Elektrikli Mutfak Aletleri Redmond Multicooker (çok amaçlı pişirici)

Kestaneboregi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
20
5
39
kızlar selam, malum yaz geliyor, diyete girmek lazım. kış boyunca kocişimle beraber göbek yapınca sağlıklı beslenelim dedik :) internette tencere tavalara bakarken redmond diye bi markayı buldum. sanırım Türkiye'ye yeni gelmiş multicooker diye geçiyor. buharda pişirme ve yağsız pişirebilme özelliği çekici geldi. hem de başka bi sürü şey yapabiliyormuş. ben aslında actifry gibi bi şey arıyordum ama aynı fiyata bunu almak daha mantıklı geldi. kullanan bilen eden var mı?

madem kimse kullanmıyor, ben yapacağım yorumları mecburen. bugün baktım 300 TL indirim yapmışlar. zaten aklımdaydı dayanamadım sipariş verdim :) haftasonu bol bol deneyip yorumlarımı yazarım artık..

denediniz mi ? yorum yapmadınız ?

kusura bakma geç yazıyorum.. ürün cuma geldi, haftasonu denedim. tahminimden çok daha güzel çıktı. içindeki seramik kase ağır bayaa, ele oturuyor, kaliteli geliyor. cumartesi içinden çıkan kitapçıktaki tarife göre kek denedim, çok güzel kabardı ve içi de pişti (ben çiğ kalır diye korkmuştum). pazar günü de etli nohut ve pilav yaptım, elime sağlık bir yemek oldu :)
tabi ilk başta program ayarlama ksımı vs karışık geldi ama kullanım kılavuzunu ve tarif kitapçığını okudukça çözüyorum sanırım. bu hafta da ekmek ve yoğurt deneyeceğim. eğer onlarda iyi olursa aşık olabilirim bu alete :)

Sitelerine bende baktım en uygunu şuan 490tl hangi modeli sizinki bende hemen almak istiyorum sanırım fiyatı yükseltmişler.

aaa evet ben indirime denk gelmiştim ama yine de inmiş fiyatlar sanırım. 280 modeli var bende. ilk baktığımda 800 civarıydı, ben 530'a aldım şimdi 620 olmuş. heralde kadınlar günü indirimi falandı o zaman.
3 modeli beğenmiştim - 280, m90 ve m4502. almışken en üst modeli alayım dedim :)

Merhaba ben de bu ürünü araştırıyorum.memnun musunuz hala ve kitapçık türkçe mi?

Redmond m90 aldım. İlk denedigim şey ekmek yapmaktı ve gayet başarılı oldu. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…