Reddedisiniz cok kotu yalniz..
Boyle havali havali, tamam hoslaniyosun anladim
Ama bu kadar demek nasil bi reddedis?
Ben olsam bnde yuzune bakmam banaboyle djyen kisinin.
Bende seni cok saviyorum ama arkadasca demek var, bide boyle fevri red..
yaa aklıma çalışma hayatımın ilk yılı geldi bak şimdi of...
biz de yan yana çalışıyorduk. sizdeki ilk evreler gibiydi her şey. sonrasında ben sırf onun iyiliğini düşündüğümden, reddedilmişlik duygusunu yaşatmamak için elimden geleni yaptım. keşke yapmayıp dan diye her şeyi söyleseymısım. banane duygularından. ben yumuşak oldukça heralde hoşlandığımı düşündü. ama her fırsatta şuan için evlilik, flört vs düşünmediğimi belirtmiştim. stajerlerle beni kıskandırma cabasına bile girmişti sanki umrumda gibi. hay Allahım bir erkek nasıl olur da karşısındaki kızın davranısından anlamaz istenmediğini? en sonunda ben başka biriyle görüştüğüm için sokmadığı laf kalmadı ve ben de kendmi tutamayıp işyerinde ağzıma geleni saydım buna. sonra birimim değişti zaten. şuan ben baskasıyla evliyim o da evlendi. evlenince arkadaşlarla bi çok şükür demiştik yani.
Allam ne günlerdi..
Normal öyle davranması....
Bunun üzerine karşı taraf bir şey söylememişse asıl siz reddedilmiş oluyorsunuz.aslında havalı söylemedim .. normal söyledim sonradan onu sevdiğimi de söyledim ama bilemiyorm
Reddedisiniz cok kotu yalniz..
Boyle havali havali, tamam hoslaniyosun anladim
Ama bu kadar demek nasil bi reddedis?
Ben olsam bnde yuzune bakmam banaboyle djyen kisinin.
Bende seni cok saviyorum ama arkadasca demek var, bide boyle fevri red..
Fuckbuddylikte en azından beklentiler belli durum belli. Sizin kafanız net değil ve tuhafsınız. Ortada da reddedilme göremedim.
Bunun üzerine karşı taraf bir şey söylememişse asıl siz reddedilmiş oluyorsunuz.
Fuckbuddylikte en azından beklentiler belli durum belli. Sizin kafanız net değil ve tuhafsınız. Ortada da reddedilme göremedim.
Bunun üzerine karşı taraf bir şey söylememişse asıl siz reddedilmiş oluyorsunuz.
Tutarlı değilsiniz. Karşı taraf ilgisini kesince kıymete binmiş gibi davranıyorsunuz.ne gibi tuhaf ?
Sizin her yeriniz farklı oynuyor, karşı tarafta tuhaflık bi durum yok
Tutarlı değilsiniz. Karşı taraf ilgisini kesince kıymete binmiş gibi davranıyorsunuz.
Belki daha önceden kızlardan bahsetmeyişi sizin ilginizi çekmek içindi. Baktı sizle oluru yok saldı artık konuşmakta sakınca görmüyor.
aslında ilk zaman söyledim kenara cekip niye böyle soguksun bana diye yok mok dedi ama değişik ... peki ben bu drumu nasıl düzeltirim yani kırdım mı diye sorsam bu kez aradan gecmiş 1 ay ne bileyim.. yeniden ümit vermek gibi olur mu hani hala kurcalıyor diye düşünebilir. biriyle görüşüyor yanındakiler buna takılıyor filan evi temizle kız arkadasın gelecek diye ki normalde onlara asla anlatmam derdi bana. kıskandırmak için mi kendini kanıtlama mı anlamıyorum
Durumu duzeltemezsiniz.
Arkadas kalmaz.
Sevgili olmaz.
Oldugu gibi kabul edin.
Yani evlenmeden once banada acilan yakin arkadaslarim oldu, ikisinde baya sasirmistim hatta ama hic kalp kirmadim.
Hepimiz evlendik, sosyal medyada ekliyiz.
Ben acildiklarinda arkadasligimiza yazik olur dedim mesela, biliyorum benden hoslaniyorsun ama bu kadar deseydim yuzume bakan olur muydu?
Sanmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?