Farketmez.Ben hayır dediği için kovulduğuna da inanmıyorum.Evet tarafsız olmadığı için değil HAYIR dediği için kovuldu. Hürriyet yazarı EVET derken kovulmuyor Değirmenci HAYIR derken programı çok iyi devam ederken kovuluyor.
Korkuyorlar bariz bir şekilde ve haklılar da. Bir gece ansızın caamı çerçevesi yine indirilebilir bir partili tarafından. Sonra o partili ödül diye terfi ettirilir. Sonra polisler birden Doğan Medyaya baskın falan yaparlar. Bariz bir gözdağı
Sahi A.Boynukalın hiç kanınıza dokunmuyor mu?
Atvde hala program yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa Melih Altıok'u kovsalarmış keşke. Şehit babasına dangalak dediği için hapse bile atılmalı
Şimdi sen söyleyince dönüp baktım. Ben senin gibi değilim Deynep çok çirkin Müjdat Gezenin söyledikleri. Nilhandan nefret ettim kısa sürede ama bir kadına söylenen böyle şeyleri kabul edemem. Sen bilmiyorsun herhalde A.Boynukalının cam çerçeve indirttiğini sonra da nerelere geldiğini. Hatta sen bu adamın şehitler hakkında da dediklerini bilmiyorsun ki bana Müjdat Gezeni savunacağım sanıp onun söylediği şeyleri söylüyorsun. İşte aramızdaki fark bu ben görüyorum sen gözlerini kapatıyorsun.Farketmez.Ben hayır dediği için kovulduğuna da inanmıyorum..
Hımm.Demek cam çerçeve indirilebilir partili taraftarlar tarafından.Hayır diyen mağdur yerine konuluyor hayır diyenler tarafından.Evet diyenlere herşeyi söylemek mübah.
Peki sen bir kadın olarak, sırf evet dedi diye Nihan Osmanoğlu'nun ,Müjdat Gezen tarafından ben kadını beğendim yav,adayı değil de ,neyse bunları sonra konuşuruz demesini nasıl buldun?Bir kadın olarak itici gelmedi mi sana?Yoksa evet dediği için haketti mi?
Boynukalın olayından haberdar değilim.Melih Altınok askere çok değer veren,askerler tarafından da değer gören biri.Ne amaçla neden ,nasıl söylediğini bilmiyorum .Ama ayıp etmiş .Şimdi sen söyleyince dönüp baktım. Ben senin gibi değilim Deynep çok çirkin Sen bilmiyorsun herhalde A.Boynukalının cam çerçeve indirttiğini sonra da nerelere geldiğini. Hatta sen bu adamın şehitler hakkında da dediklerini bilmiyorsun ki bana Müjdat Gezeni savunacağım sanıp onun söylediği şeyleri söylüyorsun. İşte aramızdaki fark bu ben görüyorum sen gözlerini kapatıyorsun.
Konu başından beri niyet okuyuculuğu tutturdun onu da bırak.Farketmez.Ben hayır dediği için kovulduğuna da inanmıyorum..
Hımm.Demek cam çerçeve indirilebilir partili taraftarlar tarafından.Hayır diyen mağdur yerine konuluyor hayır diyenler tarafından.Evet diyenlere herşeyi söylemek mübah.
Peki sen bir kadın olarak, sırf evet dedi diye Nihan Osmanoğlu'nun ,Müjdat Gezen tarafından ben kadını beğendim yav,adayı değil de ,neyse bunları sonra konuşuruz demesini nasıl buldun?Bir kadın olarak itici gelmedi mi sana?Yoksa evet dediği için haketti mi?
Bana ne onlardan deynep? Iyi misin sen diye sorcam ama her zamanki halin. Ay askere deger veriyormus haspam o deger vermesin askerden deger falan da gormuyor hayal dunyasi isteBoynukalın olayından haberdar değilim.Melih Altınok askere çok değer veren,askerler tarafından da değer gören biri.Ne amaçla neden ,nasıl söylediğini bilmiyorum .Ama ayıp etmiş .
Madem savunmuyorsunuz söylediklerini,neden o espriye gülünüyor izleyiciler tarafından.O seyircilere de sorsan kadın hakları savunucusu.
Daha var 62 gün.Nasıl geçecek bilmiyorum.Millet iyice kutuplaşmaya başladı.
Biz nilhan osmanoğlu'nu evet dediği için değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde kendini hala sultan zannedip, aptal aptal konuştuğu için eleştirdik. Bir insanı eleştirmek ayrı, ekmeğinden etmek ayrı. Evet dedi diye kim ekmeğinden oluyor? Hangi evetçi şeytan, terörist vatan haini ilan ediliyor?Farketmez.Ben hayır dediği için kovulduğuna da inanmıyorum..
Tamam tamam inandım.Tarafsız olmadığı için kovulmuştur.
Reytingi az olduğu için olabilir.Başka kanalda olsa hadi neyse diyeceğim de Kanal D bu.Ahmet Hakan ve çoğu çalışanı hayırı desteklemiyor mu?Doğan Holding değil miydi 7 haziran seçimlerinde bu tweeti atan.O zaman tarafsız mı olunuyordu?sence neden kovuldu? fikrin nedir?
peki murat soyadını unuttum oyuncu olan ama şu anda sunuculuk yapan bir adam var hatta kız isteme olayını cumhurbaşkanı yaptı.o evet diyeceğini açıkladığı halde işine devam ederken hayır diyeceklerini açıklayanların kovulmasına ne diyorsun? yani düşüncen nedir?
bırak kaynanan konusunu gel burada tartışalım :)
Arkadaşımız İrfan Değirmenci, sosyal medyada, 10 Şubat tarihinde yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olmuştur.
Bu nedenle kendisiyle iş akdimizi sonlandırıyoruz.
Reytingi az olduğu için olabilir.Başka kanalda olsa hadi neyse diyeceğim de Kanal D bu.Ahmet Hakan ve çoğu çalışanı hayırı desteklemiyor mu?Doğan Holding değil miydi 7 haziran seçimlerinde bu tweeti atan.O zaman tarafsız mı olunuyordu?
Adamlar dedi diye doğru mudur yani?Hayır diyenler baskıya uğruyor algısı oluşturulmak istenmiş olamaz mı?Kaldı ki oldu da.Yahu konuda yazıyor. Kanal D kendisi açıklamış arkadaşımızla bu sebeğten yollarımızı ayırıyoruz diye. Daha neyi tartışıyoruz ki? Adamlar bile sebebini buna bağlamışken bunun bencesi sencesi mi var?
Adamlar dedi diye doğru mudur yani?Hayır diyenler baskıya uğruyor algısı oluşturulmak istenmiş olamaz mı?Kaldı ki oldu da.Herkesin her yaptığı açıklamaya inanıyor musunuz?İnanmama hakkım var.
Sen bana inanDeynep dalga mı geçiyorsun benimle? Birini kovan patron bu yüzden kovdum diyecek. Ben patrona inanmayacağım da öyle olmamıştır diyene mi inanacağım. Adamı hem kovuyorlar hem de neden böyle bir algı oluşturmak istesinler? Herkesin yaptığı açıklama derken? KOVAN ADAM açıklamış. Sarı çizmeli mehmet ağa değil. Hadi kovulan adam böyle dese diyeceğim ki bir derece haklısın, bir algı oluşturmaya falan çalışıyorlar da yani anlamıyorum ben seni cidden.
Sen bana inanMesela ATV haberde bir spiker evet dediği için kovduk deseler inanmazsam burada da öyle.Zorla değil ya inanmıyorum yav
Kendine sorman gereken soruyu sormuşsun fıstığa, cidden herkesin her yaptığı açıklamaya inanıyor musun, bu kadar kuşkucuyken nasıl evet diyeceksin:)Adamlar dedi diye doğru mudur yani?Hayır diyenler baskıya uğruyor algısı oluşturulmak istenmiş olamaz mı?Kaldı ki oldu da.Herkesin her yaptığı açıklamaya inanıyor musunuz?İnanmama hakkım var.
Kendine sorman gereken soruyu sormuşsun fıstığa, cidden herkesin her yaptığı açıklamaya inanıyor musun, bu kadar kuşkucuyken nasıl evet diyeceksin:)