Kusura bakma ama kendisini kediyle kıyaslayan bir aileyi okuyunca istemsiz yere güldüm :)
Kardeşin ergenlik triplerinde sanırım hadi o yüzden onu geçiyorum ama annende bir garipmiş. Kedi konusuna gelince, böyle herkesin üzerine atlayan saldırgan bir kedim olsaydı korkan bir misafir geldiğinde birkaç saatliğine diğer odaya götürürdüm. Ama sakin bir kedin varmış, hayvancağız gezsin etrafta ne olacak kime zararı var ki? Yani bence kedi işin bahanesi olmuş, kardeşin o olmasa bile başka bir şeyden huzursuzluk çıkarırmış yine. Böyle şeyleri okuyunca bazen iyi ki tek çocuğum diyorum.
kusura bakma ama ağının ortasına çaksaydın kardeşinin. saçmalığa bak ya
bnce eksik anlattigin birseyler var.
olayin gecmisi var. tabani var, zemini var. biseysi var yanii, he?
Ooh ozaman altindan kalkamazdim. Yengem amcam cok sasirdilar zaten bana davranis seklinden. Bagirmasindan vs. Anneme guvenim tamamen gitti. Kiskaniyomuyum diye dusunuyorum ama yok ya ne biliyim
çok komik benimkilerde kuşumla kıyaslıyorlar kendileriniAy kizlar siz soyleyin. Benim 16 yasinda bi kiz kardesim var turkiyede okuyor. Simdi tatil geldi geri buraya. Bende ailemden iki uc saat uzaklikta biyerde oturuyorum. Kardesim amcamlarla birlikte iftara geldiler bana. Ilk kez geldi kardesim. Evimde bi kedimiz var kardesim aslinda korkar ama o gun gayet sakindi ayni ortamda bulundu hatta kediyi gozlemleyerek bu kedi biraz tembel dedi.
Neyse iftara oturcaz herkes zamaninda yemegini sicacik yesin diye gozum hep masadaydi. Kosturup durdum. Bu arada kiz kardesim kediden korktugunu soylemis masadakiler yok bisey yapmaz diye gulerek gecistirmisler kuzenlerim falan. Neyse bunlar kediyi salondan disari cikarmislar bende gorunce mutfaktan seni atillarmi diye seslendim severek. Herzamanki halim. Kardesim sofradan kalktigi gibi obur odaya girdi noldu falan diye seslendim iki kez yanina gittim ama beni azarladi firca cekti. Ben sasirdim cikmak zorunda kaldim odadan. Telefonuma bi baktim annem msjlar yagdirmis. Sen ne bicim ablasin kardesini sogutmak icin elinden geleni yapiyon. Senden nefret ederse sen gorursun. Kedinin rahati icin kardesine boyle davranmak olurmu o misafir. Falan baya saydirmis. Kardesimin yolladigi mesaji gonderdi ablamin beni dovmedigi kaldi sirf kedisine tembel dedigim icin yazmis. Nefret ediyom iyiki bizden uzakta falan. Neyse bu gucu almis annemden geldi yanima mutfaga bi kiziyo bana bi kiziyo anlatamam. Sonra gitti annemle telefonda konustular. Mahcup oldum esimede. Neyse annemin bana dedigi en son ya kedi gitmezse bidaha evine adim atmam secimini yap ya kedi ya biz. Okadar zoruma gittiki sonucta ben 22 yasinda ablayim. Kardesime demis kendini iyi hissetmiosan cikma odadan diye. Neymis kardesimi kaybediomusum falan filan. Ona ilgi vermemisim. Ve bu benim cok zoruma gitti annemin anne olarak sormasini beklerdim ama bir olup bana karsi oldular hayal kirkligina ugradim. Kardesimle telefonda konusurken yengem anlatmaya calismis ama nuh diyo peygamber demiyo. Beni sucluyo. O gundur anneme karsi muhabbetim gitti cunku biliorum ilk firsatta yine kardesimi savunacak.. Ki yalan konusuyo benim zoruma giden bu. Resmen iftira atio dovmedigim kalmista kedinin rahatini dusunmusumde.. O gun cok agir laflar isitmek zorunda kaldim annem tarafindan..
Bugunde annem kac gundur yogun evleri supuremedim dedi. Dedim koca kiz evde niye soyleniyon yapsin dedim. Yine basladi sen kardesinle ugrasiyosun kiskaniyon onu. Kincisin. Bizde sana yaparsak tek basina kalirsin o daha kucuk gibi seyler soyleyip beni blokladi.
Cok kizginim ama bu sefer peslerinden gitmicem. Hep gonullerini almak icin gunler haftalar ugrasirim halbuki sucum gunahim yok. Kardesimi neden kiskanayimki. O gelecek diye hediyeler aldim, hep ilgilendim. Simdi babamida doldurur evde. Eskiden adaletine guvenirdim ama simdi herkes beni yargiliyo ablayimya.