RARE GOLD veya INCANDENSENSE benzeri açık parfüm tavsiyesi!!!

femalengineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
607
15
46
İstanbul
Merhabalarr!!
Ben daha önce avonun rare gold ve incandensense parfümlerini beğenerek kullanıyordum, hala da kullanıyorum ama her zaman sipariş veremeyebiliyorum. Dolayısıyla aranızda bunlara benzer dp veya you&me tarzı yerlerden parfüm kullanmış hanımlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
(Bu arada burberry-beat i denedim you&me'de güzel geldi ama benzemiyor koku olarak pek.)

incandence benzeri koku varsa bende bilmek istiyorummmm bu kadar hafif zarif bir koku daha yokkk

bazı açık parfümcülerde avon parfümlerinin benzeri oluyor.arkadşm avondan siparş vermek yerine hep doldrma alırdı. daha kalıcı oluyormuş .ama hangi marka yapıyor bilemiyorum ki umarım bilen çıkar

Bugün bir çılgınlık yapıp nezle halimle bir parfüm beğendim aldım ama hayırlısı bakalım, şimdilik güzel kokuyor, tavsiye ederim. Tarif edecek olursam böyle yeni duştan çıkmışsın gibi, sabun kokusu gibi kokuyor, adını tam olarak bilmiyorum ama you&me 'den V104 (Givenchy-..)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…