Refl ve Endoskopi olanlar acil yardm

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Pro Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
doktorsitrese balı reflü oldumu söyledi bi ay ilaç kullandım geçmedi endeskopi olmam lazım ama ramazan geldi nabıcam ne açlığa geliyorum nede tokluğa çok rahatsızım ne yapmalıyım çocuk istiyorum rahim filmi çekilcam hafta çok stres oldum bide hiç acı yemezken ciğ köfteye tutuldum maf oldum ben ya nabcam çocuk çocuk derken sağlığım dan oldummmmmm mafoldumben

topik hayırlı uğurlu olsun inşallah birbirim,ize yardımcı oluruz

geçmiş olsun canım reflü artık günümüzün meşhur hastalıklarından.endeskopi olmak artık eskisi kadar zor değil.ben geçen yıl kızılayda yaptırdım.çok az bir fark ödedimve uyuyarak yapıldı.hiçbirşey hatırlamıyorum.ben de ülser çıktı.şimdi sürekli dikkat ediyorum.

canım ben bursada oturuyorum onkolojide olucam ama randövü alamıom kızılayda olabilirmiyim acaba sen nası randövü aldın

canım yapma ya daha yaşın çok küçük be tatlım bırazraht bırak kendını kaç yıllık evlıydın sen buarada

bu akşam komşularla teraviye gittik çıkışta eşim yok diye çaya çardım oturduktan gidene kadar çocuk sordular be kardeşim sizene sonra neden ben kimseyi istemiomusum eve kapanıomusum kapanırım tabi nabım cvp veremiom artık ben yapamıom yapında verim diom kibarlıktan anlamıolar kaç kere istemioz daha erken falan diom kibarca ısrarla olsun olsun yap artık diolar eşimden kayınvalidemden duymuom onlara ne miş canım aaaaaaaaaaaaaaa

canım neyse derdimle başını artmıyım sahura ne yapcaksın canım ben börek yapıcam

çıkmam lazım canım benimki gelir sen yaz ben yarın okurum hadi iyi geceler canım

salıya randüvü aldım sonuçları yazarım tabi kimse yok benden başka reflülü galıbada neyse huuuuuuuuuuuuuuuuuuu bbbbaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy

Heeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kımmmmmmssse yok yaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

canım topiğin hayırlı olsun şimdiden........bendede strese bağı reflü var......göğsüm yanıyo,midem bulanıyo ve kulağımdan mideme doğru ağrı oluyodu...doktor stresten dedi bebiş stresi....ibrahim saraçoğlu nun şöle bir önerisi var işede yarıyor aslında....

dioki:
''''göğüs yada mide yanması başladığında iki yudum soğuk süt için,tekrar başladığında yine iki yudum süt için ve her yanmada iki yudum süt için.........ama sadece iki yudum (etkili olsun diye miktarı arttırmayın)şikayetleriniz zamanla azalıcak''''''''''

birde hayatın yanmış yağlı yiyceklerden,yemek yaparken az yağlı ve yağı yakmadan yap,çay çok etkiliyor, birde yatmadan 3saat önce bişi yeme içme....az ve sık ye.......
ve olabildiğince az sinirlenmeye çalış....görüceksin daha rahat edeceksinnn
:teselli::teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

arkadaşım topiğin hayırlı uğurlu olsun ben de seninle aynı şikayetlere hatta daha fazlasına sahibim diyebilirim..kasım 2007de endeskopi oldum.şikayetim yemek borusuna kaçan yiyecekler ve boğazda yanma (acı su) idi.endoskopiyi devlet hastanesinde oldum..uyutmadan canlı canlı yaptılar..valla hayatımda hiç o kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum..resmen çırpındım..seni korkutmak istemem ben biraz da canı tatlı biriyim galiba..dayanamadım 10 dk. tedaviye..eşim benden bir hafta önce oldu onu bayılttılar...ona ülser teşhisi kondu.bana reflü teşhisi....
2008 mayıs ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdim.midemden dolayı son aylarımda oturarak uyudum..çünkü bu tür rahatsızlıkları olanlar fetusun mideye baskı yapması sonucu daha çok etkileniyorlar..
hamurişi, kısır , çiğ köfte gibi baharatlı gıdalardan, büfe tarzı köfte,salam sucuk sosis gibi gıdalardan uzak dur..bol su iç..kola gibi gazlı içeceklerden de uzak dur..ne bileyim kendini koruya bildiğin kadar koru..ben yapamadım sen yap..ben bunların hiçbirine hayır diyemediğim için her gün zehirleniyorum resmen..sık ve az ye diyor tüm doktorlar ama ben okul ve iş hayatı derken düzensiz beslendim.zamansız yeyip içtim ve sorunlarım ileri safhaya ulaştı..şu an içtiğim suyu bile çıkarır hale geldim..benim gibi olmak istemiyorsan biraz boğazına sahip çıkacaksın en azından kendin için bişey yap...
selametle kal..
Allaha emanet ol canım..yine uğrarım sana...
bu arada sahurda hala börek yapmayı düşünüyorsun bir daha düşün derim...

boşuna korkmayın kimseyi de dinlemeyin.endoskopi çok basit bişey ağızdan hortum sokup mideye iniyolar başka yere verin dikkatinizi bi bakıyosunuz bitmiş oluyo :dance::dance:

MAŞALLAH sana zarifecik..keşke herkes senin kadar cesur olabilse..ben dayanamadım yahu..ama dedim ya canım tatlıdır benim..

Ben endoskopı oldum reflÜ deılmıŞ mıdemde ıntıhap olmuŞ bu hormon ılaÇlarından bı kaÇ ay dıyet yaptım hıÇ bıŞı yemedım desem yerı ve geÇtı allaha ŞÜkÜr.endoskopı Özelde oldum ve anestezılı oldum aĞzıma fıs fıs sıktılar sankı bayılmadım da ama bıŞıde hısstmedım hıÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…