razı değilmiş.... siz olsanız??

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
merhaba arkadaşlar ben kamu da çalışıyorum eşim se özel sektör kendi işi, bütün tatillerim yanıyor evde doğu da bi ile gelin geldim ankaradan, ve burdan nefret ediyorum eşimin memleketi aynı zmanda bura,
bütün tatillerimi evde geçiriyorum çünkü çıkıp yapacak bişey yok kafamı dağıtacak bişey yok, işlerim burda çok ama çok yoğun boğuluyorum
3 yıllık evliyim ve istanbuldaki evli bi arkadaşım beni 19 mayısta davet etti yıllardır arkadaşız onla, onun eşi de özelde ve çok çok yoğun,
gitmek istediğimi bi aydır eşime söylüyorum ses etmiyor gülüp geçiyor vs vs
dün artık alalım bileti her defasında rezervem yanıyor dedim gitgide pahallı oluyor dedim
ben razı değilim napıyosan yap dedi,
çok moralim bozuldu çok sinirlendim dört gün ne var yani üç yıldır hapis gibiyim annemler hariç bi yere tek gitmedim hiç.
ne var arkadaşımla kafamı dağıtsam ne var yani??

Valla eşiniz haksız,öküzün teki diyemiyorum. Kendim de öyle olduğum için İzin alsa beraber tatil yapsanız öyle bir ihtimal yok mu?

Tekrar tekrar ısrarla ,çok bunaldığınızı anlatın. Tatlı dille anlatmaya çalışın. Rızasının önemini de vurgulayın.
Gitmek çok iyi gelecektir size.

Bence oturup güzelce konuşun burda bize yazdıklarınızın aynısını onada söyleyin çok bunaldim 3 yıldır ihtiyacım var buna hiçbir yere gidemiyorum biliyorsun falan deyin tatlı dille ikna olur diye düşünüyorum. Rizasini alarak gitmek en güzeli bana göre yoksa aranızda tartışmalara yol açabilir.

Ben de İstanbul'dan doğuya gelin geldim... Burası eşimin memleketine yakın ama yine de yalnızız... Söylediğin gibi benim de hiç çevremde insan yok dertleşebileceğim gezip eğlenebileceğim... Birileri olsa da zaten gezmeye yer yok öyle... Zaten İstanbul dan gelmiş olmanın verdiği şeyi çok zor atlattım... Allah'tan bir bebeğim oldu dünyam o oldu benim... Benim eşim de asla arkadaş yanına hele kendi ynaımda olmadan izin vermez ama ananeme istanbul a göndermişti yalnız.. Çok da iyi gelmişti bana o bir hafta tatil... Ben de izinlerimi aileme göre ayarlamaya çalışıyorum... 20 günse en az 10 günü kendi aileme...
Tavsiyem eşin anlayışlı olmayabilir benimki de öyle çok düşünceli değildir ama yine de rızası olmadan bişiler yapma derim.. İyi bir zamanında tekrar konuş gönlünü hoş ederek git daha huzurlu olursun

anlamaz ki
razı değilim diyor illa yalvaracam illa ezik duracam ,
illa illa illaaaa,
beraber gidecez diyo ben işlerimi yoluna koyarsam diyo,
ama ben arkadaşımla vakit geçirmek istiyorum, bebek diyo bi de ısrarla, bebek olmadan bi gideyim diyorum sabret beraber gidecez ya diyo,
bebek olursa artık iyice eve kapanıcam bunu adım gibi biliyorum ve artık sabrımın son noktasındayım
ve her isteğime kılıf bulmasından artık cinnet noktasına geldim

tatlı dil için sanırım artık çok geç,
akşam çok ağır şeyler söylendi.......
ondan nefret ettiğimi düşünüyor artık

Bence bu adam şimdiden eve kapatmışta adı tam koyulamamış.Yakında adını da koyar eve kapattım der.Hele birde çocuk olunca hiç şansı yok.

tekrar tekrar konuşmayı deneyin kendisinin rızasının sizi mutlu edeceğini vurgulayın yoksa gitmenin bir anlamının olmayacağını söyleyin.evde bunaldığınızı gerekçeleri ile anlatın umarım sizin baktığınız pencereden bakar ve anlar....

Çocuk olmadan gidebildiğiniz her yere gidin..

Çocuk olunca paran da olsa gezmek zor geliyor...

Ayrıca arkadaşına gitmende ne varmış 4 gün, insanlar iş için yurt dışına gidiyorlar 1-2 hafta.

Eşiniz sizsiz evde durabilir; siz de arkadaşınıza gittiniz diye sabaha kadar günübirlik ilişki yaşayacak değilsiniz. Açıkça konuşun; niçin razı olmadığını anlatsın; başında erkek olmadan niye gidemeyeceğinizi; erkeksiz bir yere gidince ne olduğunu anlatsın.

Keşke benim de gidecek yerim olsa ama çocuk var onu bırakıp gidemem ki...

bu tavrından ötürü bende senden razı değilim şu an bunu bil de bakalım..raziyet mevzunda islami bilgisi mevcutsa bunu da anlar kesinlikle.

benim kocada göndermez ben de onu göndermem

Bence esiniz haklı arkadaşınız evliymis hem de yani yogun çalışsa da eve gelecek değil mi söyle düşünün esiniz bi erkek arkadaşına gidecek kalacak 4 gün evde hanımı da var uygun olur mu ya da sizin eve bi arkadasi gelse 4 günlüğüne rahatsız olmaz misiniz? Erkek gideceği zaman evli diyoruz kadın için de aynısı geçerli birlikte gidin bence de bu daha uygun gene ayrı zaman geçirebilirsiniz. Esiniz arkadaşınızın eşini yakınen tanimali o zaman olabilir sizi sahiplenmesi bence güzel bir sey

çocuk olursa hiç gidemezsin.
işlerinide yoluna koyamaz o koca.

sizin evliliğiniz hep sorunlu zaten aşırı bencil bir eşiniz var
sizde oda mutsuzsunuz
size tavsiyem asla çocuk yapmayın
çocuğa yazık olur
arkadaşınızın yanına gitme konusunda ikinizde kendinizce haklısınız
ama sizin çok büyük sorunlarınız var
size tavsiyem bu mutsuz evliliği tekrar gözden geçirin
seneler oldu ama sorunlar değişmiyor

bu tavrından ötürü bende senden razı değilim şu an bunu bil de bakalım..raziyet mevzunda islami bilgisi mevcutsa bunu da anlar kesinlikle.

dedim,
ne olacak ki? ben kadınım ona göre? ağlar sızlar küser tekrar barışırız,
küserim kendi kendimi yerim günlerce,
değişen bişey olmaz canım.
zaten bu durumu defalarca yaşadığım için sanırım patladım artık

her fırsatta çocuk istiyor o
ben de çok sevmeme rağmen çocukları, cesaretim yok
kredi kartının şifresini vs yolladı sabah al biletini diye
ama ben cinnet geçirdikten sonra ve ben söyleyeceğimi söyledim razı değilim dedikten sonra yaptı bunu
umurumda değil bu defa alıcam bileti ve gidecem
beni bu hale o getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…