- 20 Ocak 2021
- 1.859
- -148
- 41
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
e çocuğunu da baktırma onlara o zaman.sil gitsin bu kadar rahatsızsanAllah kimseyi böyle anne babaya düşürmesin.diyecwk başka bisi yok
Mecburum. Maalesef.hayat sartlarie çocuğunu da baktırma onlara o zaman.sil gitsin bu kadar rahatsızsan
Sildim zaten.benim annem babam yok.sadece çocuğa bakıyorlar.beni dusunmeyeni ben hiç düşünmem.e çocuğunu da baktırma onlara o zaman.sil gitsin bu kadar rahatsızsan
Ben onların yokluğunu kabullendim.bobrek sancilarim tutup ameliyat olduğumda anne baba aramadım ben.arasam da gelmezlerdi.oyle insanlar onlar.ama onlar hastaneye düşsün ben de gitmeyecem.aryni bana yaptıkları gibie çocuğunu da baktırma onlara o zaman.sil gitsin bu kadar rahatsızsan
Allah düşmanımın başına vermesin denecek bir aile çocuğa da bakmaz. Hep diyorum ama artık sizin bu tezatlık içeren konularinizdan ve her şeyi sizin bilmenizden, inatciliginizdan yoruldum. Bana noluyorsa ama yoruldum napim:)Mecburum. Maalesef.hayat sartlari
Adam kaza yapmış.araba kullanılamaz duruma gelmiş.curumeye bırakmış.40 yaşında araba.o ara annem.alzaymerdi.sanirim bu yüzden o ara üstünden düşüremedi.vasi almak ve yetki gerekiyor ya.
Allah düşmanımın başına vermesin denecek bir aile çocuğa da bakmaz. Hep diyorum ama artık sizin bu tezatlık içeren konularinizdan ve her şeyi sizin bilmenizden, inatciliginizdan yoruldum. Bana noluyorsa ama yoruldum napim:)
grip gibi birşeymiş baksana alzheimer .arada bir oluyormuş"o ara alzheimer olmak" nasıl oluyor yahu ? alzheimer denen şey olup ilerliyor. ara ara toparlasa da alzheimer hastası ise zaten annenizin vasiye ihtiyacı var.
ANANEM ALZAYMERDI.2000 LI YILLARIN BAŞLARINDAN 2012 YE KADARgrip gibi birşeymiş baksana alzheimer .arada bir oluyormuş
Ortada devralacak bir borç var.nesilden nesile gececek.nasil fol yk yumurta yokanlayamadığım ortada fol yok yumurta yok reddi mirası düşünüyor. bir de o acılı halimle nasıl yapıcam diyor.
çok tuhaf bir karakter.
Ortada devralacak bir borç var.nesilden nesile gececek.nasil fol yk yumurta yok
ANANEM ALZAYMERDI.2000 LI YILLARIN BAŞLARINDAN 2012 YE KADAR
Alzaymer hastasiydi.teshisi var 2006 da annemi tanimadi kadin.2012 de vefat ettibazı demans hastalıklarının geri dönüşü olabiliyor ama alzheimer da iyileşme yok bildiğim. siz hastalığın ne olduğundan emin değilsiniz bence.
Ben de anlamıyorum ki. Biz de onu anlamiyormusuz neyse ki karşılıklıanlayamadığım ortada fol yok yumurta yok reddi mirası düşünüyor. bir de o acılı halimle nasıl yapıcam diyor.
çok tuhaf bir karakter.
O arabanın dusumu için tüm.mirascilar gerekiyor toplaamıyoruz.avukatlar girmiyor bu ise.geriye reddi miras seçeneği kaliyorne zaman öleceklerine dair kesin bir bilgi var mı ? kalacak borç için bugünden borç kalmamasına yönelik önlemler araştırmak daha mantıklı değil mi ?
O arabanın dusumu için tüm.mirascilar gerekiyor toplaamıyoruz.avukatlar girmiyor bu ise.geriye reddi miras seçeneği kaliyor
Ben de anlamıyorum ki. Biz de onu anlamiyormusuz neyse ki karşılıklı