• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAPSODİ Ürünleri Kullanıcı Yorumları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Rapsodi rujları,rimel,allık,far,pudra,göz kalemi...kullananlar yorumlarını burada paylaşabilir...

Rapsodi rujları,rimel,allık,far,pudra,göz kalemi...kullananlar yorumlarını burada paylaşabilir...

ben rapsodi hıc kullanmadım ama merak etmısımdır hep ozellıkle pudra ve fondetenlerını gercı o kadar ck markanın pudrasını denememe ragmen en guzel pudra C.A nın kı dıye dusunuyorum ama tabı herkese gore farklıdır :)

C.A dengi bir marka,ben de C.A pudra almak için girdiğim ufak bir parfümeride gördüm,fiyat olarak pek farkı olmadığı için pudrasını aldım.
Henüz kullanmadım bakalım kullandığımda yorumumu yazarım.

bende de nerden elime geçtiyse dudak nemlendiricisi var
muz kokulu, muzdan tiksinmek için harika bi yöntem tavsiye ederim:1:

Ben de gloss diyince aklıma geldi,zamanında almıştım bir tane :1:
Hemen yorumumu yapayım,sürümü çok kötü rengi güzel ama çok bulaşıyor.

Dipliner'ı çok güzel bu sıcakta hiç akmıyor Lancome eyelinerım aktı siz düşünün artık.. 2 buçuk lira şaka gibi. Ama fondoten v.s denemeyin ruj kalem gibi deneyebilirsiniz eyelinerını öneririm

normal stik rujları güzel,dip linerı mükemmel mavisini aldım rengi zaten harika şiddetle öneririm ayrıca hiç akmıyor bide mavi rimelini aldım oda fena değil ama en güzeli dip linerı pudra yada fondotenini zaten kullanmam bu arada farlarıda güzel bütün gün kalıcı neredeyse ve güzel renk veriyor sonuçta rapsodiyi üraten firma aynı zamanda gabriniyide üretiyor sanırım çok kalitesiz değil yani

Çok ucuz olduğu için almakta tereddüt ettim , pek çok makyaj markası kullanmama rağmen fiyatları karşısında inanılmaz performansa sahip özellikle siyah dipliner , tombul turuncu rimel ve cream rujlari .Mutlaka deneyin derim

Back