- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.061
Canim inşallah bu ay Allah gönlünden geçenleri kabul eder ve sende gebe olursun.uzulme yeni ay yeni umutlar çok şükür.bak her zaman diyorum menopoz da değiliz şükürler olsun.ümidimiz devam.Ben hasta oldum bu seferde olmadı
Selam canım hayırlı olsun tedavin .Tesekkur ederim canim sennle adet gunumuz ayni bu ay ben inofolic kullanmaya basladim yaninda herfun iki incir.ovulasyon testi aldim tespit etmek icin gunumu 12.gun gerceklesti ovulasyon hayirlisi artik gunumu belkiyorum
Senin saçını basininyolarim bak .ne demek umutlu değilim cildirtma beni .kizzź en güzel dr.gitcez inşallah sevin yoksa gerçekten paralarim .gor sen hamile kalacaksın evelallah.Ya bu ay ben pek umutlu değilim
Çarşamba günü dr randevum var bakalım ne dicek
Kürler falan yaptım ne yazıkki olmadı..
Kırmızılar mı geldi?Benim moralim çok bozuldu bu sefer
İnşaallah Can'ımHepimiz aynı hayalkirikliklarini yaşadık ve belki daha yaşayacağız da bir zamanı var bebislerimizin geleceği zaman belli biz sabırsıziz aslında. . Bu da çok normal bu sürecin bile ayrı güzelliği var birbirimize destek olup anne olucak inş. Ve belkide birgün kucağıma bebeklerimizle tanışır yüzyüze :)
Gelmedi canm ama karnım ağrıyo test yaptım bide sonuç negatifKırmızılar mı geldi?
Senin saçını basininyolarim bak .ne demek umutlu değilim cildirtma beni .kizzź en güzel dr.gitcez inşallah sevin yoksa gerçekten paralarim .gor sen hamile kalacaksın evelallah.
Can'ım benim üzülme sakın..Gelmedi canm ama karnım ağrıyo test yaptım bide sonuç negatif
gerçekten çok zor canım ya normal testle yaptım ama olsa çıkardıCan'ım benim üzülme sakın..
Hem testi erken yapmışsın daha 3 gün var bat a predictör mü yaptın??
Belli olmaz geç döllenme de olabilir..
Çok zor ama biliyorum ben her test yaptığımda bağıra bağıra ağlamak istiyorum ...
Çok zor o an.. Umutlarını koca bir negatif yıkıyor resmen.....
Allahtan umut kesilmez ol der oluverir
Sabırla beklicez Can'ım hepimiz buradayız inşaallah sonuna kadar
Canim cok üzüldüm Allah sabir versin tekrardan nasip etsin boyle aci yasatmasin bir daha canım benimKizlar dunyam basima yikildi sanki cok kotuyum ..
Kalbi atmiyo gelisimi gecen haftada kalmis..(((
Canim moralini düzeltmeye bak bu ay için yeni planlara başla kendine bi cizelge tut neden bu kadar üzülüyorum herşeye yeniden başlama imkanımız var çok şükür toparlan.gerçekten çok zor canım ya normal testle yaptım ama olsa çıkardı
Nasip napalım beklcez
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canım. Kalp atışı cinsiyeti derken doğumunda Allah nasip etsin canim.kendini bu haftalarda yorma folik asit ihmal etme.ne kadar erken okadar iyi .Kızlar cok sükür kese göründü 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi hayirlisi bakalm
Yok kuzum günün geçmeden çıkmaz en az bi günün olması gerekiyorgerçekten çok zor canım ya normal testle yaptım ama olsa çıkardı
Nasip napalım beklcez
Elhamdülillah...Kızlar cok sükür kese göründü 15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi hayirlisi bakalm
çıkYok kuzum günün geçmeden çıkmaz en az bi günün olması gerekiyor
Moralini bozma
Allah bizimle
Çıkıyo canım ya ben 1 kere kimyasal geçirdim onda 2 gün varken öğrenmiştim arkadaşımında 2 gün varken yaptık çıktı belli olmaz her seferinde aynı olcak diye bişey yok tabi deYok kuzum günün geçmeden çıkmaz en az bi günün olması gerekiyor
Moralini bozma
Allah bizimle
çok istediğin şeyler böyle oluyo en güzeli kafaya takmamak ama elde değil bide sağlık ocağında çalışıyorum bütün günüm gebe ve bebeklerle geçiyo o yüzden hiç aklımdan çıkmıyoCanim moralini düzeltmeye bak bu ay için yeni planlara başla kendine bi cizelge tut neden bu kadar üzülüyorum herşeye yeniden başlama imkanımız var çok şükür toparlan.
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canım. Kalp atışı cinsiyeti derken doğumunda Allah nasip etsin canim.kendini bu haftalarda yorma folik asit ihmal etme.ne kadar erken okadar iyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?