❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

moonlight2135 moonlight2135 @Pinkhouselife61 Istahim yoktu pek birsey yiyip icemedim ama yemek üstüne birde bolca su icince cok rahatsız ediyor sahurdan sonra uyuyamiyorum bende o yüzden
Çok içmedim ben şükür
Bu saate kadar uyumadım şimdi de uyumazsam gündüz hortlak gibi gezerim :ruh:
Acil uyumalıyım o_O
Öpüyorum kuzumm :KK15:
Biraz dolaş sular devir yapsın biraz miden rahatlat :KK45:
Seni seviyorum tatlım görüşürüz :KK19:

Çok içmedim ben şükür
Bu saate kadar uyumadım şimdi de uyumazsam gündüz hortlak gibi gezerim :ruh:
Acil uyumalıyım o_O
Öpüyorum kuzumm :KK15:
Biraz dolaş sular devir yapsın biraz miden rahatlat :KK45:
Seni seviyorum tatlım görüşürüz :KK19:
Bende canım benim iyi uykular Allah rahatlık versin güzel rüyalar gor insaAllah:KK200::KK19:

Ewt Cnm ya yarsni dewrdk . Rabbim bdhaki Ramazanı şerifi görmeyi nasip etsn . Evlatlarmzla birlikte girmeyi nasip etsn inş:eek::dua:
Kan sonucumu yazdığım yorumu okumusmuydun canım sence durum ne 0.21 çıktı ama bir önceki 0.0di bu sefer böyle çıkınca kafam karıştı daha yeni olsa bile yüksekmi olmasi lazim acaba

Kan sonucumu yazdığım yorumu okumusmuydun canım sence durum ne 0.21 çıktı ama bir önceki 0.0di bu sefer böyle çıkınca kafam karıştı daha yeni olsa bile yüksekmi olmasi lazim acaba
Cnm sonuca göre yk. Ama geç döllenme olablir. Bn de bi defasnda şüphelendim kan verdim. 0.15 çıkmıştı. Sonra başka zamn yine verdim 0.23 çıkmıştı. Bunlar olablir. Sağlıklı Gebelik teşhisi için en az 0 yerine 5 olması lazm . Mesala 5.20 gibi

Cnm sonuca göre yk. Ama geç döllenme olablir. Bn de bi defasnda şüphelendim kan verdim. 0.15 çıkmıştı. Sonra başka zamn yine verdim 0.23 çıkmıştı. Bunlar olablir. Sağlıklı Gebelik teşhisi için en az 0 yerine 5 olması lazm . Mesala 5.20 gibi
Napalım sağlık olsun umutlanmistm cok kısmet değilmiş canım buna şükür:KK16:

moonlight2135 moonlight2135 Senin nasıl gidiyor canım :KK19:Aynen canim 5gun geçti 10 gun falansa gelmezse tekrar kan veririm
İyi gidio Ck şükür tatlım .. bnm bata 15 gün var . Biliim Bnde inş bayramda çifte bayram yasarm . Eşimin de doğum günü . 15 temmuz . İnş hamile olurumda . Onun icn büyük bi hediye olur hayrliysa inş

Kızlar araştırma yaparken bunu buldum sznle paylaşmak istedim
Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Back