Bence şimdiden almalısın.Gitmeyi düşündüğün yer çok yoğun çalışan bir yerse aynı güne başka gelinbaşları olabilir.Randevuları dolarsa yana döne kuaför aramak zorunda kalabilirsin
benimde duğunum ağustos sonunda ben geçtıgımız hafta aldım randevumu hangı saatte gelecegımı falanda not aldırdım, dugun haftası ıcınde bı gun gıdıp prova yapacagız, zaten gıttıgım bıldıgım yer. ya bır sey soracagım gelın bası fıyatına kına gunude dahıl mı?
bilidiğim kadaryla ayrı oluo anlaşmana bağlı o kuaförle. peki randevu alırken yanımızda diğer gidecekler içinde alınıo mu randevu yoksa sadece gelın için mi. ben daha yanımda ne kadar kişi gelecek bilmiyorum da.
bilidiğim kadaryla ayrı oluo anlaşmana bağlı o kuaförle. peki randevu alırken yanımızda diğer gidecekler içinde alınıo mu randevu yoksa sadece gelın için mi. ben daha yanımda ne kadar kişi gelecek bilmiyorum da.
ben aradım kuaforumu sordum kına dahıl degılmıs oda sac makyaj 70 tutar , yanında gıdeceklerı soylemene gerek yok sanırım ama asa yukarı bır sayı verırsen ona gore baska musterı almazlar o gune, ben ıkı kısı goturecegım bırı benım kuzenım dıgerı nısanlımın kuzenı,