razı değilmiş.... siz olsanız??

Bence esiniz haklı arkadaşınız evliymis hem de yani yogun çalışsa da eve gelecek değil mi söyle düşünün esiniz bi erkek arkadaşına gidecek kalacak 4 gün evde hanımı da var uygun olur mu ya da sizin eve bi arkadasi gelse 4 günlüğüne rahatsız olmaz misiniz? Erkek gideceği zaman evli diyoruz kadın için de aynısı geçerli birlikte gidin bence de bu daha uygun gene ayrı zaman geçirebilirsiniz. Esiniz arkadaşınızın eşini yakınen tanimali o zaman olabilir sizi sahiplenmesi bence güzel bir sey
eşimle gidersem ayrı vakit nasıl geçirecem ki??
o bilmez etmez istanbulu
arkadaşımın eşi annesi gile gidecek yatıya
zaten adam yoğun çalışıyor arkadaşım da bunalmış durumda birlikte takılacaz dört gün

arkadasınız bekar olsa neyse ama onun da evinde kocası var adam huzursuz oluo demekki ama tavrı yanlış düzgün şekilde anlatabilir seni kırmadan
ablamlara gittiğimde de eniştem elin adamı nihayetinde,
onlara da gitmemem lazım o halde
bana güvenmesi lazım eşimin öyle saçma sapan bi aile olsa arkadaşım ve eşi zaten gitmem

o bilmez etmez istanbulu
zaten adam yoğun çalışıyor arkadaşım da bunalmış durumda birlikte takılacaz dört gün
bunalmışsınız haklısınız tabi
ama şöyle bir düşününce benim de eşim ailesine değil de arkadaşına gitmek istese
tepki gösteririm bende.. bu arada o sizi bırakıp şehir dışına gezmeye gider mi?

bunalmışsınız haklısınız tabi
ama şöyle bir düşününce benim de eşim ailesine değil de arkadaşına gitmek istese
tepki gösteririm bende.. bu arada o sizi bırakıp şehir dışına gezmeye gider mi?
gitmez ama onun vakti yok ki
benim tüm izinlerim evde geçiyor diyorum :KK43:
ben özel sektörde bu denli çalışsam eşim evde dursa üç yılın sonunda bu kadar olay çıkarmazdım

Razı olmak ne demek?

Siz karı-koca ilişkisine mi sahipsiniz yoksa köle-efendi mi? Her şey için o da sizden izin alıyorsa, siz de ondan alırsınız. Ama yok, kendisi sizden izin almayıp da siz, o sizin sahibinizmiş-patronunuzmuş gibi gidip sürekli izin istiyorsanız olmaz öyle şey.
Çirkin bir ilişki biçimi bana göre bu.

o bilmez etmez istanbulu
Ama si bekar değilsiniz bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben eşimi yollamazdim 1 gün dahi hem de benden o kadar uzağa yani gideceğim kişiyi tanıması lazım yakindan in mi cin mi yani ailen olsa tanımadığı birine yollar mi seni beni ailem de yollamaz babam yollayabilir yere tc numarasi isterdi neredeyse ki ha kocam yollar ama o baska mesele ama bu hoş bi durum değil ben yollasin da istemezdim sorun araştırın bişi olduğunda sizi Nerede arayacak bunları düşünsün bunlar normal olması gerekenler bence

Nas
Ama si bekar değilsiniz bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben eşimi yollamazdim 1 gün dahi hem de benden o kadar uzağa yani gideceğim kişiyi tanıması lazım yakindan in mi cin mi yani ailen olsa tanımadığı birine yollar mi seni beni ailem de yollamaz babam yollayabilir yere tc numarasi isterdi neredeyse ki ha kocam yollar ama o baska mesele ama bu hoş bi durum değil ben yollasin da istemezdim sorun araştırın bişi olduğunda sizi Nerede arayacak bunları düşünsün bunlar normal olması gerekenler bence
nasıl bi yere kimin evine gittiğimi ben biliyorum eşimin de bana birazcık güveni varsa ki olması lazım beni tanıyorsa bu kadar kriz çıkmadan yollaması lazım bence , İstanbul da teyzem de var , başım sıkışırsa yani , onun teyzesi de var ama ben arkadaşınla vakit geçirmek istiyorum , bu kadat baskı düşündükçe deli oluyorum , eşim ailesine yansıtır da burunları nı sokarlar diye de gerim gerim geriliyorum , bu Düşünceleri bı gerginliği haketmedim

Benimde başıma benzeri geldi :) çok yakın olduğum bi dostumun yanına gidecektim tam 2 yıldır göremiyorum.. Dedim gidicem çok özledim, işlerimi toparlayayım ay sonuna gideriz dedi. Ay sonu geldi, sordum... Kesin demedim bak görüyorsun durumları anlayışsız davranma dedi. Neyse az daha sabredim dedim bide tek yollamak istemiyo falan. Neyse bi gün dedim nerdeyse 2 ay oldu sen beni mi oyalıyosun??? Tartıştık,tamam dedi alayım biletini sen git. Ee tavırlı bu seferde benim içim elvermiyo onsuz gitmeye :) sonrada hamile kaldım zaten şimdi çarşıya zor gidiyorum :KK70: bulantı şu bu derken eve hapsoldum ondan bağımsız tabi... Demem o ki sana gittin gittin bacım, gidemedin rüyalarda buluşursun benim gibi sende arkadaşınla :)

Razı değilmiş.. Pis benciller!
Biz sanki çok razı olarak il değiştirdik, iş ortamı değiştirdik.
Aşk diye diye yedik bir b.k işin içinden çıkamıyoruz.:63:

Bunalmakta haklisiniz ama Eşiniz razi değilim diyorsa da zorlamayin bence sonra bir de problemli bi evliliginiz olmasin. Sabredin beraber gideriz diyormuş. Su zamana kadar diye mühlet verebilirsiniz. Yada ailemizin yanina gittiğinizde kardeşiniz falan varsa onlarda gezebilirsiniz iki günlük falan.

Esiniz bir yere giderjen sizin izninizi aliyor mu?
Eger gitnenizi onaylamadiysa bence gitmeyin. Zaten problemli bir evliliginiz varmis. Ilerde, Allah korusun evlilik kopma noktasina geldiginde, bunlar tek tek onunuze serilebilir.
2- 3 gunluvune esinizle kisa bir ratil ayarlayamaz misiniz? Bir hafta sonu mesela baska bir yere beraber gidemez misiniz?

Esiniz bir yere giderjen sizin izninizi aliyor mu?
Eger gitnenizi onaylamadiysa bence gitmeyin. Zaten problemli bir evliliginiz varmis. Ilerde, Allah korusun evlilik kopma noktasina geldiginde, bunlar tek tek onunuze serilebilir.
2- 3 gunluvune esinizle kisa bir ratil ayarlayamaz misiniz? Bir hafta sonu mesela baska bir yere beraber gidemez misiniz?
Yarın birgün bi sorun olduğunda hep benim onun önüne sunduğum şeyler var , işte bu yüzden de artık kırılıp sızlayan ağlayıp zırlayıp kendini Günlerce yiyen olmak istemiyorum , gitmezsem içimde ki öfke karesine katlayacak :KK43:( niye bunları yaşatıyor bana

anlamaz ki
razı değilim diyor illa yalvaracam illa ezik duracam ,
illa illa illaaaa,
beraber gidecez diyo ben işlerimi yoluna koyarsam diyo,
ama ben arkadaşımla vakit geçirmek istiyorum, bebek diyo bi de ısrarla, bebek olmadan bi gideyim diyorum sabret beraber gidecez ya diyo,
bebek olursa artık iyice eve kapanıcam bunu adım gibi biliyorum ve artık sabrımın son noktasındayım
ve her isteğime kılıf bulmasından artık cinnet noktasına geldim
gitsen ne olurki yalvar bir şey olmaz gelince intikamını alırsın:KK53:

X