Recep Aktuğ Aşk-ı Memnu dizisinden bir oyuncu ve muhteşem bir sese sahip.Tanju Okan tadında güzel bir albüm tavsiye ederim...
EsenShop - Müzik ve Film Dünyası - MÜZİK - Recep Aktuğ / Alışma Bana
Albümdeki Eserler
Alışma Bana
Söz: Helen Hiçbezmez Müzik: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon)
Sen benim Herşeyimdin
Söz: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon) Müzik: Yannis Parios (Mesam)
Hani
Söz: Aysel Gürel Müzik: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon)
Sönmeyen Bir Şey Var
Söz: Özdemir Kaptan (Ossi Müzik) Müzik: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon)
İstiyorum Seni
Söz & Müzik: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon)
Nergisli Kır Kahvesi
Ah Benim Sevdalı Başım
Söz & Müzik: Zülfü Livaneli (Üniversal Müzik Taksim Edisyon)
Son Perde
Söz & Müzik: Adnan Ergil
Sevmek Ne Güzel
Söz & müzik: Eşref Üstün
Sönmeyen Bir Şey Var (Akustik)
Alışma Bana (Enstrumantal)
Albüm ile ilgili diğer bilgiler
Recep Aktuğ İlk Albümü İle 2009 Yazına Damgasını Vuracak
Yıllarca müzik ile iç içe yaşamış, onlarca tanınmış şarkının altına imzasını atmış Recep Aktuğ,
“Alışma Bana” adlı ilk albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor
Ekranların en çok izlenen dizilerinde canlandırdığı karakterler ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Recep Aktuğ, Esen Müzik etiketiyle yayınlanan “Alışma Bana” adlı albümünde seslendirdiği şarkılarla Türk Pop Müziği’ne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Müzik hayatına girdiği 1976 yılından bu yana Ayten Alpman, Ajda Pekkan, Sezen Aksu gibi müzik dünyasının birçok duayeni ile aynı sahneyi paylaşan Recep Aktuğ, 11 eserden oluşan “Alışma Bana” adlı albümünde kendine ait 5 bestesini seslendiriyor.
Albüme adını veren ve çıkış şarkısı olan, Helen Hiçbezmez’in “Alışma Bana” adlı şiirini notalara döken Recep Aktuğ, bu ilk albümünde kendi bestelerinin yanı sıra Aysel Gürel, Zülfü Livaneli, Adnan Ergil, Yannis Parios gibi büyük üstadların eserlerini de yorumladı.
6 Temmuz dan itibaren Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde satışa sunulacak olan Recep Aktuğ’ un “Alışma Bana” albümündeki Sönmeyen Bir Şey Var, Ah Benim Sevdalı Başım, Sen Benim Herşeyimdin, Sevmek Ne Güzel, Son Perde, Hani, Nergisli Kır Kahvesi, İstiyorum Seni adlı şarkılar, şimdiden tüm müzik severlerin arşivine girmeye aday…
EsenShop - Müzik ve Film Dünyası - MÜZİK - Recep Aktuğ / Alışma Bana
Albümdeki Eserler
Alışma Bana
Söz: Helen Hiçbezmez Müzik: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon)
Sen benim Herşeyimdin
Söz: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon) Müzik: Yannis Parios (Mesam)
Hani
Sönmeyen Bir Şey Var
İstiyorum Seni
Söz & Müzik: Recep Aktuğ (pozitif Edisyon)
Nergisli Kır Kahvesi
Ah Benim Sevdalı Başım
Söz & Müzik: Zülfü Livaneli (Üniversal Müzik Taksim Edisyon)
Son Perde
Söz & Müzik: Adnan Ergil
Sevmek Ne Güzel
Söz & müzik: Eşref Üstün
Sönmeyen Bir Şey Var (Akustik)
Alışma Bana (Enstrumantal)
Albüm ile ilgili diğer bilgiler
Recep Aktuğ İlk Albümü İle 2009 Yazına Damgasını Vuracak
Yıllarca müzik ile iç içe yaşamış, onlarca tanınmış şarkının altına imzasını atmış Recep Aktuğ,
“Alışma Bana” adlı ilk albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor
Ekranların en çok izlenen dizilerinde canlandırdığı karakterler ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Recep Aktuğ, Esen Müzik etiketiyle yayınlanan “Alışma Bana” adlı albümünde seslendirdiği şarkılarla Türk Pop Müziği’ne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Müzik hayatına girdiği 1976 yılından bu yana Ayten Alpman, Ajda Pekkan, Sezen Aksu gibi müzik dünyasının birçok duayeni ile aynı sahneyi paylaşan Recep Aktuğ, 11 eserden oluşan “Alışma Bana” adlı albümünde kendine ait 5 bestesini seslendiriyor.
Albüme adını veren ve çıkış şarkısı olan, Helen Hiçbezmez’in “Alışma Bana” adlı şiirini notalara döken Recep Aktuğ, bu ilk albümünde kendi bestelerinin yanı sıra Aysel Gürel, Zülfü Livaneli, Adnan Ergil, Yannis Parios gibi büyük üstadların eserlerini de yorumladı.
6 Temmuz dan itibaren Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde satışa sunulacak olan Recep Aktuğ’ un “Alışma Bana” albümündeki Sönmeyen Bir Şey Var, Ah Benim Sevdalı Başım, Sen Benim Herşeyimdin, Sevmek Ne Güzel, Son Perde, Hani, Nergisli Kır Kahvesi, İstiyorum Seni adlı şarkılar, şimdiden tüm müzik severlerin arşivine girmeye aday…