- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.301
Sende kuzummOnu da yapicam kuzum :) saol
♥♡♥Sende kuzumm
Bana da oluyo bazen oOh ne güzel bizde yatalim karpuz gibi
Ya saçma sapan bisi diyeceğim.
Ben grip olmuşum bu ne böyle hiç belirti yoktu az kestiriyim dedim bu uyandım sol burnum tıkalı ve başım ağrıyor.oyyyyy bu ne şimdi.
Üç kız bağrsakları çalıştırırErik zayiflatiyormu annem 2 lt kadar kaynaşmış şekersiz içerim herşeyi ben oda şekersiz bacım bende onu iciyim olursa
Baş assamiBana da oluyo bazen o
Baş aşşa duruyorum biraz açılıyo
Cam açık yattıysan falan üşütmüşsündürBaş assami
Kuzum bana garezi ne onu diyiver .geberiri be .
Çok aydınlatıcı oldun sağol cicegim
12 den vurdun kuzum villada öyle yapmıştım sicak dan oturulmuyo bile Allah disarida çalışanların yardımcısı olsun inşallah .saniri, ceriyanda kaldım balim.
Cam açık yattıysan falan üşütmüşsündür
Tedavi sürecinde kendimize dikkat edelim lütfennnn
Nilay hanım dahiliyeye şutlamasın sonra aman diyim
Anladım oniiiiii yakaladım seniiii12 den vurdun kuzum villada öyle yapmıştım sicak dan oturulmuyo bile Allah disarida çalışanların yardımcısı olsun inşallah .saniri, ceriyanda kaldım balim.
Sen neler yapiyon anlattttt
Yaaa kuzum bana bu başına @koyup etiketlemeyi anlat ne olur ben bilmiyorum.
Kızlar merhabalar. Bizde 1.5 yıllık evliyiz ama 8 aydır gelmiyo bizim minik pek bi nazlı çıktı) ankaradayım şuan buralara çok yabancıyım. Pco olduğumu söyledi gittiğim bi kadındoğumcu 1 yıl bekleyin desi ama ben sanırım çok takıyorum kafaya. Doğru düzgün kafama yatan bi doktor bulsam geçicek belki tedirginliğim. Bakalıım kısmet. Allahım ol desin olsun inşallah hepimizinn. Bu arada bat 10 temmuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?