- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.081
İnşaallah vardır Can'ım..çık
Çıkıyo canım ya ben 1 kere kimyasal geçirdim onda 2 gün varken öğrenmiştim arkadaşımında 2 gün varken yaptık çıktı belli olmaz her seferinde aynı olcak diye bişey yok tabi de
Amin insallah canım bugun doktor verdi folik asiti baslicam daha :)Canim moralini düzeltmeye bak bu ay için yeni planlara başla kendine bi cizelge tut neden bu kadar üzülüyorum herşeye yeniden başlama imkanımız var çok şükür toparlan.
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canım. Kalp atışı cinsiyeti derken doğumunda Allah nasip etsin canim.kendini bu haftalarda yorma folik asit ihmal etme.ne kadar erken okadar iyi .
evet ve bu beni çok rahatsız ediyorÇıkarıyormusun Can'ım?
Amin insallah canm sagolElhamdülillah...
Can'ım dikkat et aman kendine...
Allahım muhafaza etsin inşaallah
Rabbim sana da sabır versin canim her gördüğünde sende iste Allah şüphesiz o bizi işi ten derdimizin dermanidir.kendini nasil rahatlatt8gini ve mutlu etgini bul kendi icinde ve kendine onlari soyle.soyle bir dusun bu halde bile okadar cok sukredecegimiz sey varki senin zaman yelpazen benden daha genis bide burdan bak sabret ve dua et bu ikisinin arasinda hersey. Esinide kendinide yipratma bitanem. Allah im elbet duyacak bizi.çok istediğin şeyler böyle oluyo en güzeli kafaya takmamak ama elde değil bide sağlık ocağında çalışıyorum bütün günüm gebe ve bebeklerle geçiyo o yüzden hiç aklımdan çıkmıyo
Sağol canım desteğin için rabbim herkese nasip etsin anne olmayıRabbim sana da sabır versin canim her gördüğünde sende iste Allah şüphesiz o bizi işi ten derdimizin dermanidir.kendini nasil rahatlatt8gini ve mutlu etgini bul kendi icinde ve kendine onlari soyle.soyle bir dusun bu halde bile okadar cok sukredecegimiz sey varki senin zaman yelpazen benden daha genis bide burdan bak sabret ve dua et bu ikisinin arasinda hersey. Esinide kendinide yipratma bitanem. Allah im elbet duyacak bizi.
yok canım ben aydındayım bu ay başında gittim zaten bi sorun yok dedi doktr eşimde gitti sperm hareketliliğinde hafif düşüklük varmş ama sorun yaratmaz dedi doktrİnşaallah vardır Can'ım..
Çarşamba gidiyorum bende dr a bakalım ne dck..
İstersen sende al randevu.. İstanbuldamısın?
Sende adetinin 2. Yada 3. Günü gitseydin hormon tahili içinİnşaallah vardır Can'ım..
Çarşamba gidiyorum bende dr a bakalım ne dck..
İstersen sende al randevu.. İstanbuldamısın?
Ne yapalım kuzum buda Allahtan..Kan sonucm cikmis 0.21 ama gecen ayda bogazimda enfeksiyon vardi ilac vericekti gecikmsitm 2gun bakalim dedi o zaman tam 0.0yaziyordu yeni falan degilmidir araliginada 0.5-5.0 yazmislar off cok kötüyüm
Can'ım bi randevu aldım öylesine bi baksın büyük ihtimal yumurtalarımı görecek çatlamış mı falan diye bakar .. Doktor normalde çok yoğun birisi tüm randevuları dolu oluyor..Sende adetinin 2. Yada 3. Günü gitseydin hormon tahili için
Can'ım keçi boynuzu pekmezi yedir eşine.. 10da 9 artırıyor spermleri..yok canım ben aydındayım bu ay başında gittim zaten bi sorun yok dedi doktr eşimde gitti sperm hareketliliğinde hafif düşüklük varmş ama sorun yaratmaz dedi doktr
insaAllah canım benim vakti degil demekki daha ama insan kötü oluyor iste bu ay hicbirsey yapmicam ne yumurtalama günü takibi falan bakmicam kür falan onlarida yapmicam mola vericem kafam yoruldu artık 6aydan beri her adet donemi aynı stres moral bozukluğuNe yapalım kuzum buda Allahtan..
Biraz sabırla Allahtan yardım isteyelim
Ne yapalım mecburuz... Dualarla ayaktayız hepimiz yaşadıklarımız kolay değil.. Rabbim en yakın Zaman'da duamızı yaşamaya Nasıl etsin hayırla inşallah
Aynen bende bu ay öyle yapıyorum..insaAllah canım benim vakti degil demekki daha ama insan kötü oluyor iste bu ay hicbirsey yapmicam ne yumurtalama günü takibi falan bakmicam kür falan onlarida yapmicam mola vericem kafam yoruldu artık 6aydan beri her adet donemi aynı stres moral bozukluğu
Adet donemi beklentiye giricem ama yine eminim en azindan o zamana kadar kafam rahat olur bariAynen bende bu ay öyle yapıyorum..
Tevekkeltü alallah ❣❣❣
AynenAdet donemi beklentiye giricem ama yine eminim en azindan o zamana kadar kafam rahat olur bari
Haklisin canimda işte negatifi görünce moral bozuklugu icinde pek saglikli düşündüğüm soylenemez toparlaninca tam gaz devam olurum gecen aylardaki gibi Allah büyük cok haklısınSacmalamayin iki bizde sopaliksiniz.takip edip şifa arayıp sonra tevekkül Allah dan diceksiniz. Valla deli ettiniz beni. Durun daha olmadi mi bida bidaha deniceksiniz.umut kesmek en büyük günah.
İskelenin hemen . Birlik de asicaz bunları canlar.halimize şükür.
Peki canm git bakalım belki kendisi çağrr hormon bakmak içinCan'ım bi randevu aldım öylesine bi baksın büyük ihtimal yumurtalarımı görecek çatlamış mı falan diye bakar .. Doktor normalde çok yoğun birisi tüm randevuları dolu oluyor..suzansu sağolsun sebep oldu almama.. KISIRLIK tedavisine bakıyor sadece bu..
Bende PCO var zaten bakalım ne der.. Belki eşimden de test ister yaptırmadık çünkü..
Peki canmCan'ım keçi boynuzu pekmezi yedir eşine.. 10da 9 artırıyor spermleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?