- 12 Ekim 2023
- 70
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi aynurrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından ultrasonsa sağda olduğu için kız gibiMerhaba kızlar ramzi teorisi bilen anlayan varmı çok merak ediyorum tabi erkek kız farketmez sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar sağdaki foto 8+5 soldaki foto 9+5
Evet karından çok sağolKarından ultrasonsa sağda olduğu için kız gibi
Kiz bnceMerhaba kızlar ramzi teorisi bilen anlayan varmı çok merak ediyorum tabi erkek kız farketmez sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar sağdaki foto 8+5 soldaki foto 9+5
YaKiz bnce
Hyr ben cok yanilmam ama bidhkine gtinde doktra tekrar att bacak arasi duz belirtileri yanilticii canmm benimde oyle erkek dediler kiz bebek bgn ogrndmYabana bakanlarda erkek gibi karnın öyle diyor
Yabana bakanlarda erkek gibi karnın öyle diyor
Ya hayırlısı olsun inşallah hayırlı evlat olsunHyr ben cok yanilmam ama bidhkine gtinde doktra tekrar att bacak arasi duz belirtileri yanilticii canmm benimde oyle erkek dediler kiz bebek bgn ogrnd
Kaç haftaliksnHyr ben cok yanilmam ama bidhkine gtinde doktra tekrar att bacak arasi duz belirtileri yanilticii canmm benimde oyle erkek dediler kiz bebek bgn ogrndm
13Kaç haftaliksn
Karindan ultrasonKizlar merhaba yeni katildim benim minnoşada bakarmisiniz 6 haftalik
Sağda olunca kız solda olunca erkek oluyordu galibaKizlar merhaba yeni katildim benim minnoşada bakarmisiniz 6 haftalik
Tesekkur ederim cevap verdiğin için bakalım bilen çikacakmiBende pek anlamıyorum o yüzden buraya böyle konu actm![]()
Canım banada bakarmısın karındanHyr ben cok yanilmam ama bidhkine gtinde doktra tekrar att bacak arasi duz belirtileri yanilticii canmm benimde oyle erkek dediler kiz bebek bgn ogrndm
Kucuk dhaCanım banada bakarmısın karından Eki Görüntüle 3362781