• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Redhack N.Ç. için Yargıtay'ı hackledi

iyi etmişler de, bu hacklemelerin bir süre sonra sadece halkın veya duyarlı kitlelerin gazını almak gibi bir amaç oluşturmasının önüne nasıl geçecekler

Son düzenleme:
iyi etmişler de, bu hacklemelerin bir süre sonra sadece halkın veya duyarlı kitlelerin gazını almak gibi bir amaç oluşturmasının önüne nasıl geçecekler

Bunun için hacklemelere gerek yok aslında... Halkın gazı bir şekilde alınıyor zaten...

Unutmayı seviyor zaten bu halk...

Bunun için hacklemelere gerek yok aslında... Halkın gazı bir şekilde alınıyor zaten...

Unutmayı seviyor zaten bu halk...

doğru ama hazmedemeyen senin gibi benim gibi bir kitle de var ve bu hackler birsüre sonra ''redhack hakclemiş oh iyi olmuş ders olmuştur tamamdır işte gereken tepkiyi onlar gösteriyorlar '' tarzında bir düşünceye dönüşmesinden duyduğum endişe bu. ha redhack hacklesin devam etsinler ama tek başına bir eylem olarak yeterli değil

doğru ama hazmedemeyen senin gibi benim gibi bir kitle de var ve bu hackler birsüre sonra ''redhack hakclemiş oh iyi olmuş ders olmuştur tamamdır işte gereken tepkiyi onlar gösteriyorlar '' tarzında bir düşünceye dönüşmesinden duyduğum endişe bu. ha redhack hacklesin devam etsinler ama tek başına bir eylem olarak yeterli değil

Katılıyorum.
Bu başkaldırı "neyse ki birileri var" dedirtiyor fakat insanları eylemsizleştiriyor. Bunun fark edilmemesine üzülüyorum. Destekleyeni çok, fakat sanal ortamdan öteye geçemiyor. İnsanları eylemsizleştiriyor. Redhack hacklemeye devam etsin fakat arada sokağa da çıkmak gerekiyor.

Ellerine sağlık keşke ellerinden fazlası gelse..

Artık ümidim hackerlarda çünkü. Yetkililerden bir şey beklemiyorum:23:

Back