Raporlar Hakkında

HatueL

Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.057
1.753
133
Arkadaşlar tam net bilgi alamadım hiç bir yerden o yüzden bilenler varsa diye buraya konu açıyorum.
Çalışıyorum ve hamileyim.İş yerim rahat olduğu için 37.haftada izne ayrılıp doğumdan sonra o süreyi bebeğimle değerlendirmek istiyorum.
Ama şöyle bir durum söz konusu;
Ankara'da yaşıyor ve çalışıyorum.Ama 32.haftamda ailemin yaşadığı şehirde olmuş olacağım.Annemin sağlık problemleri dolayısıyla iş yerimden izin aldım.Bu süre zarfı içerisinde çalışabilir raporu almam gerekecek.Alamazsam süre geçmiş olacak.Çünkü Ankara'ya döndüğümde 33+2 de olmuş olacağım.
Özet geçmem gerekirse başka şehirden veya doktordan bu raporu almam sıkıntı olur mu ?Sonucunda takibim Ankara'da.
Bir de özel hastaneden de alabiliyor muyum?

Hiç bir sıkıntı olmaz.32 olunca herhangi bir kadın doğm doktorundan raporunuzu alıp kurumunuza göndetin.ancak işe başkayıncaya kadarki süreyi aktaramazsınız.

Başka hastaneden olurmu bilmiyorum ama tahminimce olur özel hastane oluyor ben özelden almistim

Başka hastaneden ziyade başka şehir olacağı için acaba dedim.

istediğiniz şehirden yada doktordan alırsınız ama o raporun alındığında iş yerine verilmesi onlarında sgk ya bildirmeyi gerekiyor. eğer geç bildirilirse ne olur bilmiyorum. benim bir arkadaşım o raporu alması gerektiğini bilmediği için ve sgk ya bildirmediği için çalışmasına rağmen izinleri yandı.

32 haftadan itibaren fiili olarak çalıştığınız süreyi doğum sonrası izne aktarım olur. Siz 32. haftadan 37 haftaya kadar olan 35 günlük sürenin bir kısmında izin almışsınız. yıllık izinli olduğunuz süre aktarılmaz. Ama yıllık izinde iken başka ilden çalışabilir raporu almanızda bir sıkıntı yoktur. İzinli veya raporlu değilken başka ilden rapor alınmaz diye biliyorum.

Milli egitimde bazi iller-ilceler kabul etmiyor baska sehirden alinan raporu.H.sonu acilden giris yapilip rapor alinirsa kabul ediliyor.Siz bunu bir arastirin.Sonradan sikinti yasamayin.

170 danışma hattını bir arayın isterseniz sorularınıza en doğru cevabı alıp gonlunzuu rahatlatabilirsiniz
Aradım ama orası sadece sgk kısmıyla ilgileniyormuş.Rapor nereden sisteme girerse girsin görülür ama net bilgi veremiyoruz dediler.
Evet bende bunu bildiğim için yansın istemiyorum.

Evet bi 5 gün izinli olmuş olacağım.Ama bu izin ya da rapor konusunu bir araştırayım.
Milli egitimde bazi iller-ilceler kabul etmiyor baska sehirden alinan raporu.H.sonu acilden giris yapilip rapor alinirsa kabul ediliyor.Siz bunu bir arastirin.Sonradan sikinti yasamayin.
Çok teşekkür ederim.Doğru söylüyorsunuz.Sonra boşuna uğraşmış olurum.

Heryerden alabilirsiniz ama geç bildirim söz konusu olmuyor. Yani 32. Haftada çalışabilir raporunu vermeniz lazım

istediğin şehirden alabilirsin.
sonuçta izinde hangi şehirde iznini geçireceğin seni bağlar.

Heryerden alabilirsiniz ama geç bildirim söz konusu olmuyor. Yani 32. Haftada çalışabilir raporunu vermeniz lazım
O zaman raporu faksla falan ulaştırmam gerekecek.1 2 gün gecikmeden bir şey olmaz diye düşünüyordum ama bir yöntem bulayım.
istediğin şehirden alabilirsin.
sonuçta izinde hangi şehirde iznini geçireceğin seni bağlar.
Inşallah öyledir atılan yorumlar hep böyle olduğuna göre sanırım sıkıntı yaşamam.

Ben özel hastanede doğum yaptım doktorum ordaydı ama işyerim daha detaylı rapor isteyince bende devlet hastanesine gidip aldım . Sizde istediğiniz hastaneden alabilirsiniz.

Memursanız ve yıllık izindeyseniz izninizi geçireceğiniz şehiri belirtmeniz isteniyor eğer istenmediyse de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bizim kurumumuz bu konuda çok sıkıntılı aslını elden istiyor bunları da sorun mutlaka

raporu personelde çalışan kişiye whatuptan fotosunu atsanız olur, biz öyle yapıyoruz. Ankaya geldiğinizde aslını verirsiniz kuruma

Izinli oldugunuz sehirden alabilirsiniz ama izinli oldugunuz donem yanar. Is yeri size bilgi verebilir belki onlar idari izinli sayar sonucta ozel bir durum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…