- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.121
insaAllah canim benim güzel haberler almak nasip olsun saglikla gelsin bebis babasina doğum günü suprizi yapsın güzel haberlerini alalım mutluluğunu çoğaltalim insaAllahİyi gidio Ck şükür tatlım .. bnm bata 15 gün var . Biliim Bnde inş bayramda çifte bayram yasarm . Eşimin de doğum günü . 15 temmuz . İnş hamile olurumda . Onun icn büyük bi hediye olur hayrliysa inş
Allah razı olsun canım kaydettim hepsini dua her kapıyı acar Allahım kabul edip nasip etsin insaAllahKızlar araştırma yaparken bunu buldum sznle paylaşmak istedim
Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
İnş Cnm bnm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Amin amin amiiin... Bu arada Bz de sure okusak ya birbrmze.. mesela Bn 1000 tane ayet-el kürsü okusam . 50000 bin fatiha .. ihlas falan . Brbrimeze okutsak . Daha makbul olmaz miinsaAllah canim benim güzel haberler almak nasip olsun saglikla gelsin bebis babasina doğum günü suprizi yapsın güzel haberlerini alalım mutluluğunu çoğaltalim insaAllah
Aynen öle hayatım . Herşey duada qzli . Mühim olanda aradığını bulmaktrAllah razı olsun canım kaydettim hepsini dua her kapıyı acar Allahım kabul edip nasip etsin insaAllah
Sağol kuzumm çok faydalı bilgiler paylaştın bizimle Allah razı olsun senden ❣Kızlar araştırma yaparken bunu buldum sznle paylaşmak istedim
Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
İyiyim cok sükür canım sen nasılsın?A Ask sana benzer . Cnm nasilsn .
adetine kaç gün vardı canımKan sonucumu yazdığım yorumu okumusmuydun canım sence durum ne 0.21 çıktı ama bir önceki 0.0di bu sefer böyle çıkınca kafam karıştı daha yeni olsa bile yüksekmi olmasi lazim acaba
Hayırlı olsun canm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba uzun zamandır burada yokum rabbim bebek bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın o heyecanları mutlulugu herkese yasatsın sıze dıyecegım o kı ılk ay cok stres yaptım olmadı gebe kalamadım ınanın ıkıncı denememde tuttu yumurtlama gunune dıkkat edın ve oluruna bırakın stres en buyuk dusmanımız bu arada 6+3 üm keseyi gördük nasıpse cuma gunu kalp atışı duyucaz
tebrik ederim canım darısı başımızaKızlar merhaba uzun zamandır burada yokum rabbim bebek bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın o heyecanları mutlulugu herkese yasatsın sıze dıyecegım o kı ılk ay cok stres yaptım olmadı gebe kalamadım ınanın ıkıncı denememde tuttu yumurtlama gunune dıkkat edın ve oluruna bırakın stres en buyuk dusmanımız bu arada 6+3 üm keseyi gördük nasıpse cuma gunu kalp atışı duyucaz
5 gün gecikme oldu canim kan testini öyle yaptırdım dün 6 gün oldu hala tık yok 0.0cikandada 2 gun gecikme olmuştu kan alinmisti sonuc böyle cikti 13gun sonra adet oldumA
adetine kaç gün vardı canım
Bunu gormemisim canım dün kusura bakma olur tabiki yapalım süper olurİnş Cnm bnm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Amin amin amiiin... Bu arada Bz de sure okusak ya birbrmze.. mesela Bn 1000 tane ayet-el kürsü okusam . 50000 bin fatiha .. ihlas falan . Brbrimeze okutsak . Daha makbul olmaz mi
anladım canım hayırlısı olsun5 gün gecikme oldu canim kan testini öyle yaptırdım dün 6 gün oldu hala tık yok 0.0cikandada 2 gun gecikme olmuştu kan alinmisti sonuc böyle cikti 13gun sonra adet oldum
Amin canım hepimiz için hakkmizda hayırlısı evlatla imtihan etmesin Rabbim nasip etsinanladım canım hayırlısı olsun
Maşaallah süphanallahKızlar merhaba uzun zamandır burada yokum rabbim bebek bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın o heyecanları mutlulugu herkese yasatsın sıze dıyecegım o kı ılk ay cok stres yaptım olmadı gebe kalamadım ınanın ıkıncı denememde tuttu yumurtlama gunune dıkkat edın ve oluruna bırakın stres en buyuk dusmanımız bu arada 6+3 üm keseyi gördük nasıpse cuma gunu kalp atışı duyucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?