- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.161
Tesekkur ederim canim ilgineValla normal de erken ama bnm aklıma bu iki ihtimal geldi neyse bekle bakalım noluyo
Selam canım ...Tesekkur ederim canim ilgine
Amin canım simdilik iyi gidiyor oruc tutmuyorum ama istahım yok hic zorla yiyorum birseylerRabbim daha ii etsin inş. Hamilik nasıl gdio . Oruç felan tutma aa . Bebisee günah
Insallah dedigin gibidir canim o zaman ben bu aksami da degrrlendireyimSelam canım ...
belki iki yumurtan vardı biri gecen biri şimdi catladı İnşallah oyledir cifter cifter yumoşların olsun .
Ben düşük yaşadıgım gebeliğimde adetim üç gun gectiginde yumurtlama testini yapmışsın ikiside aynı koyuluktaydı aynı yumurtlamış gibi . adetingectiyse boyle bi ihtimalde var ama senınki daha gecmemiş sanırım . Hakkında hayırlısı olsun canım .Tez zamanda hayırlı evalatlara kavuşasın inşallah .
Ne zamandır istiyorsunuz canım?Mrhaba bizde bebis istiyoruz ama napacaz tam olarak ne zaman yaparsak hamile kalabilirim yardim eder misiniz
Ben de bekliyorum bakalım dr toplantıdaymışTekrar selam canlar....
Ben geldim randevumdan . Allatn muayıne oldum 40cm 60 cm 6 mm bişiler dedi doktor asistanına ama bunlar ne diye sormak gelmedi aklıma aklıma takıldı şimdide . Neyse hormon testi amh simir testi 4 5 tane test istedi 1 temmuzda hemen hemen hepsini alıcam inşllah İyi sonuclar alırım .. Amh yi orda yapmıyorlar 135 tl dışarda yapıyor sperm testini yapıyor 50 tl ama 7.ayın 28 ine veriyor randevuyu 95 tl ye de ozel hastene yapıyor bu testi. başka aklımda bişi kalamadı gelirse yine sizlere anlarıtırım . Test sonuclarını alalım oyle yolumuza bakıcaz dedi doktor. ha bide sigarayı bırak dedi onu
nasıl yapcam bakalım . gerci ramazanda pek içemiyorum . Bezmialem hastane adı tavsiye ederim tertemiz calışanlar çok ilğili alakalı istanbul avrupa yakasındaysınız mutlaka gidin derim zataen infertilite bolumu ayrı tek bi yar.opr.dk nilay hanım bakıyor bu bolume diyer kadın dogumcular ilğilenmiyor. şimdiye kadar cok yer gezdim ama hiç biri bukadar tedaylı ınceleme yapmadı valla şaşırdım i Hakımızda hayırlısı olsun hepimize Allah Mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin . Arayışlarımızı vesile kılsın inşallah Rabbim.
Saglıcakla kalın canlar.
Iki gundur basladik isteNe zamandır istiyorsunuz canım?
AnamIki gundur basladik iste
yumurtlama günlerini hesaplıcaksın canım adetin 28 günde bir oluyorsan 14. günü başlayacaksın ilişkiyeMrhaba bizde bebis istiyoruz ama napacaz tam olarak ne zaman yaparsak hamile kalabilirim yardim eder misiniz
Belki biraz kalmıştır o gelmiştirkızlar benim adetim biteli 3 gün oldu ama dün ilişkiden sonra yine biraz kanamam oldu sol kasığımda da ağrı var sizce neden olabilir ben anlam veremedim
Ozelden ulasir misin bana canmAnam
Kız biz bi senedir istiyoruz hemen olacak diye bişey yok aklında bulunsun Can'ım
Sen yine ilişkini Bebek odaklı yapma akışına bırak
Ayaklarını kaldırabilirsin ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkanma biraz bekle
Eşine keçiboynuzu pekmezi içir birer kaşık hızlandırıyormuş
Sakın stres yapma dediğim gibi
Rabbim zaten yazmış vakti saati belli yani gününün tadını çıkar kendine zehir etme
Bebek te hediyesi olsun bu sevginizin inşaallah
aynen ya sinir bozucu orucumu bozmak zorunda kaldım bideBelki biraz kalmıştır o gelmiştir
Bana da oluyor bazen çok gıcık bi durum
Canm kusura bakma da spermeler geri akiyor disina ama yaaAnam
Kız biz bi senedir istiyoruz hemen olacak diye bişey yok aklında bulunsun Can'ım
Sen yine ilişkini Bebek odaklı yapma akışına bırak
Ayaklarını kaldırabilirsin ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkanma biraz bekle
Eşine keçiboynuzu pekmezi içir birer kaşık hızlandırıyormuş
Sakın stres yapma dediğim gibi
Rabbim zaten yazmış vakti saati belli yani gününün tadını çıkar kendine zehir etme
Bebek te hediyesi olsun bu sevginizin inşaallah
Ben 1 sene 4 aylik evliyim ve vajinusmus hastasiydim uc gun oldu asali o konuyu simdi hemen bebis oldun diye ugrasiyoruzAksın canim genelde akar zaten o sorun değil ama sen ne kadardır evliyim 1 yıl varsa boşa kendin bisiler yapmaya çalışma önce bir bi tedavi test felan ne var ne yok baktor. Sonra vesile ararsan canim .ilk muayine şart .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?