• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Recep Sert yüz naklinden sonra nişanlandı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[FONT=pt_sansregular]Recep Sert yüz naklinden sonra nişanlandı

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
24 Nisan 2014
[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]
24160815.jpg

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Türkiye'nin 5'inci yüz nakli yapılan 27 yaşındaki Recep Sert, hastanede tanıştığı Esma Aykul ile nişanlandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan ve 7 yıl sıkıntılı bir hayat yaşayan Sert'e, 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti.
24160816.jpg

Naklin ardından bir süre hastanede gözetim altında tutulan, tamamen iyileşmesiyle taburcu edilen Sert, memleketine dönmüştü. Kardeşinin böbrek nakli için Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gelen Esma Aykul ile tanışan ve aşık olan Sert, evlenme teklifinde bulundu.
Aykul'un teklifi kabul etmesi üzerine çift, 1 hafta önce ailelerin katıldığı törenle nişanlandı.

Sert, nişanın İnegöl'de yapıldığını, düğün tarihini henüz belirlemediklerini söyledi.

En kısa zamanda düğün yapmayı istediklerini anlatan Sert, "Yüz naklinin ardından hayatım değişti. Ömer hocaya bunun için çok teşekkür ediyorum. Mutlu bir aile kurmayı arzuluyordum, şimdi ilk adımı attım, umarım evlilik hayalim de gerçekleşecek. Nişanlım ile mutlu bir hayat süreceğimize inanıyorum" dedi.

Sert, eşinin bir huzurevinde hasta bakıcı olarak çalıştığını kaydetti.

[/FONT]
http://www.hurriyet.com.tr/saglik-yasam/26287448.asp
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]

Bir yıl önce Akdeniz Üniversitesi'ne giderek yüz nakli için kayıt oldu. Ve dün gece Polonyalı ailenin bağışı ile Recep'e müjdeli haber geldi. Recep haber geldiğinde, "Onun yüzünü değil yüreğini sevdim ben" diyen kız arkadaşı ile İzmir'deydi. İkisinin cebinde toplam 120 lira vardı, uçak için yetmedi. Çaresiz kaldılar. Kız arkadaşı cep telefonunu satmak için uğraşıyordu. O sırada bir mucize oldu ve adeta iyi olacak hastanın doktor ayağına geldi. Recep'in ameliyatına girmek için havalimanına giden doktor Murat Akalan uçak biletini aldı. Recep doktoruyla birlikte ameliyat için Antalya'ya geldi

Ne güzel bir şey bu ya.. İkisinin de kocaman yürekleri varmis... Herkes yapamazdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Allah mesut etsin.:nazar:

Back