kızlar nolur bana yardım edın yaaa herkes recetesız alıoruz netten lenslerı dıyo ama ben alamyorum recetesız satılmaz dıyo ınternettekı sıteler:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:anlamadım gıttı:çok üzgünüm:
kızlar bnde internetten siparişi verdim reçetesiz satılmaz denen bi siteden ...lensler elime ulasınca gönderin diyolar reçeteyi ama reçetem yok suan bi sorun cıkarmı acaba????
Arkadaşlar reçete talebi numaralı lenslerde yapılıyor...ben numarasız kullanıyorum ve aldığım site de reçetesiz satmayan sitelerden..ama gözünüz numarasızsa sorun olmaz...numara veya astigmat falan gibi gözkusuru varsa reçete isteniyor.
kızlar bnde internetten siparişi verdim reçetesiz satılmaz denen bi siteden ...lensler elime ulasınca gönderin diyolar reçeteyi ama reçetem yok suan bi sorun cıkarmı acaba????
Merhabalar bende internet üzerinden lens sipariş etmeyi düşünüyorum ama reçetem yok size reçeteniz olmadığı için bi sorun oldu mu? Konunun ardından baya zaman geçmiş umarım yardımcı olursunuz
Merhabalar bende internet üzerinden lens sipariş etmeyi düşünüyorum ama reçetem yok size reçeteniz olmadığı için bi sorun oldu mu? Konunun ardından baya zaman geçmiş umarım yardımcı olursunuz
internetten lens almak için reçeteye gerek yok ama göz capinizin ölçülmesi lazım. Ona göre lens aliniyo. Kafana göre alirsan rahat edemezsin. O yüzden önce bir göz muayenesi şart.