❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Oh ne güzel bizde yatalim karpuz gibi
Ya saçma sapan bisi diyeceğim.
Ben grip olmuşum bu ne böyle hiç belirti yoktu az kestiriyim dedim bu uyandım sol burnum tıkalı ve başım ağrıyor.oyyyyy bu ne şimdi.
Bana da oluyo bazen o
Baş aşşa duruyorum biraz açılıyo

Bugün benim herifide böyle yapmak arzusu içindeyim sabah sperm testi vermeye girecektik camış gibi uyuşmuş randevu kacti bu emoya bayılıyorum ahahahhah

Cam açık yattıysan falan üşütmüşsündür
Tedavi sürecinde kendimize dikkat edelim lütfennnn
Nilay hanım dahiliyeye şutlamasın sonra aman diyim
12 den vurdun kuzum villada öyle yapmıştım sicak dan oturulmuyo bile Allah disarida çalışanların yardımcısı olsun inşallah .saniri, ceriyanda kaldım balim.

Sen neler yapiyon anlattttt

12 den vurdun kuzum villada öyle yapmıştım sicak dan oturulmuyo bile Allah disarida çalışanların yardımcısı olsun inşallah .saniri, ceriyanda kaldım balim.

Sen neler yapiyon anlattttt
Anladım oniiiiii yakaladım seniiii
Dikkatli ol üşütme

Yaaa kuzum bana bu başına @koyup etiketlemeyi anlat ne olur ben bilmiyorum.

Kız suzansu @ yapıp etiketlemek istediğin kişinin nickini yazıyosun

@Pinkhouselife61 suzansu gibi

Kızlar merhabalar. Bizde 1.5 yıllık evliyiz ama 8 aydır gelmiyo bizim minik pek bi nazlı çıktı ) ankaradayım şuan buralara çok yabancıyım. Pco olduğumu söyledi gittiğim bi kadındoğumcu 1 yıl bekleyin desi ama ben sanırım çok takıyorum kafaya. Doğru düzgün kafama yatan bi doktor bulsam geçicek belki tedirginliğim. Bakalıım kısmet. Allahım ol desin olsun inşallah hepimizinn. Bu arada bat 10 temmuz...

Hosgeldin canim .
Senin ve eşinin testleri yapildi mi ayrıca 1.5 senelik evliyken sana nasıl der 1 sene daha bekle gittiğin doktora 1,5 yıldır istiyoruz de canim neden zaman harcayasinki tedavi ne baslansin başka bi doktora da görün kuzum sen.
Ayrıca pko için çok iyi kur ler var incir ve sogan bunlara da bak Allah hem seni hem bizi e vlatlarimiza kavuştursun hayırlı ve sağlıklı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…