• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Rapunzel çıt çıt alan/kullanan/almak isteyenler

Krasivaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
185
0
96
İstanbul
Arkadaşlar, araştırmalarım sonucu rapunzel çıt çıt almaya karar verdim.ama çevremde hiç kullanan yok kalitesini bilemiyorum fiyatları da ucuz değilmiş.Deneyenler alanlar varsa resimlerini veya deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.Kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Birde her yerde satılmadığını taklitlerinin olduğunu duydum.nereden gidip alabiliriz?

bende satıorum kumral rengi gayet uygun fiyta kuaför arkadasmdan almstm yani yüzde yüz gercek sac evlendgm içn esim kullanmamı istemio oyuzdende satıorum bi iki kez kullandm her işlem yapılabilir (boya dahi) dökülme yıpranma olmadı olcagınıda zanetmıorm gayet kaliteli ilgilenenler mailini bırakırsa geri dönüs yparm detaylı bilgi vereblrm

Canım ben nisan ayında aldığım çıtçıtlarımı paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum fazla kullanmadım ve son bir aydır hiç takmıyorum rengi koyu kahve. maşa düzleştirici her türlü işlem yapılabilir yüzde yüz gerçek saç 700tl ye almıştım uygun fiyata satacagım fiyatta anlaşırız 3 adet yarım ay 2 tanede küçük parça var ama hepsini aldığınız takdirde baya gür oluyor parça parçada satabilirim ilgileniyosan ulaşabilirsin bana

resmini eklebilir misin..

neredeyse 6 senedir rapunzelin çıtçıtlarını kullanıyorum 6 sene önce 6 parçayı 300 tl almştım..inanılmaz memnunum yıkıyorum fönlüyorum en ufak yıpranma ve dökülme olmadı..yanı benım saçım dökuluor ama onlarda 2 tel dökulme olmadı ustelık saç kalıtesıde gerçekten mükemmel..uçlara doğru incelmıyor saç yoğunlukları diplerle aynı o yuzden kımse çıt çıt olduğunu anlamıyor bıle saçımda...nışantaşından almıştım ..dikkat et sahtelerıde var .rapunzel kutulu sertıfıkalıydı

neredeyse 6 senedir rapunzelin çıtçıtlarını kullanıyorum 6 sene önce 6 parçayı 300 tl almştım..inanılmaz memnunum yıkıyorum fönlüyorum en ufak yıpranma ve dökülme olmadı..yanı benım saçım dökuluor ama onlarda 2 tel dökulme olmadı ustelık saç kalıtesıde gerçekten mükemmel..uçlara doğru incelmıyor saç yoğunlukları diplerle aynı o yuzden kımse çıt çıt olduğunu anlamıyor bıle saçımda...nışantaşından almıştım ..dikkat et sahtelerıde var .rapunzel kutulu sertıfıkalıydı

merhaba canim ya sonunda bir kullanan cikti :) nereden almistin acaba nerelerde satiliyor bilgi verebilir misin? ben anadolu yakasindayim.birde set halinde almak zorunda miyiz mesela 4 parça 3 parça alabiliyor muyuz yada yarim ay seklinde?

Back