- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.021
Az değil ki kuzum@moonlight2135 @Pinkhouselife61 Ogrendigim gibi paylasirim canlar sonuc 0 olsa bile ama içime boyle olucakmisim gibi doguyor ya da psikolojik olarak öyle
insaAllah canim benimAz değil ki kuzumAllah'ın izniyle var bebiş ❣❣❣❣
Hadi bakalımCnmm ben bekliyorum bklm
İnşaallah sağlık sıhhat afiyetle pıt pıt minik kalbini duyarsınız tatlımKizlar bugun kontrolum var kalp atisi icin gidicem dua edin olurmu?
Insallah cnm insallah heyecanim buyukİnşaallah sağlık sıhhat afiyetle pıt pıt minik kalbini duyarsınız tatlım
İnşaallah sağlık sıhhat afiyetle pıt pıt minik kalbini duyarsınız tatlım
Hadi inşaAllah canım bize yaz mutlaka şimdi bir ayetel kürsi okuyorum senin için inşaAllah duyarsın kalp atışını ve bebişini görürsünİnşaallah sağlık sıhhat afiyetle pıt pıt minik kalbini duyarsınız tatlım
Saol kuzum allah ragzi olsun neyse ben cikiorum simdi insallah iyi haberle donerimHadi inşaAllah canım bize yaz mutlaka şimdi bir ayetel kürsi okuyorum senin için inşaAllah duyarsın kalp atışını ve bebişini görürsün
Dularımız seninle tatlım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahSaol kuzum allah ragzi olsun neyse ben cikiorum simdi insallah iyi haberle donerim
Beni atlamissin yazmistim canim sana benim bat temmut 4NİCKNAME BAT
@Aslanparcasi _____ HAMİŞ @YASMINAAA _____ HAMİŞ @lale_cik _________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ___ HAMİŞ -Lavinia HAMİŞ @duyguserhat ______ HAMİŞ @Ask sana benzer ____ HAMİŞ suzansu __________ HAMİŞ @Knptr ___________ 15 haziran @aaynaa __________ 16 haziran @zeplin88 _________ 21 haziran @adyas ___________ 22 haziran @masal2994 _______ 23 haziran @Jassgiller ________ 23 haziran -Lidya- __________ 26 haziran @ilkemmmmm _____ 1 temmuz @ada_aras ________ 1 temmuz @ahucansu28 ______ 1 temmuz @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz Princess91 _______ 5 temmuz @moonlight2135 ____ 6 temmuz Petunyasemen ____ 7 temmuz baldudakk _______ 12 temmuz S selifor __________ Beklemese @htc_tfk _________ Beklemede @Bihter34 ________ Beklemede @Enise54 ________ Beklemede @dl3434 _________ Beklemede @myzt __________ Beklemede @Mlgm55 ________ Beklemede bahar1989 ______ Beklemede
canimmmm en mutlu günün olsun yavrunun sesi yüreğini rahatlatsin inşallah. Sağlıklı tosun gibi evladını doduma giderken de bize yazacaksin inşallah .dualarimiz seninle selametle git sevinçle gel tatlım.Kizlar bugun kontrolum var kalp atisi icin gidicem dua edin olurmu?
Canim ben hep aynı markayı kullanıyorum Cnn fuardan alıp denemişti organik ürünler fuarında. o gunden beri hiç d egistirmedim.Benim kardeşim hamileyken kullandı aynısını oğlu 51 cm doğdu oğlu masallahCanlar şu bahsettiginiz arı sütü nerden temin edebilirim. Sahtesi çoktur eminim kullandiginiz bi marka varmi
Kizlar dunyam basima yikildi sanki cok kotuyum ..
Kalbi atmiyo gelisimi gecen haftada kalmis..(((
kuzum geçmiş olsun üzme sakın kendini diğer ay tekrar denersin olmadı tekrar olmadı tekrar Allahtan ümit kesilmez ne olur bozma moralini sakın sitem etme hayırlısı buymuş demekkiKizlar dunyam basima yikildi sanki cok kotuyum ..
Kizlar dunyam basima yikildi sanki cok kotuyum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?