- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
- Konu Sahibi randomlife
-
- #1.141
merhaba rodomlife tebrik ederim canım o kadar kiloları vermişsin seni hatırlıyor gibiyim beraber başlamıştık sanırım diyete ben yavaş yavaş verdim 81 le başlamıştım şu an 71 kg ım şimdi ilk hedef 65 ara sıra ziyaret etmeyi düşünüyorum desteklerini beklerim
cuma yarışlarında yarışıyorum son birkaç gündür sigarayı bırkama çalışmalarına başladım fazladan kaçırır oldum da
diyet günlüklerinden kendime yakın hissedebileceğim arkadaşların topiklerini gezerek hırs etmeye çalışıyorum ben yapacam hem sigarayı bırakacam hem kilo vverecem
merhaba hoşgeldin
dün yazmıssın bunu tesadüfen gördüm
ben seni hatırlayamadım ama önemli değil tabii ki
valla nerdeyse 1 sene olucak 1-2 kilo değişim dışında kilomu koruyorum en azından kıyafetlerimde bi daralma yok
ama sporu bıraktığım için vucut biraz saldı kendini
bi de işe başladığım için tüm düzenim alt üst oldu diyebilirim
Merhaba yine ben
Öncelikle sana çok şey borçluyum bunu bil. Bütün sayfalarını okudum .Seni çok çok sevdim .Tam bir ilham kaynağısın.İnanınca ve isteyince nasıl sağlıklı kilo verildiğinin kanıtısın.Senden ilham alarak ben de bu yola başladım. Eğer ziyaret etmek istersen beklerim. Ve çok sevinirim. Umarım yakın zamanda buraya uğrarsın ve görürsün. Bana dua et
Ay bildirimde randomlife yazdı ya nasıl mutlu oldum . Çok seviyorum senimerhaba canım
seni hatırlıyorum merak etme :)
ne alemdesin peki rapor ver bakalım :)
Ay bildirimde randomlife yazdı ya nasıl mutlu oldum . Çok seviyorum seni95 ile başladım canım bugün 89,8 çıktım. iyi gidiyo anlayacağın .
boyun kaçtı canım?
yavaş gitsin ama sağlam gitsin... süpersin hadi bakalım
bu aralar ben de buralarda olacağım
özledim burayı eskisi gibi bildirim yapacağım ben de
boyun kaçtı canım?
yavaş gitsin ama sağlam gitsin... süpersin hadi bakalım
bu aralar ben de buralarda olacağım
özledim burayı eskisi gibi bildirim yapacağım ben de
Şu an kaç kilosun canım ?
Ay rüya kilolar benim için bunlar. Olsun canım hemen olaya el koyar düzeltirsin sen .ben bu ara pek dikkat edemiyorum canım biraz aldım 2-3 kilo kadar. 62-63lerdeyim.
ben bu ara pek dikkat edemiyorum canım biraz aldım 2-3 kilo kadar. 62-63lerdeyim.
merhabalar kızlar
teşekkür ederim tekrar güzel sözleriniz için
bugün pek diyet gibi olmasa da toplamda pek fazla bişey yemedim
zaten okuyanlar bilirler ben açlık diyeti yapamıyorum :) neyse bugün yediklerimden bahsedeyim
sabah
1 simitle kahvaltı ettim
ara
1 kutu süt içtim
öğlen
1 tabak kısır
2-3 kaşık kadar da çorba içtim
akşam da eve gelince 1 kase yoğurt ve 1 muz yedim
şimdiki hedefim akşamları hafif yiyerek başlamak tekrardan
reglim bittikten sonra da spora başlayacağım inşallah
sizde ne var ne yok?
bugün havadanmıdır nedir ,kolum kafama zor kalkıyo ,her yerim ağrıyo dizlerim bilee ağrıyodu.. romatizmalı teyzeler gibi ovalayıp dolandım evde .. havada nem çok herhalde ondan ..:26:akşam hafif sebze yemeği yedim bide yoğurt bakalım neler olacak kilom hala sabit.. bende spora başlıycam ama bu ayın sonunda anca ..şimdilik evde yapıyorum sporumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?