Gelinlik Modelleri Reem Acra-Angel Weave Model Gelinliği Kaça Diktirebilirim?

lilithepsycho

11.07.2011
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
520
4
296
İstanbul
Arkadaşlar selam, sırf bu konuyu danışabilmek için üye oldum bugün buraya :) Aşağıdaki gelinlik Lübnan'lı bir tasarımcının aşağı yukarı 5000 dolardan daha pahalı bir gelinliği ama ben eteğine bayıldığım için düğünümde bunu diktirebilmeyi diliyorum. Belindeki boncuklu kısım olmayacak ama. Eteğinde görebildiğim kadarıyla iki kat puanlı tül ve yaklaşık 15 kat ipek organze var. Neresi bu gelinliği aynı böyle diker acaba?

Canım şimdiden Allah içine sindirsin. gelinlik için yorum yokmu demişsin kendi fikrimce benim tarzım olmamakla birlikte eğer senin içine siniyorsa düşünceleri yada burda söylenenleri çok önemseme derim çünkü biraz alışılagelmişin dışında bir model seçmişsin
Dikime gelince şehrini yazmadığın için ben izmirde ikamet ediyorum ve arkadaşımın annesi modacı çankayada mağazaları, kısmetse ağustosta da bizim düğünümüz var gelinliğimi orada diktireceğim. eğer izmirse yardımcı olmaya çalışırım.
şimdiden mutluluklar

maalesef İzmir değil İstanbul'dayım ben. Hiçbir zaman klasik modellere bakmadım aslında hatta kısa elbise giyecektim bir dönem sonra bu gelinliği görünce çok beğendim, sade, kabartısız sıkıntısız bir gelinlik gibi geldi. Dikimi çok zor gibi durmuyor ancak sanıyorum kaliteli kumaş almam gerek. O yüzden kararsız kaldım

Merhaba,

Alınma hemen:)

Seçtiğin gelinlik çok masum ve zarif, ama kumaş ve dikiş önemli tabi, umarım aynı havayı verecek bir yere diktirebilirsin...
bu arada sen uzun saçlıysan saçını açık bırak, sanki bu gelinliğe iri dalgalı (doğal görünümlü tabi) saç yakışır gibi geldi bana:)

Mutluluklar dilerim....

Son düzenleme:

Gelinliğini çok beğendim umarım senin diktirdigin bundan da güzel olur. Yalnız belindeki kemeri neden düşünmüyorsun. Bence çok hoş. Tahmin ettigim kadarıyla çok da senin zevkin dısında bir görüntü olmaz. Duşun bence

Gelinliğini ben de beğendim. Ama bence belindeki ayrıntıdan vazgeçme. Belki incili vs bişi yaptırabilirsin. Ama olsun kesinlikle.

Bu gelinliğe ait bulabildiğim en büyük resim şu:

Üstteki çapraz ayrıntılardaki düz kumaşı değil ama desenli kumaşın ne olduğunu anlamadım. Alttaki puantiyeli kumaştan değil, farklı bir şey. İlginç...

Etekte saten astar üstüne dalya kaplamışlar, onun üstüne puantiyeli tül var -bence tek kat-, sonra üstüne kloş kesimle tül kaplamışlar. tülün uç kısmına ise ince bir organze türünden katlar yapmışlar. bence ipek organze değil, benim gelinliğim ipek organzeydi oradan biliyorum, ipek organze biraz daha tok, kalın olur diye biliyorum.

bence bu gelinliğin ederi 1500 tl civarıdır, max 2000tl. o da işçilik fazla olduğu için. Malzemeleri max 500 lira tutacak çünkü. Belindeki kemeri Türkiye'de henüz hazır bulamazsınız, ona da birkaç yüz lira isteyebilirler, işçilik çok çünkü...

çok teşekkür ederim yorumlarınız için, ben bir de bu kadar belden değil de biraz daha kalçadan başlatmayı düşünüyorum eteğini çünkü belimin kalın gözükmesini istemiyorum; ayrıca spagetti askı koydurabilirim düşmesin üzerimden diye... saçlarım maalesef ki kısacık, o yüzden duvak da takamayacağım galiba, ama 50lerin kadınlarının saçları gibi birşey düşünüyorum, kuyruklu eyeliner ve kırmızı ruj ile.. umuyorum uygun olacak :)

Bence süpper fikir -özellikle saç ve makyaj için diyorum
Ben saçları anne-kardeş zoruyla bi yıldır uzatılan bi gelin adayıyım da....saçlar omuz hizama anca geldi:))) Tüm bu tantana geçsin soluğu kuaförde alıp, eski özgür kafama kavuşmayı hayal ediyorum:)

Ve de gelin halini şimdiden çoook merak ettim...bence çok alımılı olacaksın o ayrı

farklı ve güzel bir gelinlikmiş çok beğendim o arkadaşın gösterdiği ince tül askılarla çok daha hoş olacaktır sonuçtan haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…