Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rapor alınca özelde ücretsiz oluyormuMerhaba,
SSK raporunu anadolu yakasında kullanabileceğim tüp bebek merkezleri var mı?
Medicalpark göztepe var benim bildiğim, başka bildiğiniz yerler var mi devlet hastaneleri dışında.
hayır iğneler indirimli oluyorRapor alınca özelde ücretsiz oluyormu
Hisar interconintelMerhaba,
SSK raporunu anadolu yakasında kullanabileceğim tüp bebek merkezleri var mı?
Medicalpark göztepe var benim bildiğim, başka bildiğiniz yerler var mi devlet hastaneleri dışında.
tesekkürler cvbnz icin. orda kullanmanız gerekiyor, dışarıda kullanamıyorsunuz dedilerNeden devlet dışında dediniz özel bir sebep yoksa ben çok kolay bir şekilde Kartal Lütfi Kırdardan aldım fikir amaçlı söylüyorum
Öyle dediklerine bakmayın lutfentesekkürler cvbnz icin. orda kullanmanız gerekiyor, dışarıda kullanamıyorsunuz dediler
Merhaba devletten rapor nasıl cıkarılıyor acaba? Kaç ay sürüyor veya gün zormu?Öyle dediklerine bakmayın lutfen
Zeynep kamilde 29unda raporum çıktı
Ama sadece burda yapabılırsınız yoksa iğneleri alamazsınız dedıler
Ben ve eşim ısrar ettık siz sisteme gırın ilaç raporunu cıkartın
Eczane verır yada vermez onu o zmb dusunuruz dedık
Ve ilaçları aldık sistem engellemedı
MerhabaMerhaba devletten rapor nasıl cıkarılıyor acaba? Kaç ay sürüyor veya gün zormu?
Ben Süleymaniye kadın doğumda çıkartıyorum tedavimde orda başlacayacak zor değil çokta ilgililer yardımcı oluyorlar orayı düşünebilirsiniz rapor için sadece bütün evrakları toplarsanız 1.5 ayda falan çıkıyor ben henüz alamadım ama benim durum çok farklı 2 aydır tiroid hormonum yüksek çıkıyor onay alamıyorum düşmesi için ilaç kullanıyorum Salı günü tekrar heyetim var değerim düşmüşse perşemben günü raporum çıkıyor ilk adette tedavi başlıcakMerhaba devletten rapor nasıl cıkarılıyor acaba? Kaç ay sürüyor veya gün zormu?
35 yaş üstlerine çift koyuyorlar diye biliyorum sizin embriyoları genetiğe gönderirler neden tutunmadıgını ya da düştüğünü anlamak için saglıklı olanı koyarlar sonrada inşallahMerhaba devlette hangi sartlarda cift embriyo transferi yapiliyor bilgisi olan var mi ilk denemem negatif ikincinin kalbi durdu bu transferimde cift koyarlar mi
Devlet hastanesinde genetik taramalı tüp bebek yapıyorlar mı35 yaş üstlerine çift koyuyorlar diye biliyorum sizin embriyoları genetiğe gönderirler neden tutunmadıgını ya da düştüğünü anlamak için saglıklı olanı koyarlar sonrada inşallah
Doktorum genetikle ilgili birsey soylemedi acaba istesem gönderilir mi devlette özel gibi olmuyor tabi35 yaş üstlerine çift koyuyorlar diye biliyorum sizin embriyoları genetiğe gönderirler neden tutunmadıgını ya da düştüğünü anlamak için saglıklı olanı koyarlar sonrada inşallah
valla ben Bilkent şehir hastanesindeyim özel gibi inanır mısınız eşimden de benden de genetik test aldılar tüp bebek öncesi histereskopi yaptıralar rahim içine kamera ile bakma normalde mesela tüp bebek olumsuz geçenlere bakıyorlarmış neden diye öncesinde bakmaları bana çok güven verdi sizde söyleyinDoktorum genetikle ilgili birsey soylemedi acaba istesem gönderilir mi devlette özel gibi olmuyor tabi