Reddedilince tuhaf davranan erkek

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
546
123
Aslında konu reddedilmek mi oluyor tam karar veremedim bile..

Baştan anlatayım işyerimde 5 aydır calısıyorum. Burada yaşıtım bir erkek var. Baştan beri bana cok kibar davranıyordu bakışları filan tuhaftı. Yani sürekli gülümsüyordu filan. Ben kendisine karsı normaldim. İş arkadaslarımı tanımaya calıstıgımdan o dönem 2 farklı grupla da yemeğe cıkıyordum. Bu arkadas ve diğer erkek arkadasımızla cıkmaya basladım bir dönem diğer gruptan biraz soğumustum o dönem. Neyse bizim aramız gayet iyiydi kendimi yakın hissediyordum ona. Sonra birden bişey oldu cok fazla ilgi gösterdi abarttı yani ben kanka dedim bilerek ona geri adım atar arkadas olarak gördüğümü anlar diye. Bu arada kafam karıstı az biraz hoşlandım fazla ilgisinden ve sevgi aclıgımdan kaynaklı. Sonra baktım olmayacak böyle cünkü cocuktan tam anlamıyla hoslanmıyorum ve onunla olmak istemiyorum. Güvenmiyorum ona cünkü biz öncesinde arkadasca sohbetler yaparken kızlarla ölesine takılmayı normal buldugunu söylemişti ( fuckboody midir nedir dediiklerinden) Birde bende kaygı sorunu var böyle biriyle olur mu olmaz mı durumuna girince asırı yoruyorum kendimi psikolojikmen. Neyse bir gün iş çıkısı beraber cıktık 'bu yoldan senle ilk kez geciyoruz'' gbiisnden sözde romantik laflar söyledi bende ne diyorsun ya seklinde makaraya vurdum sonra net sekilde tmamam hoşlanıyorsun benden anladım ama o kadar dedim. Cok fazla yakınlıktan rahatsız olmustum tüm bunlar olalı 1 ay oldu. O günden sonra ilk basta normal davrandı ama sonra soguk olmaya basladı. Tamam anlıyorum reddedildi bir nevi . Ben kendimi anlamaya calıstım en cok cünkü durduk yere ona sarılma isteğim geliyordu devamlı. Şimdi yine soguk yüzüme bakmıyor hatta konusmadıkca . Bu durum benim sinirimi bozuyor birde masası tam arkamda . Tamam eskiisi gibi olmasın zaten üzerime düşmesin ama tavırlı gibi geliyor bana ve bu duruma üzülüyorum. Üzülmemek ve takmamak için ne yapmam lazım..

İyi arkadas olabilecekken en azından iş yerinde keyifli zaman için suan bir garip hissetmeme vesile oluyor

Reddedisiniz cok kotu yalniz..
Boyle havali havali, tamam hoslaniyosun anladim
Ama bu kadar demek nasil bi reddedis?
Ben olsam bnde yuzune bakmam banaboyle djyen kisinin.
Bende seni cok saviyorum ama arkadasca demek var, bide boyle fevri red..

yaa aklıma çalışma hayatımın ilk yılı geldi bak şimdi of...

biz de yan yana çalışıyorduk. sizdeki ilk evreler gibiydi her şey. sonrasında ben sırf onun iyiliğini düşündüğümden, reddedilmişlik duygusunu yaşatmamak için elimden geleni yaptım. keşke yapmayıp dan diye her şeyi söyleseymısım. banane duygularından. ben yumuşak oldukça heralde hoşlandığımı düşündü. ama her fırsatta şuan için evlilik, flört vs düşünmediğimi belirtmiştim. stajerlerle beni kıskandırma cabasına bile girmişti sanki umrumda gibi. hay Allahım bir erkek nasıl olur da karşısındaki kızın davranısından anlamaz istenmediğini? en sonunda ben başka biriyle görüştüğüm için sokmadığı laf kalmadı ve ben de kendmi tutamayıp işyerinde ağzıma geleni saydım buna. sonra birimim değişti zaten. şuan ben baskasıyla evliyim o da evlendi. evlenince arkadaşlarla bi çok şükür demiştik yani.

Allam ne günlerdi..

aslında havalı söylemedim .. normal söyledim sonradan onu sevdiğimi de söyledim ama bilemiyorm

bunun davranısları da kıskandırma gibi geliyor bana.. normalde özel hayatından bahsetmeyen insan şimdi dogumgününde yok bana iç çamaşırı geldi dedi hemde işyerine diğer arkadaslara görüştüğü kızdan bahsediyor normalde hiç bahsetmem derdi.. tuhaf seyler ama ben üzülüyorum bu duruma

Fuckbuddylikte en azından beklentiler belli durum belli. Sizin kafanız net değil ve tuhafsınız. Ortada da reddedilme göremedim.
aslında havalı söylemedim .. normal söyledim sonradan onu sevdiğimi de söyledim ama bilemiyorm
Bunun üzerine karşı taraf bir şey söylememişse asıl siz reddedilmiş oluyorsunuz.

aslında ilk zaman söyledim kenara cekip niye böyle soguksun bana diye yok mok dedi ama değişik ... peki ben bu drumu nasıl düzeltirim yani kırdım mı diye sorsam bu kez aradan gecmiş 1 ay ne bileyim.. yeniden ümit vermek gibi olur mu hani hala kurcalıyor diye düşünebilir. biriyle görüşüyor yanındakiler buna takılıyor filan evi temizle kız arkadasın gelecek diye ki normalde onlara asla anlatmam derdi bana. kıskandırmak için mi kendini kanıtlama mı anlamıyorum

sevdiğimi derken arkadas olarak.. bir laf gecmişti öyle niye sevesin ki birini durduk yere sen beni seviyor musun mesela demişti eve dedim yani insani olaraktı bu

Tutarlı değilsiniz. Karşı taraf ilgisini kesince kıymete binmiş gibi davranıyorsunuz.
Belki daha önceden kızlardan bahsetmeyişi sizin ilginizi çekmek içindi. Baktı sizle oluru yok saldı artık konuşmakta sakınca görmüyor.

Sizin her yeriniz farklı oynuyor, karşı tarafta tuhaflık bi durum yok

her yerim farklı mı oynuyor komikmisiniz acaba hani siz ne istiyorsunuz bilmiyorsunuz deseniz filan anlarım da o nasıl tabir kime sinirlendiyseniz gidin ona kusun rhaatlayın

Evet onu da düşündüm aslında . Belkide o yüzden konuşmuyordu haklısın . Aslında beni taktıgım kendimim bencede niye onu umursuyorum ki yani boşluk ve sevgi açlığı duyguları yanlıs anlamamıza sebep oluyor bence . Şuan tam olarak yaşadığım bu

Bence siz reddettikten sonra da peşinizden koşar diye ummuşsunuz ancak olmamış.
Reddettiginize üzülüyorsunuz gibi geldi bana.
Umrunuzda olmasa konusunu dahi geçirmezsiniz.

Durumu duzeltemezsiniz.
Arkadas kalmaz.
Sevgili olmaz.
Oldugu gibi kabul edin.
Yani evlenmeden once banada acilan yakin arkadaslarim oldu, ikisinde baya sasirmistim hatta ama hic kalp kirmadim.
Hepimiz evlendik, sosyal medyada ekliyiz.
Ben acildiklarinda arkadasligimiza yazik olur dedim mesela, biliyorum benden hoslaniyorsun ama bu kadar deseydim yuzume bakan olur muydu?
Sanmam..

hoşlandıgını net sölemiyordu hoşlanıyorsun sanırım ama o kadar dedim yani ilerisi olmaz anlamında söyledim havalı bir yanı yok ki bu sözün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…