- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.261
Dimi o ne ki normal doğumu var birde buna kontrolleri var cati muayenesi falan deger ya onlar icin annelik kolay degil bosunami cenneti ayaklarimizin altına sermis Rabbim bu kadarciklar olsun napalımRahat ol Can'ım yaa Bebek sahibi olcaz imşaalah güçlü olmalıyız
Aslinda 85timhatta 86 bile olabiliordum 85-86arasiydi simdi bugun tartildim 82yim sasirdim..Ya çok fazla değil de biraz balık etlisin sanırım
65 kilo ideal kilon... Bence de ver ama sakın şok diyetler uygulama .. Bi dr a git değerlerine göre yol alın
Aslinda 85timhatta 86 bile olabiliordum 85-86arasiydi simdi bugun tartildim 82yim sasirdim..Ya çok fazla değil de biraz balık etlisin sanırım
65 kilo ideal kilon... Bence de ver ama sakın şok diyetler uygulama .. Bi dr a git değerlerine göre yol alın
Aynen bacımDimi o ne ki normal doğumu var birde buna kontrolleri var cati muayenesi falan deger ya onlar icin annelik kolay degil bosunami cenneti ayaklarimizin altına sermis Rabbim bu kadarciklar olsun napalım
Bu ara hırpalandın ya ondan vermişsindir canımAslinda 85timhatta 86 bile olabiliordum 85-86arasiydi simdi bugun tartildim 82yim sasirdim..
Sok diyet deolde .doktorun verdigi liste herkese ayni iyi bir doktor yok yani. Iste kendime gore bisiler yapicam
Olabilir cnm... bakalim iste kendimce acur cubur yemiycem unlu yemiycem kizartma yemiycem kendimce iste diyet yapicam bakalim ne kadr surede ne vericem ..esim icin aci cehre otu almistim.suan ilac kullaniyorum ilacim bitsin onuda bir deniycem bu aralar siskjnlik kabizlik cokBu ara hırpalandın ya ondan vermişsindir canım
Daha genciz kilo zor oluyor yap bakalım ne kadar sürede vereceksin
Olabilir cnm... bakalim iste kendimce acur cubur yemiycem unlu yemiycem kizartma yemiycem kendimce iste diyet yapicam bakalim ne kadr surede ne vericem ..esim icin aci cehre otu almistim.suan ilac kullaniyorum ilacim bitsin onuda bir deniycem bu aralar siskjnlik kabizlik cok
Nerde hareket orda bereket derler simdi mutfagimi duzenliyecegim ..:)
Aynen insan takilio kalio :)Kullan bakalım
Aynen ya bende buraya takıldım kaldım
Hadi kalkalım
Gittim ben
Aklın kalıyo dimi benim gibiAynen insan takilio kalio :)
1 saattir mutfaktayim ara vereyim dsdim icim disim camasir suyu kokusu oldu cunki ara verdim bu yuzden
Ay sorma iyiki dinlenmeye cekilmisim az daha dursam zehirlenirdim heralde suan cok midem bulanio kusacak kadr olmasada.. amin rabbim kolaylik versin aynen...Aklın kalıyo dimi benim gibi
Bitti benim de işlerimşimdi markete falan ineyim
Hava da maşallah bi sıcak kiiallahım çalışanlara kolaylıklar versin
Allah korusun kızz..Ay sorma iyiki dinlenmeye cekilmisim az daha dursam zehirlenirdim heralde suan cok midem bulanio kusacak kadr olmasada.. amin rabbim kolaylik versin aynen...
Napmislarki ben bi viledayi temizlemek icin kaynak suya 1 kapak camasir suyu bi kapak damla konsantresi bi kapak yuzey temizlyici katip su soguyana kadr o ortama girmiyorum sknra suyu tazeliyorum ole temizleni viledamAllah korusun kızz..
Bak sakın ç suyuyla başka bişe karıştırma geçen gelin görümce öldü ya.. Dikkatli ol..
Aman diyim
Canım 2. olmazda 3. 4. gunu olur neden sıkıyorsun canını bende amh yi adetliyken cektiricem sanırım oda bayramdan sonraya denk geliyorBekliyorum işte bende.. Zaten benden bi tek smear aldı gerisi adetin 2. Günü dedi..
Şöyle bişey var ama Bayram'a denk gelebilir adetim.. Eğer öyle olursa napçam? Hastane tatilmi olur acaba??
Ama yazmış 2 yada 3. Gün diye :...(Canım 2. olmazda 3. 4. gunu olur neden sıkıyorsun canını bende amh yi adetliyken cektiricem sanırım oda bayramdan sonraya denk geliyor
Anlamadım kuzumCanim ben de aynı şeyi düşünüyorum sen karında hastalancan
Kizlar gectigimiz carsamba gunu ovulasyonda cift cizgiyi yakalamistim sonrasinda siliklesti dun tekrar yaptim yine cift cizgi anlam veremedim
Canim hayirlisi olsun inşallah bu ay içimizi den hamile kalan sen olursun sanırım bu ay bekleyenlerden sen kaldın. Hadi inşallah senden alırız müjdeyi . Neden pazartesi beklemeyi dusunuyor su test yapsan çıkmazın.bende merak ettim bak şimdi ayyyy i şallah canim .dualarimiz seninle.Canlar gecikmemin 9.gunu hic adet belirtim kalmadı gelen giden yok hamilelik naminada bir belirti yok sastim kaldim umudum gec dollenme falandir umarım diye ama diyorum kan testi negatif çıktı pztye kadar olmazsam gidicem tekrar kan vermeye
167-168 falan boyum kilom suan 82 bence cok fazla
Senin bat ne zaman canim benim bayramdan sonraya geliyo o yüzden geç olur AMH testi için adet günü şart değil diyor i ternette o yüzden yarına randevu aldım kuzum nasipse yaptırıma sperm testi ile Birlik de. Hayirlisi olur hayirla tamamlanır inşallah çıktığımız yol.Anlamadım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?