merhaba arkadaşlar.avonun parfümü olan bu kokuyu kullanan var mı??varsa arkadaşlar nasıl bir koku ve kalıcımı yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.....
kokusu kalıcı oldukça ağır.ama ben genelde ağır parfüm kullanırım çok severim ağır parfümleri,cacharel amor amor,dior jadore,lancome hypnose ve calvin klein euphoria en sevdiğim parfümler bu grubu seviyosan olabilir...aynı grubun avonun rare pearls diye şişesi aynı olan rengi biraz daha açık renkli olan parfümü var o daha hafif ve daha güzel onu uzun süre kullanmıştım kokusu gerçekten güzel herkes ne güzel kokuyosun derdi,onu tavsiye edebilirim
kokusu kalıcı oldukça ağır.ama ben genelde ağır parfüm kullanırım çok severim ağır parfümleri,cacharel amor amor,dior jadore,lancome hypnose ve calvin klein euphoria en sevdiğim parfümler bu grubu seviyosan olabilir...aynı grubun avonun rare pearls diye şişesi aynı olan rengi biraz daha açık renkli olan parfümü var o daha hafif ve daha güzel onu uzun süre kullanmıştım kokusu gerçekten güzel herkes ne güzel kokuyosun derdi,onu tavsiye edebilirim
rare pearls bende rare gold kadar uzun süre kalmadı.kokusu muhteşem,golddan daha güzel ama gün içinde çok kez tazelemem gerekiyor.gold da güzel ama çok tanıdık bir koku bana göre.pearls daha güzel daha karakterli
rare pearls bende rare gold kadar uzun süre kalmadı.kokusu muhteşem,golddan daha güzel ama gün içinde çok kez tazelemem gerekiyor.gold da güzel ama çok tanıdık bir koku bana göre.pearls daha güzel daha karakterli
rare gold,un kokusu çok güzel ve kalıcı zaten ne varsa eski parfümlerinde var avonun yeniler birşeye yaramaz ,rare gold,un kokusu en kaliteli çiçeklerden yapılmış ve kullanınca tenden tene fark eden ama tene uyumlu bir koku tester
ını dene ıstersen .rare pearls ise cok kullandım ama bır muddet sonra kokusunu duyunca kusmaya basladım anlam veremedım ama o kokuya sonradan tahammul edemedıgımı anladım 2 yada 3 sıse bıtırdım sonunda bıraktım.rare gold daha kadınsı ve cekıcı bır koku rare pearls ıse çıçek kokusu.testerlerını dene oyle karar ver .
çok kalıcı ve bence çok hoş bi koku ben de kullandım tavsiye ederim ama yaza ağır gelebilir biraz (tabi bu senin tenine de bağlı). yaz için biraz daha hafif şeylere bakabilirsin today tomorrow gibi