• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Rapsodi mi ? Aman kızlar ben yandım siz yanmayın.

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
333
Kızlar merhaba. Biz mobilyalarımız çok beğenerek Rapsodi mobilyadan aldık öyle ki bir çok yerden biraz fazlaydı fiyatları ama ordakinde aklımız kaldı diye aman fazla olsunda istediğimiz gibi olsun deyip aldık
.
nisan ayında düğünümüzden yaklaşık 3 ay önce sipariş verdik düğüne 25 gün kala gelecekti faka mobilyalarım düğünden 15 gün önce geldi ve yoğun oldukları için kuruluma bi kaç gün sonra geldiler.

geldiklerinde malzemleri eksik olduğu için konsol ve gümüşlüğüm yarım bırakıldı. sandalyeler biz deri istemiştik bez geldi. ve daha sonra kurulumu uzun sürdü.

sandalyerim düğünden sonra geldi. Gelen sandelyelerden biri kırıktı geri gitti 1 aydır gelmedi ve diğer beş sandalyede x işareti var mağazayı aradığımda bunların müşteri işareti olduğu silinirse çıkacağı söylendi ama çıkmadı . 2 HAFTA ÖNCE MAĞAZADAN ARAYIP SANDALYELERİ ALIP TEMİZLENECEĞİ SÖYLENDİ AMA HALEN ARAYAN SORAN YOK

:ssz:Temmuz ayındaydı evlendik Ve düğün öncesi ve sonrası çok sıtres yaşadım.

siz siz olun mobilya alıcaksanız iyi düşünün bence

Çok kötü bir talihsizlik yaşamışsınız.
Siz üzerinde durup bir an önce hatalarını düzeltmelerini sağlayın.
Gerekirse şikayet sitelerine yazın. İtibar korkusuyla belki süreci hızlandırırlar.

şikayet sitelerine yazdım tüketici derneğinede şikayette bulundum yine aynı cnm hiç umurlarına değil adamlar rahat.

aynı şeyleri ben de yaptım, yapmaya da devam edeceğim. unutulan 2 sandalyem için defalarca sandalyeniz bizde getiriyoruz, bugun getiriyoruz, akşam getiriyoruz şeklinde oyalandım. yeri geldiğinde telefonda bir güzel azarlandım "siz istanbul trafiğini bilmiyor musunuz nasıl saat verelim?" , "sandalyeleriniz zaten burada neyi merak ediyorsunuz elbet getireceğiz", " zaten biz de sandalyelerinizi elimizden çıkarmak istiyoruz ama çok yoğunuz" şeklinde uzayıp giden telefon konuşmaları yaptık. en sonunda beni arayıp kibar kibar "efendim biz sandalyelerinizi getireceğiz ama ayaklarında sorun varmış hiç merak etmeyin bugun konya'ya fabrikaya geri gönderiyoruz" dediler.

bir zahmet sandalyeleri çöpe atmalarını rica ettim, ben sinirlenince üzülüyorlarmış, böyle yapmasaymışım falan filan. yırtık koltuğum hala gelinip alınmadı. Almaya gelseler en az 3 ay 3lü koltuğum olmadan durmak zorunda kalacağım biliyorum. Kesinlikle tamir, değişim şu aşamadan sonra kabul etmiyorum , bütün mobilyalarını iade edene kadar uğraşacağım, gerekirse gidip mağazanın orta yerine atacağım.

aynı şeyleri ben de yaptım, yapmaya da devam edeceğim. unutulan 2 sandalyem için defalarca sandalyeniz bizde getiriyoruz, bugun getiriyoruz, akşam getiriyoruz şeklinde oyalandım. yeri geldiğinde telefonda bir güzel azarlandım "siz istanbul trafiğini bilmiyor musunuz nasıl saat verelim?" , "sandalyeleriniz zaten burada neyi merak ediyorsunuz elbet getireceğiz", " zaten biz de sandalyelerinizi elimizden çıkarmak istiyoruz ama çok yoğunuz" şeklinde uzayıp giden telefon konuşmaları yaptık. en sonunda beni arayıp kibar kibar "efendim biz sandalyelerinizi getireceğiz ama ayaklarında sorun varmış hiç merak etmeyin bugun konya'ya fabrikaya geri gönderiyoruz" dediler.

bir zahmet sandalyeleri çöpe atmalarını rica ettim, ben sinirlenince üzülüyorlarmış, böyle yapmasaymışım falan filan. yırtık koltuğum hala gelinip alınmadı. Almaya gelseler en az 3 ay 3lü koltuğum olmadan durmak zorunda kalacağım biliyorum. Kesinlikle tamir, değişim şu aşamadan sonra kabul etmiyorum , bütün mobilyalarını iade edene kadar uğraşacağım, gerekirse gidip mağazanın orta yerine atacağım.

geçmiş olsun cnm. Uğraş tabiki bende uğraşıyorum.

Back
X