Bu teoriden anlıyor musun acaba bende atsam bakabilir misin çok merak ediyorum cinsiyeti henüz 9.haftadayız 6.haftanın görüntüleri var elimde
Biraz arastırmıstım ne kadar tutar bilemeyiz ama gönderin bakalım yine deBu teoriden anlıyor musun acaba bende atsam bakabilir misin çok merak ediyorum cinsiyeti henüz 9.haftadayız 6.haftanın görüntüleri var elimde
Doğruluğu yüzde 85 miş ama net olarak tabi ultrasonla öğreniriz buda işin eğlencesi olsunBiraz arastırmıstım ne kadar tutar bilemeyiz ama gönderin bakalım yine de
ErkekDoğruluğu yüzde 85 miş ama net olarak tabi ultrasonla öğreniriz buda işin eğlencesi olsun6+3 karından görüntü
Yaa
Teoriye göre erkek ama tabi dediginiz gibi isin eglencesi tahminlerimizYaakiz istiyoruz ilk bebişimizi. İlk günden beri içime erkek doğmuştu ve hislerimin tersi çıkar hep ama minnoş bı oğlum olsa fena olmaz çok teşekkür ederim
Amin inşallah çok teşekkür ederimTeoriye göre erkek ama tabi dediginiz gibi isin eglencesi tahminlerimizsaglıkla gelsin insallah
Merhabalar benimkinide tahmin edebilirmisiniz karından ultrason 8+6 günlük bebek