Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Düştük yine bir mama derdine. Nerdeyse bütün mama markalarını deneyip en son hipp ye kalmıştık. Ama kızımın gaz sorunu artınca ve üstüne yüzünde kızarıklık ve horlama şeklinde nefes almada olunca doktora gittik alerjisi olabileceğini inek sütü değilde diğer özel mama kullanicagimizi söyledi. Test sonuçlarını bekliyoruz ama raporlu mama dedi devlet bunu karsiliyormu yaniyada ne kadarını?. Varmı bu şekilde kullananiniz?
Doktor alerji maması raporu çıkarıyor. Raporla çocuk doktoruna ya da sağlık ocağına gidiyorsunuz, mama reçetesi yazıyorlar. O receteyle eczaneden ucretsiz aliyorsunuz. 2 sene önce prosedür bu şekildeydi. Şu an değişiklik var mı bilmiyorum.
Doktor alerji maması raporu çıkarıyor. Raporla çocuk doktoruna ya da sağlık ocağına gidiyorsunuz, mama reçetesi yazıyorlar. O receteyle eczaneden ucretsiz aliyorsunuz. 2 sene önce prosedür bu şekildeydi. Şu an değişiklik var mı bilmiyorum.
Anladım teşekkür ederim
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba antalyada oturuyorum. Bebeğimizin süte alerjisi vardı. Doktorumuz rapor destekli özel mama kullanmamizi tavsiye etti. Cok şükür alerjisi kalmadı şu an normal süt içiyor. Elimizde açılmamış 10 kutu aptamil pregomin as özel mama var. İhtiyacı olanlara vermek istiyoruz.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Düştük yine bir mama derdine. Nerdeyse bütün mama markalarını deneyip en son hipp ye kalmıştık. Ama kızımın gaz sorunu artınca ve üstüne yüzünde kızarıklık ve horlama şeklinde nefes almada olunca doktora gittik alerjisi olabileceğini inek sütü değilde diğer özel mama kullanicagimizi söyledi. Test sonuçlarını bekliyoruz ama raporlu mama dedi devlet bunu karsiliyormu yaniyada ne kadarını?. Varmı bu şekilde kullananiniz?
Merhaba bizim kızımızın inek sütüne alerjisi vardı doktor devlet destekli raporlu mama verdi. Cok şükür raporlu mama kullandık kızımıza da çok iyi geldi. Devlet karşılıyor herhangi bir ücret vermiyorsunuz aldığınız mamalar karşıliginda
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
allerjide pregomin as mama çok iyi benim yiğenim içinde kullandık ve çok iyi geldi doktor rapor çıkarttırıyor ve az birşey ödüyorsunuz diye hatırlıyorum.
Merhaba bebegim iki aylik mama kullanıyoruz eğer iki aylik bebeğe uygunsa almak istiyorum sizden
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba hala elinizde diruyormu mamalar çok ihtiyacım var
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba antalyada oturuyorum. Bebeğimizin süte alerjisi vardı. Doktorumuz rapor destekli özel mama kullanmamizi tavsiye etti. Cok şükür alerjisi kalmadı şu an normal süt içiyor. Elimizde açılmamış 10 kutu aptamil pregomin as özel mama var. İhtiyacı olanlara vermek istiyoruz.
Merhaba elinizde hala duruyormu varsa almak istiyorum çok ihtiyacım var
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba elinizde hala duruyormu varsa almak istiyorum çok ihtiyacım var
Bebeğim 2 aylık acaba uygunmudur