• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Redken (marka ) saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sunademir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
34
0
36
Edirne
Saç kreminden sonra yıpranmış kısımlara veya saçın tamamına eşit bir şekilde uygulanan ve durulamanyan Redken saç bakım ürünü var. Redken markasını daha önce kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim ?

Bahsettiğin redken-anti snap ise ben kullanıyorum bir işe yaramadı açıkçası gerçi o kadar yıpranmış bir saça hangi ürünü kullanırsam kullanayım yaramayacaktı, ürünlerin kabahati olmayabilir :) Redken iyi bir markadır...

Son düzenleme:
Cevap için teşekkür ederim. Tam bilemiyorum aynı üründen mi bahsediyoruz ama Redken i hiç denememiştim. Bakalım denemeye karar verdim ama biraz pahalı gibi. Sen kaç liradan almıştın ?

Cevap için teşekkür ederim. Tam bilemiyorum aynı üründen mi bahsediyoruz ama Redken i hiç denememiştim. Bakalım denemeye karar verdim ama biraz pahalı gibi. Sen kaç liradan almıştın ?

Canım redken firmanın adı bu firmanın yüzlerce ürünü var ve hepsinin fiyatları farklı :) ben strawberryden almıştım orda daha uygun oraya bak derim.

Back