• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Refls olanlar diiye gidin

kanaviçe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
1.499
3
116
İstanbul
arkadaşlar ben de reflü var sürekli dişlerim hassaslaşıyo meğer reflüden miş doktorum öle dedi :çok üzgünüm: :kızgın:
o yüzden sürekli kontrol olmam gerekiyomuş bide sensodyne macun önerdi

şu reflününde sebeb olmadığı şey yok galiba her hastalığın arkasından o çıkıyor bir kurtulabilsek.

aaa hiç bilmiyodum.dişleride etkiliyormuş demek...
harbiden etkilemediği şey yok reflünün.paylaşım için sağol..

midedeki asiy ağıza geldiği için etki ediyomuş ıyyy iğrenç bişey ben de hafif reflü var Allah düşmanıma vermesin bazen bi tutuyo napcamı şaşırıyorum

kanaviçe bende de reflü var ve gerçekten dişlerim hassas sensodyn kullanıyorum bir de yumuşak diş fırçası.bilgi için sağol

kısslar peki reflü hastalarında kabızlık,gaz oluyo mu çok,ayrıca karın ağrısı da olur mu? bilgisi olan varmı acaba? :(

kısslar peki reflü hastalarında kabızlık,gaz oluyo mu çok,ayrıca karın ağrısı da olur mu? bilgisi olan varmı acaba? :(

:bbo: kabızlık değil ama acayip gaz oluyor.ben reflü ilaçlarıyla birlikte gaz ilacı da kullanıyorum.gaz da karın ve bel ağrısı yapıyor.:bbo:

ben de kabızlık ve müthiş gaz ve sırtım da ağrı var hele bu aralar hepten koptum yani ama bazen bi geçiyo aaa ileştim diyosun sonra tekrar başlıyo üfff:çok üzgünüm: :kızgın:ama reflüden hariç gastritimde var bide mide sarkması var hepsi karıştı yani

diş eti problemleri ve reflu bendede var. sensodyn f uzun süredir kullanıyorum birde oral b sensitive.. şimdilik sorunum yok gibi.. az az sık sık yemeye çalışıyorum. kola,kahve içmiyorum.

arkadaşlar ben de reflü var sürekli dişlerim hassaslaşıyo meğer reflüden miş doktorum öle dedi :çok üzgünüm: :kızgın:
o yüzden sürekli kontrol olmam gerekiyomuş bide sensodyne macun önerdi

Aaaa bak bunu bilmiyordum ben.Banada yeni teşhis konuldu reflü hastasıymışım ama doktorum uyarmadı.İyiki uyardın kanaviçe bundan sonra daha dikkatli olurum bende o macundan alıyım:1hug:a.s.

Aaaa bak bunu bilmiyordum ben.Banada yeni teşhis konuldu reflü hastasıymışım ama doktorum uyarmadı.İyiki uyardın kanaviçe bundan sonra daha dikkatli olurum bende o macundan alıyım:1hug:a.s.

geçmiş olsun dikkat et canım

fazla asitli yiyecekler yeme kola kahve koyu çay falan içme az ve sık ye

kızlar merhaba benim de bir süredir ağız diş sağlığım çok iyi olmasına rağmen anlamadığım bir nedenden dolayı dişetlerim kanamaya başladı çok hassaslaştı, sanki dişlerimi incelmiş zayıflmış gibi hissediyorum. bu da reflüden olabilir mi sizce. bende de var çünkü reflü. bir de ne yapmam lazım bilen var mı?

hassas dişler için olan diş macunu kullan ama mutlak adiş doktoruna görün derimyerimseniben

CANIM SORUNUM BU ZATEN, DİŞ MACUNUM HASSAS DİŞLER İÇİN, AYRICA DİŞ HEKİMİM DE DİŞLERİMDE VE DİŞ ETLERİMDE HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR. AKLIMA GELEN YA BOĞAZDAN KAYNAKLANAN BİR ENFEKSİYONDAN VEYA REFLÜDEN OLUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

vitanim eksikliği olabilir belki test falan yaptırdınmı kalsiyumuna falan baktır

Bende de reflü var.Öyle bir asit salgılıyorki mide geceleri boğuluyorum sanki nefes almakta çok zorlanıyorum.Reflü den dolayı bademciklerimde ve geniz etimde büyüme olmuş.Yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum.Mide kapakçığıyla da alakası var aynı zamandı.1 aydır da dişçi ye gidiyorum.Dişlerin sararmasına ve bu sarılık diş hastalığı haline geliyor.Mümkün olduğunca asitli gıdalar almamak ve akşam saat 20 den sonra su bile içmemek gerekiyor.Herkese geçmiş olsun.İnşallah kurtuluruz bu hastalıktan...

Back