Raporla tüp bebek tedavisi ücretleri hk.

_adanali_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
94
25
38
Günaydın arkadaşlar,
Ben Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 2 defa aşılama yaptım fakat ikisi de olumsuz sonuçlandı. Şimdi ilk defa tüp bebek yaptırmayı istiyorum. Fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok :( Araştırmada yaptırmak istemiyorum. Özel hastanelerde rapor çıkartarak yaptırabilir miyim tüp bebeği? Olursa koşulları neler? Ücret ne kadara mal olur? Lütfen bana yardımcı olun.

Kimsenin bilgisi yok mu arkadaşlar, neden yardımcı olmuyorsunuz :( Hepiniz bu zorlu süreçlerden geçmiş deneyimli kişilersiniz..Lütfen, yardımcı olun..!

Günaydın arkadaşlar,
Ben Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 2 defa aşılama yaptım fakat ikisi de olumsuz sonuçlandı. Şimdi ilk defa tüp bebek yaptırmayı istiyorum. Fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok :KK43: Araştırmada yaptırmak istemiyorum. Özel hastanelerde rapor çıkartarak yaptırabilir miyim tüp bebeği? Olursa koşulları neler? Ücret ne kadara mal olur? Lütfen bana yardımcı olun.
istanbulda özel merkezler rapor çıkartmıyor diye biliyorum. devllette çıkarttırıp ilaç raporu sırasında hangi özel hastanede yaptıracaksan ve o özel merkez tüp bebek raporunu karşılıyorsa adını yazdırıyorsun.
raporla işlem yapan umut tüp bebek raporlu fiyatı 3500+300 muayene+ ilaçların yüzdesi ortalama 1500+2000 civarı tutuyor yani 6000 raporlu fiyatı gibi düşün
istanbul tüp bebek daha uygunmuş toplam maliyet 4000 civarı tutuyormuş

ben devlet hastanesinde yaptırdım zeynep kamilde yaptırdım toplam 400 opu ( yumurta toplama) + 1000 ilaç masrafı çıktı. rapor çıkartmak 1-1,5 ayı alıyor.
azda olsa yardımcı olabilmişimdir umarım

Teşekkür ederim sukedisi. İşlemleri başlattık.İnşallah önümüzdeki ay bi sıkıntı çıkmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız.

Ben Zeynep Kamilden rapor alıyorum bahçeçi tüp bebek merkezinde denemeyi düşünüyoruz cuma randevum var 3080tl

Günaydın arkadaşlar,
Ben Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 2 defa aşılama yaptım fakat ikisi de olumsuz sonuçlandı. Şimdi ilk defa tüp bebek yaptırmayı istiyorum. Fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok :KK43: Araştırmada yaptırmak istemiyorum. Özel hastanelerde rapor çıkartarak yaptırabilir miyim tüp bebeği? Olursa koşulları neler? Ücret ne kadara mal olur? Lütfen bana yardımcı olun.
Merhaba işlemleri yaptıracak biliniz mi bende marmara da 1 aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek için başvurdum ilaç raporu için dosyayı tamamlamaya çalışıyorum hastaneye ne kadara veriyoruz ben hiç sormadım

Merhaba işlemleri yaptıracak biliniz mi bende marmara da 1 aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek için başvurdum ilaç raporu için dosyayı tamamlamaya çalışıyorum hastaneye ne kadara veriyoruz ben hiç sormadım
Marmara Üniversitesi raporu dışarı vermiyor orda tüp bebek yaptırmak zorundasınız bende Zeynep Kamil den aldım raporumu

İyi günler arkadaşlar benimde acil yardıma ihtiyacım var yurtdışında yaşıyoruz ve Türkiye'de tüp bebek işlemleri için buradaki sigortamızdan faydalanmak istiyoruz sorun eşimde ve o şuan İstanbul'da ama maalesef hep sorun çıkıyor bilgi almak için ilgili yerleri arıyor onlar Danimarka'yla anlaşmamız var diyor ama hastaneye gidince anlaşmamız yok diyorlar eşim mikro tese ameliyatı olucak bi Dr muayenesine 500 lira almışlar böle giderse tedavinin sonunu getiremeriz ekonomimiz kaldırmaz daha önümüzde biçok işlem var nolur yardım edin napabiliriz seyahat sigortası falan işe yarar mı çok bunaldım şu birkaç gün ben eşimi ne umutlarla yolladım Türkiye'ye

tedavin ne aşamada canım inşallah hamiş kalmışsındır,

ne kadar mal oldu ilaçlarla dahil olmak üzere
İlaçlar 675tl muayene 350tl vitaminler 180tl tüp bebek ücreti 3080tl toplam 4500 5000 arasında ben tedaviye başlayamadım troid yükseldiği için

Merhaba arkadaşlar bende Marmara üniversite hast 3 aşılama yaptırdım 2015 yılında olumsuz sonuçlandı 1 sene ara verdim tüp bebek için başladım bugün içeriye verdim evrakları şimdi 3 hafta bekleyecekmişim bnm gibi olan ark var mı¿¿ Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Medipol Üniv. Bağcılar da aşılama için rapor verdiler bana orda 3 yıl evlilik şartı vardı benim rezerv azligim da vardı. Tüp bebek raporlu 4500 + ilaçlar sanırım ilaçlar da raporlu oluyor

istanbulda özel merkezler rapor çıkartmıyor diye biliyorum. devllette çıkarttırıp ilaç raporu sırasında hangi özel hastanede yaptıracaksan ve o özel merkez tüp bebek raporunu karşılıyorsa adını yazdırıyorsun.
raporla işlem yapan umut tüp bebek raporlu fiyatı 3500+300 muayene+ ilaçların yüzdesi ortalama 1500+2000 civarı tutuyor yani 6000 raporlu fiyatı gibi düşün
istanbul tüp bebek daha uygunmuş toplam maliyet 4000 civarı tutuyormuş

ben devlet hastanesinde yaptırdım zeynep kamilde yaptırdım toplam 400 opu ( yumurta toplama) + 1000 ilaç masrafı çıktı. rapor çıkartmak 1-1,5 ayı alıyor.
azda olsa yardımcı olabilmişimdir umarım

merhaba size bir sorum olacaktı bende zaynep kamilde tüp bebek raporu çıkarttım ve dün ilaçları kullanmaya başladım. Acaba ilaçlar bitince hastaneye kaç tl ödemem gerekir. şimdiye kadar ücret ödemedim hiç.

Ben Zeynep Kamilden rapor alıyorum bahçeçi tüp bebek merkezinde denemeyi düşünüyoruz cuma randevum var 3080tl
Cnm bende bahçeci için rapor ckrtcam 3080 raporlu fiyatnı muayene ce ilaçlara artı para mı alıoşar,zeynep kamil raporu zormu veriyor yarın gidicem ilk defa ben üç defa negatif denemem oldu ,aşılamayla zaman kaybetmk istemiorum aşılama sartmı rapor için kusura bakma uzun yazdım biraz

Marmara Üniversitesi raporu dışarı vermiyor orda tüp bebek yaptırmak zorundasınız bende Zeynep Kamil den aldım raporumu
Merhaba, üzerinden baya zaman geçmiş.. umarım yardımcı olabilirsiniz. Raporu nasıl zeynep kamılden aldınız. Normalde marmara eğitim araştırmada tedavi olurken zeynep kamıle yönlendirilmeniz nasıl oldu.

Merhaba arkadaşlar bende Marmara üniversite hast 3 aşılama yaptırdım 2015 yılında olumsuz sonuçlandı 1 sene ara verdim tüp bebek için başladım bugün içeriye verdim evrakları şimdi 3 hafta bekleyecekmişim bnm gibi olan ark var mı¿¿ Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Merhaba , maramara eğitim araştırmada tüp bebeğiniz tuttu mu?

Back
X