• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

redberry çay ile zayıflama

edasu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
318
24
318
Ankara
Arkadaşlar internette gezinirken ''redberry çay'' adlı bir çayın zayıflamaya çok yardımcı olduğunu okudum.Galiba Amerika'daymış.Artık Türkiye de de satışı varmış.Yağ yakmaya çok yardımcıymış.Kullanaların yorumları hep olumlu.Hatta bayanlar öncesi ve sonrası resimlerini koymuşlar.Gerçekten etkisi çok güzel.Tabi reklam değilde doğruysa.Ama her yoruma güvenemiyorum artık.Buradaki yorumlara daha çok güveniyorum.İçinizde bu çayı kullanıpta olumlu bir sonuç alan varmı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.

bende bu çayı çok merak ettim, kendi sitesindeki yorumlar çok iyi ama ne kadar güvenilir bilemeyiz tabikii :44:

Arkadaşlar internette gezinirken ''redberry çay'' adlı bir çayın zayıflamaya çok yardımcı olduğunu okudum.Galiba Amerika'daymış.Artık Türkiye de de satışı varmış.Yağ yakmaya çok yardımcıymış.Kullanaların yorumları hep olumlu.Hatta bayanlar öncesi ve sonrası resimlerini koymuşlar.Gerçekten etkisi çok güzel.Tabi reklam değilde doğruysa.Ama her yoruma güvenemiyorum artık.Buradaki yorumlara daha çok güveniyorum.İçinizde bu çayı kullanıpta olumlu bir sonuç alan varmı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba;

Bır haftadır aralıksız bu cayı kullanıyorum ve günde hıc aksatmadan 3 fincan içiyorum.Fakat acı bir gerçek ki hiçbir etkisini görmüyorum.ilk 2-3 gün iştahsızlık yaptı ki bunun sebebi bu tür ürünleri kullanmanın psikolojik etkisi:(ısrarla pes etmeden kullanıyorum umarım bir işe yarar ve bende sizinle paylaşırım.Ama şimdilik görünen o ki bu da diğerleri gibi:43:

Bu tür çaylarla zayıflanması imkansız, her merak eden bir kutu alıyor ve insanların umutlarıyla para kazanıp sonra başka bir çayla karşımıza yeniden çıkıyorlar bu tipler. Ordaki yorumla da hep fakedir eminim.

Ben evlenince 52den 57ye çıktım. Elma diyetine başladım, sadece yeşil elma yiyorum sınırsız. Yeşil çayımı içiyorum en fazla 3 kupa.. Bugün 3. günüm ve 55'e düştüm şu an. Cumartesiye kadar 52 olmak hedefim... sonra da kilomu koruma için normal az ve sık yeme programına geçicem :) Haa, bir de fıtness imkanı varsa 30 dakika yürüyün her gün inanılmaz faydası varmış, eskiden üşenip amannnn derdim inanmazdım. yaşayan biri olarak tavsiye ederim...

Back