Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısslar peki reflü hastalarında kabızlık,gaz oluyo mu çok,ayrıca karın ağrısı da olur mu? bilgisi olan varmı acaba?
kısslar peki reflü hastalarında kabızlık,gaz oluyo mu çok,ayrıca karın ağrısı da olur mu? bilgisi olan varmı acaba?
arkadaşlar ben de reflü var sürekli dişlerim hassaslaşıyo meğer reflüden miş doktorum öle dedi :çok üzgünüm:
o yüzden sürekli kontrol olmam gerekiyomuş bide sensodyne macun önerdi
Aaaa bak bunu bilmiyordum ben.Banada yeni teşhis konuldu reflü hastasıymışım ama doktorum uyarmadı.İyiki uyardın kanaviçe bundan sonra daha dikkatli olurum bende o macundan alıyım:1hug:a.s.
kızlar merhaba benim de bir süredir ağız diş sağlığım çok iyi olmasına rağmen anlamadığım bir nedenden dolayı dişetlerim kanamaya başladı çok hassaslaştı, sanki dişlerimi incelmiş zayıflmış gibi hissediyorum. bu da reflüden olabilir mi sizce. bende de var çünkü reflü. bir de ne yapmam lazım bilen var mı?
CANIM SORUNUM BU ZATEN, DİŞ MACUNUM HASSAS DİŞLER İÇİN, AYRICA DİŞ HEKİMİM DE DİŞLERİMDE VE DİŞ ETLERİMDE HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR. AKLIMA GELEN YA BOĞAZDAN KAYNAKLANAN BİR ENFEKSİYONDAN VEYA REFLÜDEN OLUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.