Randevu Zamanlari

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar 32+3 gunluguz.
Duzenli bir doktorum yoktu buzamana kadar doktor arayisindaydim artik hastane ve doktorumun hangisi olacagina karar verdik daha dogrusu normal dogumu destekleyen doktor aradim ve cok sukur bir doktor bulabildim :)
ama en son 25 mayis gittik simdi ne zaman gitsem doktora karar veremedim 2 haftada bire ne zaman dusucez yoksa hala 4 hafta bir mi olacak?

Son düzenleme:
Sizin taa nisanda mıydı son kontrol? Benim nisandan sonra 1 kez 3hafta aradan sonra çağrıldım,şimdi de 2 hafta sonra gel dedi, haftaya cumaya randevum var. Bence bir an önce git.1 ay geçmiş hatta daha fazla.Ona göre takviyeler yazıyor vücudundaki gelişmelere ve bebeğe bakıyor,su seviyene bakıyor.İhmal etme sakın.

Ay cnm ya nisan yazmisim inanmiyorum
mayis olacak o hahahaha
25 haziranda gitsem cokmu aralik olur ?

Bana 3 haftada bir veriyor canım artık randevu sende öyşe yapabilirsin herşey normalse

2 haftada bire benim doktor 35 haftalik dusurdu

visneli turtam masalah cok az kalmıs bebegini kucağına almana ben başından beridir 3 haftada bir gidiyorum canım ama son aylar ne olur bilmiyorum.

Ben 28 den beri 2 hafta bir gidiyorum. Esime 2 haftada bir cok erken oluo dedim esimde bana kalsa haftada bi goturcem seni dedi bebegi ultrasonda gormeyi cok sevio kendisi de :))) yani benim doktorum 28 den sonra 2 haftaya dusuruomus kontrolu.

visneli turtam masalah cok az kalmıs bebegini kucağına almana ben başından beridir 3 haftada bir gidiyorum canım ama son aylar ne olur bilmiyorum.

Aynen ogle Canim az kaldi bugun cantami da hazirliyorum koyucam kapiya ne olur ne olmaz die :)
ben hep 4 haftada bir gittim persembe esim isten izin aldi ozaman gidicez doktora ona gore sorucam ne kadar zamanda bir geleyim die

Ben 28 den beri 2 hafta bir gidiyorum. Esime 2 haftada bir cok erken oluo dedim esimde bana kalsa haftada bi goturcem seni dedi bebegi ultrasonda gormeyi cok sevio kendisi de :))) yani benim doktorum 28 den sonra 2 haftaya dusuruomus kontrolu.

Belki bende bundan sonra 2 haftada bir giderim ozluyorum kizimi ayol :)
esimde sık sık sorar ne zaman gidicez diye erkekler daha duskun oluyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…