- 25 Ağustos 2022
- 7
- 0
- 24
- Konu Sahibi ozlem karaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyetiniz belli oldu mu acaba plesentanin yeri tam belli olmuyor burda yorum yapamıyorum o yüzden sanki erkek gibi ama tabi karından ise görüntüKızlar anlayan varsa yorumlarmı birisi 8 haftalık ultrason birisi 11 haftalıkEki Görüntüle 3119443
Siz anlıyor musunuz acaba ben de atsamCinsiyetiniz belli oldu mu acaba plesentanin yeri tam belli olmuyor burda yorum yapamıyorum o yüzden sanki erkek gibi ama tabi karından ise görüntü
Plesentanin yerini görebilirsem yorum yapabilirim bazen görünmüyor anlaşılmıyor çünkü atin görebilirsem yorum yaparım ama 6 -8 haftalık arası olması lazım Ramzi teorisine göre birden karından yada vajinal mi olmasına göre değişir Ramzi teorisinin bile tutmadığı çok insan var biraz eğlencesine aslındaSiz anlıyor musunuz acaba ben de atsam
Var mı cinsiyet tahmininiz buna bi bakar mısınız burda var tüm ultrasonlar öyle tabi kesin değil hiçbir şey ama olsun yine de tahmin duymak gğüzel oluyorPlesentanin yerini görebilirsem yorum yapabilirim bazen görünmüyor anlaşılmıyor çünkü atin görebilirsem yorum yaparım ama 6 -8 haftalık arası olması lazım Ramzi teorisine göre birden karından yada vajinal mi olmasına göre değişir Ramzi teorisinin bile tutmadığı çok insan var biraz eğlencesine aslında
Karından görüntü mü vajinal miVar mı cinsiyet tahmininiz buna bi bakar mısınız burda var tüm ultrasonlar öyle tabi kesin değil hiçbir şey ama olsun yine de tahmin duymak gğüzel oluyor
Karından hepsiKarından görüntü mü vajinal mi
Karından görüntü ise erkekKarından hepsi
En yukardakilere baktınız dimi altta başka biri atmış hayırlısı olsun artıkKarından görüntü ise erkek
Evet en yukarıda attıklarınıza baktım alttaki zaten baya büyüktü ramzi teorisine göre sizinki erkek gibi teoriye göre tabbiki bu tahmin sadcee yanılma payı da olabilir Allah sağlıklı ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsinEn yukardakilere baktınız dimi altta başka biri atmış hayırlısı olsun artık
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah. Amin çok teşekkkür ederimEvet en yukarıda attıklarınıza baktım alttaki zaten baya büyüktü ramzi teorisine göre sizinki erkek gibi teoriye göre tabbiki bu tahmin sadcee yanılma payı da olabilir Allah sağlıklı ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Buna bakarmisiniz lütfen 6+5 karındanPlesentanin yerini görebilirsem yorum yapabilirim bazen görünmüyor anlaşılmıyor çünkü atin görebilirsem yorum yaparım ama 6 -8 haftalık arası olması lazım Ramzi teorisine göre birden karından yada vajinal mi olmasına göre değişir Ramzi teorisinin bile tutmadığı çok insan var biraz eğlencesine aslında
Bana da bakarmksınız size zahmet karından bakıldıPlesentanin yerini görebilirsem yorum yapabilirim bazen görünmüyor anlaşılmıyor çünkü atin görebilirsem yorum yaparım ama 6 -8 haftalık arası olması lazım Ramzi teorisine göre birden karından yada vajinal mi olmasına göre değişir Ramzi teorisinin bile tutmadığı çok insan var biraz eğlencesine aslında
Banada tahminde bulnrmsnsnzKarından hepsi
Bnimkine de bkrmsnEvet en yukarıda attıklarınıza baktım alttaki zaten baya büyüktü ramzi teorisine göre sizinki erkek gibi teoriye göre tabbiki bu tahmin sadcee yanılma payı da olabilir Allah sağlıklı ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin