• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reductol

sevimli278

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
5
2
86
İzmir
330 tl vererek aldığım reductol zayıflama hapından 100 gr bile VEREMEDİM satıcı zehra hanım iade değişim yok deyip tersledi siz siz olun sakın kanmayın ıron tea ve bunun gibi zayıflama çaylarıda fason kullandık kaç kişiyiz 8 kişide veremezmi arkadaş bir kilo bile verilen paralara yazık yaa bi daha mı tövbe isteyene ekran resimlerini atarım gerçekten rezillik instagramda var diyet spor yapmadan 10 15 kilo diyo veremeyincede bişeyi yalnış yaptınız deyip kenara çekiliyo sakın REDUCTOL almayınız..

bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. zamanın da ben de duymuştum araştırmıştım filan ama pahalı diye almadım, aladabilirdim ki iyi ki almamışım. bilgilendirmeniz için tekrar teşekkürler :KK52:

Ben reductol ile 12 kilo verdim şuan yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım. Çevremde bir çok arkadaşımda benim tavsiyemle reductol kullandı ve çok güzel kilo verdi. Troid hastası olan arkadaşım bile 5.5 kilo verdi. Zehra hanım çok yoğun olmasına rağmen gece geç saatte olsa ilgilendi dönüş yaptı bize. Üstelik kullanıcı grubu da var orda tüm kullanıcılar ile iletişime de girebiliyorsunuz. Ve ben şuan koruma olarak da hafta bir ya da iki gün kullanıyorum. Reductol benim hayatımı değiştirdi Allah Zehra hanımdan binlerce kez razı olsun diyebilirim eşimle boşanmaktan kurtuldum Reductol sayesinde.

Ben reductol ile 12 kilo verdim şuan yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım. Çevremde bir çok arkadaşımda benim tavsiyemle reductol kullandı ve çok güzel kilo verdi. Troid hastası olan arkadaşım bile 5.5 kilo verdi. Zehra hanım çok yoğun olmasına rağmen gece geç saatte olsa ilgilendi dönüş yaptı bize. Üstelik kullanıcı grubu da var orda tüm kullanıcılar ile iletişime de girebiliyorsunuz. Ve ben şuan koruma olarak da hafta bir ya da iki gün kullanıyorum. Reductol benim hayatımı değiştirdi Allah Zehra hanımdan binlerce kez razı olsun diyebilirim eşimle boşanmaktan kurtuldum Reductol sayesinde.
çok aşırı reklam kokuyor yorumunuz... inanamadım nedense... zehra hanım diye birinden bahsetmemiş bile konu sahibi. anlaşılan zehra hanım sizsiniz :dondurma::KK45: belki başka bir ınstagram sayfasından bahsediyor. siz muhatap kişisiniz herhalde hemen damladınız?

Ben de iron tea çayını almıştım. Kilo da vermiştim . Gerçekten tatlı isteğimi alıyordu. Face den birinden almıştım. Reductul çok pahalı diye almadım.

Back