❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Her şeride bi hayır veren Allah hepimize hayrını verecek inşallah.her birimizin dertleri ayrı ama yolun sonu aynı bebek.ol ucak inşallah ben kendimden çok sizler için umutluyum gencecik hanimlarsiniz adet oldum dusuk yaptım diye Ne olur kendinizi uzmeyin.hep derim yine diyorum evet derdimiz büyük ama derþen büyük Allah - imiz var.ona seviniriz evelallah bişey olmaz .

Her şeride bi hayır veren Allah hepimize hayrını verecek inşallah.her birimizin dertleri ayrı ama yolun sonu aynı bebek.ol ucak inşallah ben kendimden çok sizler için umutluyum gencecik hanimlarsiniz adet oldum dusuk yaptım diye Ne olur kendinizi uzmeyin.hep derim yine diyorum evet derdimiz büyük ama derþen büyük Allah - imiz var.ona seviniriz evelallah bişey olmaz .
Aynen öle Cnm bnm de sen bizlere taş çıkartan valla. Daha gencsn sende . Hemen menapoza gems kadn ayaklarna yatma . Maaşallah sna:nazar: :KK68::KK15::nazar:

Bencede makasla kesene kadar cımbızla canım .

Pink nasılsın naasıl gidiyor kuzum . Mehtapda gelmiyor gunduzleri ancak sahurda . benım testler cıkmış moralim cok bozuk virus yazan yerde pozitif diyor acaba bebegi ondanmı düşürdüm ben yada artık olanlar düşecekmi bu virus yuzunden sabahtan beri çok kotuyum saat ler gecmiyor buraya yazmıyım dedim moral bozulmasın die ama duramadı ya ne yapcam ben kim anlar bu testlerden doktora gidene kadar cıldırırım :KK43::-)-)(

Kuzum bak en sağdakiler normal olması gerekenler sanırım.. Senin testlerden sadece üç tanesi pozitif diğerleri negatif.. Hormon testleri olduğu için ona göre ilaç vericek onu kullanacaksın..
Ne yapalım kuzum rabbimden buda ..
Üzülmek yok bak Sak'ın.. Harika bir doktorumuz var evelallah o bize yol gösterecek pozitif ol lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şükür sende hamile olabiliyorsun ama Can'ım
Düşse bile bu iyi bir haber ..

Canimmm yaa bi konu acmistim ALLAH razı olsun iki tane kişi yorum yapmış testlerde sağ olsunlar.
Korkulacak bisi yok çok şükür dediklerine göre vallahi biraz rahatladım.ya canim doktor evet çok iyi ama ne bileyim o testleri öyle görünce tuhaf oldum ya.anlatması zor .hakkımızda hayirlisi olsun inşallah .bide aclik kan da glikoz102 Benim aman neyse ..herşey olacağına varır .
Sizler neler yaptınız nasıl gidiyor bekleyis

Ay kuzum bnm ya Beyni öğrendim . Ck üzüldüm valla. Rabbim tekrar sna verir bu sefer bağışlar inş . Hiç üzülme herseyde var bi hayr . Şöyle düşün Bde doğacaktı ve 1 2 ay yaşayıp gidecekti. Sn ona alışmışken . Böle daha zor olmaz miydi . Teselli olsun buda zulme . Rabbim hepmze versin ve bizlere başlasın ins:dua:
Yok cok uzulmuyorum..vardir bundada bi hayir dedim senin dedigini dusundum.ya cok alismisken gitseydi olu dogsaydi vesaire..bunada sukur diyorum....amin insallah elbet saglikli bir bebegim olur rabbimin izni ile ....

Canimmm yaa bi konu acmistim ALLAH razı olsun iki tane kişi yorum yapmış testlerde sağ olsunlar.
Korkulacak bisi yok çok şükür dediklerine göre vallahi biraz rahatladım.ya canim doktor evet çok iyi ama ne bileyim o testleri öyle görünce tuhaf oldum ya.anlatması zor .hakkımızda hayirlisi olsun inşallah .bide aclik kan da glikoz102 Benim aman neyse ..herşey olacağına varır .
Sizler neler yaptınız nasıl gidiyor bekleyis
Bekliyorum işte bende.. Zaten benden bi tek smear aldı gerisi adetin 2. Günü dedi..
Şöyle bişey var ama Bayram'a denk gelebilir adetim.. Eğer öyle olursa napçam? Hastane tatilmi olur acaba??

Canlar gecikmemin 9.gunu hic adet belirtim kalmadı gelen giden yok hamilelik naminada bir belirti yok sastim kaldim umudum gec dollenme falandir umarım diye ama diyorum kan testi negatif çıktı pztye kadar olmazsam gidicem tekrar kan vermeye

Canlar gecikmemin 9.gunu hic adet belirtim kalmadı gelen giden yok hamilelik naminada bir belirti yok sastim kaldim umudum gec dollenme falandir umarım diye ama diyorum kan testi negatif çıktı pztye kadar olmazsam gidicem tekrar kan vermeye
Hadi inşaallah olmazsın kuzumm :-)
PCO falan yok değilmi?

7 aylik canım biz hic korunmadik yani evlendigimizden beri deniyoruz denebilir 23 yaşındayım
Anladım kuzum
Bence kan testi falan yaptırma direk bi kadın doğuma git çünkü az değil gecikme.. Eğer varsa bebişi görür yoksa da sana söktürücü falan bişey verir..
Daha önce benimde 5 gün gecikti ama bende PCO var.. Bide tuttu tutmadı diye çok stres yapmıştım ondan yanı..
Keşke bu gün gitseydin kadın doğuma..
Oruçluysan Vajinal muayene yaparsa ilaç sürdürme makineye orucuna bişey olmaz :-)

Anladım kuzum
Bence kan testi falan yaptırma direk bi kadın doğuma git çünkü az değil gecikme.. Eğer varsa bebişi görür yoksa da sana söktürücü falan bişey verir..
Daha önce benimde 5 gün gecikti ama bende PCO var.. Bide tuttu tutmadı diye çok stres yapmıştım ondan yanı..
Keşke bu gün gitseydin kadın doğuma..
Oruçluysan Vajinal muayene yaparsa ilaç sürdürme makineye orucuna bişey olmaz :-)
O zaman pazartesi kadn doguma gidiyim direk vajinal muayenede hic sevmem ya bir kere gittim ultrasonla bakar belki diye ictim suyu girdim alttan bakicaz dedi ilk baktiricam daha zaten sıkısigim cok kastim kendimi kanamam olmustu birkac gün zorlandimi nolduysa artık leke seklinde ama bu sefer hazirlikli olurum:KK48:

O zaman pazartesi kadn doguma gidiyim direk vajinal muayenede hic sevmem ya bir kere gittim ultrasonla bakar belki diye ictim suyu girdim alttan bakicaz dedi ilk baktiricam daha zaten sıkısigim cok kastim kendimi kanamam olmustu birkac gün zorlandimi nolduysa artık leke seklinde ama bu sefer hazirlikli olurum:KK48:
Rahat ol Can'ım yaa Bebek sahibi olcaz imşaalah güçlü olmalıyız :-)

Back