• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rapid Share'den dosya indirmek (resimli anlatım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Rapid'den dosya indirmek 4 aşamadan oluşmaktadır

1'Cı ADIM

Download edecegimiz Adrese tıklıyoruz.

2'Cı ADIM

Açılan sayfanın en altında bulunan FREE butonuna tıklıyoruz

9989zy2.jpg

3'CÜ ADIM
Tekrar açılan sayfanın en altında dosyanın boyutuna göre ? sn civarında geriye doğru sayım yapılıyor bunu bekliyoruz

rapi2zz7.jpg

4'CÜ ADIM
"No premium user. Please enter" yazısının altındaki kodu "here" kutucuna yazıyoruz ve "download from level (3)" butonuna tıklıyoruz, ondan sonra windowsun download yöneticisi devreye girer ve dosyayı istediyiniz yere kaydede bilırsiniz

rapi3qr7.jpg

(Önemli) rapid Share'de bir dosya indirdikten sonra 1 saat beklemeniz gerekiyor. Beklemek istemiyorsanız modeminizi kapatın 30 - 40 saniye sonra açın ve dosya indirmeye devam edin..

Umarım yardımcı oLabiLmişimdir arkadaşLar...yerimseniben

Arkadaslar rapid share çoğumuzun bildiği dosya indirme, upload etme sitesidir.Burdan dosya indirmek için normal siteler gibi download demeden önce kutucuğa güvenlik harfleri veya sayıları giriyorduk.Şimdi ise bir değişiklik yapmışlar sayıların ve harflerin üstüne hayvan simgeleri koymuşlar.Resim bu Bu simgenin olduğu harf veya sayıyı download butonunun yanındaki kutucuğa yazacaksınız.Aşağıdaki resimde örneğini gösterdim.Kolay gelsin …yerimseniben

rapidxq0.jpg

Arkadaslar rapid surekli sistem degistirdigi icin yeni sistemi acikliyorum ...indiremeyen arkadaslar varmis ...kolay gelsin yerimseniben

linki tikliyoruz oncelikle rapid sayfamiz aciliyor ...

free user butonunu tikliyoruz ;

rapidc.jpg

yeni gelen sayfada zaman sayaci cikiyor saniyelerin dusmesini bekleyin ...

rapid1k.jpg

Ve saniyeler dustu Download tusumuz aktif oldu ;tiklayin ve indirin bu kadar kaydirigubbakcemile5

rapid2.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar bu dosyaları nereye indiricez ben d ye attım depfrez var silinmesin diye ama şimdi açamıyorum videoyu ne yapcam allah aşkına bir anlatın pilates videosu bu çok ihtiyacım var

Back