Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç kreminden sonra yıpranmış kısımlara veya saçın tamamına eşit bir şekilde uygulanan ve durulamanyan Redken saç bakım ürünü var. Redken markasını daha önce kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim ?
Bahsettiğin redken-anti snap ise ben kullanıyorum bir işe yaramadı açıkçası gerçi o kadar yıpranmış bir saça hangi ürünü kullanırsam kullanayım yaramayacaktı, ürünlerin kabahati olmayabilir :) Redken iyi bir markadır...
Cevap için teşekkür ederim. Tam bilemiyorum aynı üründen mi bahsediyoruz ama Redken i hiç denememiştim. Bakalım denemeye karar verdim ama biraz pahalı gibi. Sen kaç liradan almıştın ?
Cevap için teşekkür ederim. Tam bilemiyorum aynı üründen mi bahsediyoruz ama Redken i hiç denememiştim. Bakalım denemeye karar verdim ama biraz pahalı gibi. Sen kaç liradan almıştın ?