❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İyi gidio Ck şükür tatlım .. bnm bata 15 gün var . Biliim Bnde inş bayramda çifte bayram yasarm . Eşimin de doğum günü . 15 temmuz . İnş hamile olurumda . Onun icn büyük bi hediye olur hayrliysa inş
insaAllah canim benim güzel haberler almak nasip olsun saglikla gelsin bebis babasina doğum günü suprizi yapsın güzel haberlerini alalım mutluluğunu çoğaltalim insaAllah

Allah razı olsun canım kaydettim hepsini dua her kapıyı acar Allahım kabul edip nasip etsin insaAllah

insaAllah canim benim güzel haberler almak nasip olsun saglikla gelsin bebis babasina doğum günü suprizi yapsın güzel haberlerini alalım mutluluğunu çoğaltalim insaAllah
İnş Cnm bnm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Amin amin amiiin... Bu arada Bz de sure okusak ya birbrmze.. mesela Bn 1000 tane ayet-el kürsü okusam . 50000 bin fatiha .. ihlas falan . Brbrimeze okutsak . Daha makbul olmaz mi

Sağol kuzumm çok faydalı bilgiler paylaştın bizimle Allah razı olsun senden ❣

Kızlar merhaba uzun zamandır burada yokum rabbim bebek bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın o heyecanları mutlulugu herkese yasatsın sıze dıyecegım o kı ılk ay cok stres yaptım olmadı gebe kalamadım ınanın ıkıncı denememde tuttu yumurtlama gunune dıkkat edın ve oluruna bırakın stres en buyuk dusmanımız bu arada 6+3 üm keseyi gördük nasıpse cuma gunu kalp atışı duyucaz

Hayırlı olsun canm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tebrik ederim canım darısı başımıza

İnş Cnm bnm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Amin amin amiiin... Bu arada Bz de sure okusak ya birbrmze.. mesela Bn 1000 tane ayet-el kürsü okusam . 50000 bin fatiha .. ihlas falan . Brbrimeze okutsak . Daha makbul olmaz mi
Bunu gormemisim canım dün kusura bakma olur tabiki yapalım süper olur

Maşaallah süphanallah
Dualarını esirgeme tatlım nolur
Rabbim seni ve minnoşunu korusun

Selam canlar.
Duyguserhat canim hayırlı uğurlu olsun .Allah doğurup sagliklica kucaklayıp koklamayida nasip eylesin inşallah.Olmayan anne adaylarında tez vakit de ayrılışını nasip etsin Allah - im aminnnn.

Mehtap nasılsın kuzum inşallah iyisindir.

Pink sen neler yapıyorsun hazirlandinmi yarına ben sanki doğuma git cem âlâ âlâ öyle bi heyecan var.hayirla tamamlasin yolculuğumuz inşallah.

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. K Knptr ___________15 haziran
  8. aaynaa __________16 haziran
  9. zeplin88 _________21 haziran
  10. masal2994 _______23 haziran
  11. Jassgiller ________23 haziran
  12. myzt ___________25 haziran
  13. -Lidya- __________26 haziran
  14. @ilkemmmmm _____ 1 temmuz
  15. ada_aras ________1 temmuz
  16. @ahucansu28 ______1 temmuz
  17. bahar1989 _______4 temmuz
  18. @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz
  19. @melekbaby _______5 temmuz
  20. moonlight2135 ____6 temmuz
  21. Petunyasemen ____7 temmuz
  22. baldudakk _______12 temmuz
  23. @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede
  24. suzansu _________Beklemede
  25. adyas ___________Beklemede
  26. S selifor __________Beklemede
  27. htc_tfk _________Beklemede
  28. Bihter34 ________Beklemede
  29. Enise54 ________Beklemede
  30. D dl3434 _________Beklemede
  31. M Mlgm55 ________Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…