❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Şükür gelmedi ama geliyormuş gibi sancim var. Rabbime sığındım :KK42:
Inşallah bebek gelir canim onun yerine Allah yar ve yardim cin olsun kavuştursun seni özlemin son bulsun .arkandanda biz gelelim sen yolu ac inşallah.

Pinkkkkk kuzum 15 temmuz benim bat elin deyince yaziverirsin takip ederiz birbirimizi. Öptüm canim

Inşallah bebek gelir canim onun yerine Allah yar ve yardim cin olsun kavuştursun seni özlemin son bulsun .arkandanda biz gelelim sen yolu ac inşallah.

Pinkkkkk kuzum 15 temmuz benim bat elin deyince yaziverirsin takip ederiz birbirimizi. Öptüm canim
Amiiinn canım benim Rabbim razı olsun.. ağzın kevser şarabına kansin..

Selam canlar.
Duyguserhat canim hayırlı uğurlu olsun .Allah doğurup sagliklica kucaklayıp koklamayida nasip eylesin inşallah.Olmayan anne adaylarında tez vakit de ayrılışını nasip etsin Allah - im aminnnn.

Mehtap nasılsın kuzum inşallah iyisindir.

Pink sen neler yapıyorsun hazirlandinmi yarına ben sanki doğuma git cem âlâ âlâ öyle bi heyecan var.hayirla tamamlasin yolculuğumuz inşallah.
Saol Tatlm iyim Ck şükür . Bu gün brz yumurtalklarim sancilandi rahatsız oldum brz şükür iyim yumurtlama dönemindeyim ya ondan olsa gerek

Canimmm amin çok sağ ol yureklerimizin okadar acki evlat sevgisine r
SU EZANLARIN YUZU SUYU HURMETINE ALLAH BIZI BU SEVGIYE DOYURSUN INSALLAH.
Bende yatırım sabah randevumuz yolumuz hayırlara evlatlara erdirsin inşallah hepimizi.
İnş . Sabah gremycem . Gece yine burda olcam inş . Haberdar et bzi

Kızlar merhaba uzun zamandır burada yokum rabbim bebek bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın o heyecanları mutlulugu herkese yasatsın sıze dıyecegım o kı ılk ay cok stres yaptım olmadı gebe kalamadım ınanın ıkıncı denememde tuttu yumurtlama gunune dıkkat edın ve oluruna bırakın stres en buyuk dusmanımız bu arada 6+3 üm keseyi gördük nasıpse cuma gunu kalp atışı duyucaz :nazar::nazar::KK200::anneadayı::anne::anne:
Rabbim gönlüne göre versin inş. {CÜMLEMİZİN }.. BEBİS NASİL İYİDR İNS. RABBİM KORUSUN ONU SENİDE

Çok güzel düşünmüşsün moonlight2135 moonlight2135 ama benim mukabelem var yaa.. Kendim okuyorum evde bi yere falan gitmedim ..
Bak bu gün Ramazan'ın 17 si ben daha 13 cüz falan okudum :KK43:
Bitmesi lazım :KK43:
Öyle işte
Allah kabul etsin hayatım . Bnm okumam Ck yavaş . Bi cüzü 2 günde okurum ancak . Bnde okuma yerine dinliyorum . Bizlerede dua et . Ya varis ya musavvir ve ya halk ismini orucunu açmadan 7 gün boyunca çek. İnş vesile olur . Minnosun gelir

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  8. ✔️ aaynaa aaynaa __________❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  9. ✔️ zeplin88 zeplin88 _________❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  10. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  11. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  12. ✔️ myzt myzt ___________❤️❤️❤️25 haziran:KK49:
  13. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️26 haziran:KK49:
  14. ✔️ @ilkemmmmm _____ ❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  15. ✔️ ada_aras ada_aras ________❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  16. ✔️ @ahucansu28 ______❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  17. ✔️ bahar1989 bahar1989 _______❤️❤️❤️4 temmuz:KK49:
  18. ✔️ @Pinkhouselife61 ___❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  19. ✔️ Princess91 Princess91 _______❤️❤️❤️5 temmuz:KK49:
  20. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 ____❤️❤️❤️6 temmuz:KK49:
  21. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen ____❤️❤️❤️7 temmuz:KK49:
  22. ✔️ baldudakk baldudakk _______❤️❤️❤️12 temmuz:KK49:
  23. ✔️ suzansu suzansu _________❤️❤️❤️15 temmuz :KK49:
  24. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ @Love5 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ htc_tfk htc_tfk _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ Bihter34 Bihter34 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ Enise54 Enise54 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ D dl3434 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ M Mlgm55 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:

Allah kabul etsin hayatım . Bnm okumam Ck yavaş . Bi cüzü 2 günde okurum ancak . Bnde okuma yerine dinliyorum . Bizlerede dua et . Ya varis ya musavvir ve ya halk ismini orucunu açmadan 7 gün boyunca çek. İnş vesile olur . Minnosun gelir
Ah bi okuyabilsem inan Zaman olmuyor ya
Koca günler hop diye bitiveriyor :(
İnşaallah biter ya dua edin nolur :(
Bebek için niyetlendim okumaya başladım inşaallah Rabbim tamamlatır şu mübarek Ramazan'da :dondurma:
moonlight2135 moonlight2135 kuzum günde bi sayfa da olsa okumaya başla sende istersen :bicak: niyetine al bebişi hayırla :KK46: bakarsın minnoşun karnındayken dünyaya gelene kadar bitirmişsin hatimini :anneadayı: hemde vesile olur hızlandırmana da :KK49:
Zaten hiç kinse birden hızlı okuyamıyor ki bende öyle bi sayfa dakikalarımı alıyor ama olsun Allah'ın kelamı şifa hem hemde bereket :hamarat:
Tavsiye ederim için de çok rahatlar :KK19:
Tavsiyelerin için teşekkür ederim kaydettim okucam inşaallah :sampiyon:
Yarın dr var biraz uyuyim ben zaten uykum geldi :uykucu:
Bu saatte birsürü iş yaptım misafirlerim vardı kalabalık anca oturdum yani :KK69:
Hadi şimdi ben kaçar hepinizi öptüm :KK20::-)

Kizlar gectigimiz carsamba gunu ovulasyonda cift cizgiyi yakalamistim sonrasinda siliklesti dun tekrar yaptim yine cift cizgi anlam veremedim

Eklentiler

• 20160622_085242.jpg
    20160622_085242.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 26
Back