadı. tedavinin üstünden 4 yıla yakın bir zaman geçti, şükürler olsun bir şikayetim yok. fakat ben ilaçlarımı düzenli kullandım, saat dahi şaşmadım. biraz dişini sık, yediğine içtiğine de dikkat et, özellikle kızartmalardan ve mideni yakan gıdalardan kaçın. acil şifalar diliyorum

cok tesekkur ederimm canim trio tedavi paketim bugun bitti diger ilaclara baslicam.gaviscon surup da tadi igrenc icemiyorum.insallah gececek yaaa

sen ilaçlarını düzenli kullandıktan ve de stres yapmadıktan sonra şikayetlerin hafifleyecek canım. ilacın tadı kötü ama öncesinde çekilen ağrılardan ve sıkıntıdan daha kötü olamaz değil mi

benzer tedaviyi gördüm... dilimden boğazıma kadar yara olmuştu benim.. su bile içemiyordum..
gaviscon tadı rezalet ama iyi geliyo işte meret...
bi de ilaçları kullanırken insan daha da kötü oluyo ama bitince düzeliyo yavaş yavaş..
sabırlı ol bırakma sakın..
çok geçmiş olsun..

tesekkurler kizlar trio paket bitti gerisine devam..sikayetlerim azaldi insallah atlatacam :)

Bu 3 lu tedaviyi kullaniptda agizda blzuk tat harici ne gibi sikayetleriniz oldu butun yanetkiler yazarmsnz banada