- 28 Ocak 2021
- 3.046
- 2.050
- 83
- Konu Sahibi SeymaYalcin5
Durusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistirBanada yorum yapar mısınız?
Kiz diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistirBanada yorum yapar mısınız?
Doktor %55 kız ama değişken olabiliyor dedi 2 hafta daha beklicez 14de öğrenicemDurusu nub olarak sanki yeterli gibi doktor tahmin etmistir
Kiz diyorum
Chatgptye de sordum kız dediDoktor %55 kız ama değişken olabiliyor dedi 2 hafta daha beklicez 14de öğrenicem
O kadar erkek hissediyorum ki şok olucam kız olursa çok şaşırırımChatgptye de sordum kız dedi
2 hafta sonra beni etiketle bakalim ne diyecek
Benim doktorum bebisi hareket ettirdi 13.haftada %99 kiz dedi
Ben de alt kisimda ki cizgiyi 3lu gordum kiz nubu gibiO kadar erkek hissediyorum ki şok olucam kız olursa çok şaşırırım
Hayırlısı olsun zaten ilk çocuğum çok önemi yok teşekkür ederim bu aradaBen de alt kisimda ki cizgiyi 3lu gordum kiz nubu gibi
Erkekte cikinti belirgin oluyor ya bakalim annenin dedigi mi cikacak
Bana da bakabilir misiniz birinde 5 haftalık diğerinde ise 10 haftalıkKız bebek canım
Kız bebek canım
Kız gibi geldi bana hayırlısı olsun inşallahBana da bakabilir misiniz birinde 5 haftalık diğerinde ise 10 haftalık
Ayyy banada yorum yaparmısınızKız gibi geldi bana hayırlısı olsun inşallah
Erkek gibi canım ama kesesi kız kesesine benziyor ama tahminim erkekAyyy banada yorum yaparmısınız
Evet keseden dolayı bende kız diye düşündüm ama yerleşme yeride erkek gibi geldi bakalım hayırlısı cinsiyeti öğrenince yazarımErkek gibi canım ama kesesi kız kesesine benziyor ama tahminim erkek
Kız sanki canım
Bana da erkek gibi geldi.Banada bakarmisin canım. 6 haftalik vajinal görüntü
Tanzime göre kız
Canım anliyorsan benim ultrasan resminede yorum yapabilir misini 8+5 burdaKız bebek canım
Peki benimkine de bakarmisinizRamzi teorisine gore plesenta sagdaysa erkek,soldaysa kiz deniliyormus
Bu teorinin yanilma payini %5 olarak dusmusler
@papatyaelifim bu teoiriye gore bakacak olursak sizin kiz gibi duruyor
Benimkine de bakarmisinizBana da erkek gibi geldi.
Banada bakabilir misinizKız bebek canım nubunu göremedim eğik sanırım
Karından ise erkek diye tahmin ediyorum cnm.Benimkine de bakarmisiniz
Karından canm çok teşekkür ederim yorumun içinKarından ise erkek diye tahmin ediyorum cnm.